Çarşı, turuncuya karşı !

Futbol ile ilgili hersey burada.

Çarşı, turuncuya karşı !

İletigönderen MedceziR » Çrş Tem 18, 2007 22:29

Beşiktaş'ın yeni sezon için turuncu forma düşüncesi Çarşı'yı kızdırdı.

Siyah-Beyazlı yönetimin turuncu renkli forma düşüncesi taraftarları ayağa kaldırdı. Özellikle tribünlerde, "Delikanlı adam renkli takım tutmaz" diye pankart açan Çarşı Grubu hayli öfkeli..

Beşiktaş yönetiminin almayı düşündüğü bir karar, camiana tartışmalara neden olurken taraftarları da isyan ettirdi. Başkan Yıldırım Demirören ve kurmayları, önümüzdeki sezon için yeni formalar yaptırma kararı aldılar. Bu toplantıda Süper Lig, Türkiye Kupası ve Avrupa'da giyilecek formalar için yönetim bir değişiklik yaparak, Siyah-Beyaz-Kırmızı renklerin yanı sıra turuncu renkli formalar yaptırılma düşüncesi ortaya atıldı.

NERDEN ÇIKTI ŞİMDİ BU RENK?
Turuncu renkli formaların duyulmasıyla birlikte camiadan da büyük tepkiler gelmeye başladı. Siyah- Beyazlı tribünlerin tartışmasız lideri Çarşı Gurubu, yönetimin bu düşüncesine büyük tepki gösterdi. İnönü Stadı'nda ve diğer maçlarda sürekli olarak, "Delikanlı adam renkli takım tutmaz" diye pankart açan grubun lideri Alen Markaryan, "Bu formaları Avrupa maçlarında bile giyecek olsalar kabul etmemiz mümkün değil" dedi.

Takvim

Bir Beşiktaşlı olarak bu konunun en koyu muhaliflerinden biriyim ve kesinlikle karşıyım.
Ne demişler: Erkek adam renkli takım tutmazmış :lol:
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."


Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye
 
İletiler: 1763
Kayıt: Pzr Nis 08, 2007 15:54
Konum: Yiğidin Harman Olduğu Yerden...

İletigönderen Veled » Çrş Tem 18, 2007 23:21

MedceziR, ben de karşıyım kardes sadece beşiktaş için değil genel prensipler üzerinden mesela fenerbahçe turuncu giyse deli olurdum renkleri ile anılan kulüpler o renk forma giymeli :wink: haber için teşekkürler :D
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46


Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x