Celalettin Kolot:“Feldkamp annem ile aynı yaşta“

Futbol ile ilgili hersey burada.

Celalettin Kolot:“Feldkamp annem ile aynı yaşta“

İletigönderen Veled » Pzr Tem 15, 2007 15:59

“Feldkamp annem ile aynı yaşta“

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp'ın, annesi ile aynı yaşta olduğunu ifade ederek, "Benim annem 70 yaşında, Feldkamp da 73 yaşında" dedi.



Beşiktaşlı yönetici, ilerleyen günlerde 2 transfer yapacaklarını ve birinin defans oyuncusu olacağını ifade ederek, "Defansa tecrübeli uzun boylu ve savaşçı birisini arıyoruz. Kritik maçlarda kritik hatalar yapmamak istiyoruz. Tecrübe derken, Avrupa liglerinde oynadığı süre ile ilgili. Yaşı önemli değil. İngiltere veya İspanya Ligi'nde oynayan bir oyuncu olabilir. Biz böyle bir transfer istiyoruz. Yoksa şu anda en az 4 tane futbolcunun transferini bitirmiş olurduk. Fakat hocamız haklı olarak beğenmedi. Çünkü vasat futbolculardı. Böyle futbolcular almak istemiyoruz ve umarım buna da zorunlu kalmayız" dedi.

Galatasaray'ın yaptığı transferler ile iyi bir kadro oluşturduğunu, fakat kendilerininde 2 oyuncu aldıkları takdirde daha iyi bir takım olacaklarını belirten Kolot, "Galatasaray'ı takım olarak iyi görüyorum. Fenerbahçe'de yıldız alıyor ama bana göre çok iyi bir takım olamayacaklar. Trabzonspor'da çok oyuncu var. Onları azaltır ve kaleci sorununu çözerse başarılı olabilir. Ama en fazla şansı 6+1 uygun olarak 2 tane transfer yapabilirsek kendimizde görüyoruz" diye konuştu.

Celal Kolot, yaptığı açıklama öncesinde Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp'ın, annesi ile aynı yaşta olduğunu ifade ederek, "Benim annem 70 yaşında, Feldkamp da 73 yaşında" dedi.

Feldkamp'ın iyi bir hoca olduğunu, fakat tekrar sağlık sorunları yaşayabileceğini vurgulayan siyah beyazlı yönetici, "Feldkamp bizden sağlık sorunları nedeniyle gitmişti. Şu anda çok yaşlı ve tekrar sağlık sorunu oluşabilir. Bunun haricinde çok iyi bir teknik direktör. Aslında en büyük soru işareti bu. Böyle güzel bir takıma daha genç birisi alınabilirdi" şeklinde konuştu

"TELLO'NUN CEZASI BİZE YARADI"
Şili Milli Takımı'nda oynayan futbolcu Tello'nun, Brezilya maçı öncesinde çıkardıkları olaylar sonucunda milli takımdan ihraç edilmeleri ile ilgili olarak Kolot, "Bizim için daha iyi. Şili'şe gidip gelmeyecek. Orada da yaptığı problemi kendisinden dinledim. Sadece olayların aynı salonda olduğu ve hiçbir futbolcuya ayırım yapılmadan ceza verildiğini öğrendim. Bizim için daha iyi. Şili Milli Takımı'nda oynamaz" dedi.
Öte yandan Kolot, Avusturya kampının çok iyi geçtiğini belirterek, "Harika bir çalışma ortamı var. Yarın Hamburg karşısında ilk ciddi sınavımızı vereceğiz. Herşey süper ve güzel geçiyor" ifadelerini kullandı.

Son olarak Celalettin Kolot, Matias Delgado'nun dünkü açıklamasında Tigana'nın kendisini istediği mevkide oynatmaması şeklindeki sözlerine ise, "Bence sözleri çok doğru. Delgado bana bunu defalarca söyledi. Bunu bir isyan olarak aygılamayın dedi. Bir futbolcunun istediği yerde oynamayı istemesi bence doğru" dedi.

Kaynak: DHA

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/TurkcellSuperli ... &hid=22823
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x