Cevap bekliyorum.

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

Cevap bekliyorum.

İletigönderen mertmarti » Çrş Haz 19, 2013 7:33

Selamlar. Uzun süredir herkesin aklında olan sorulara cevap bekliyoruz başlığı altında her aklı yerinde olan kazlıçeşmede "aaağkeeepeeliiiyaaaağğğğğğğöğğöğöğöööörrrh" diye bağırışmamış vatan evlatlarının aklında olan soruları bu başlıkta toplayarak ülkemizi 2 ye ayıran başbakan ve yanındaki çok saygı değer (!) kalemdaşlarına sormak istiyoruz.

Sahte belgelerle içeride tutulan generaller , dekanlar , milletvekili seçilmiş insanlar , teğmenler vs gibi meslek erbabı insanlar neden hala içeride tutulmakta olup neden sahte oldukları kanıtlanmış iddaalar hala içeridedir.

Atatürk fotoğrafları ve TC yazıları neden sistematik şekilde kaldırılmakta olup çeşitli milli bayramlar yok edilmeye çalışılmaktadır.

Başbakan şizofrenmidir ? neden 2 gün önce nato ne işi var orada diyip ertesi gün nato orada huzuru sağlamak için var , ben bop eş başkanlarından bir tanesiyim diyip , tutturmuşlar bop eş başkanı kanıtlasınlar ! kanıtlamazlarsa şerefsizdirler diyerek kendini şerefsiz ilan etmiştir.

Bir başbakan başka bir ülkenin devlet başkanının sesini özlermi ? bu nasıl bir aşktır

Bir başbakan muhalefet olan herkese hakaret etmeyi nereden öğrenmiştir

Bir başbakan ülkesinin gözleri önünde "van minüt" diye israile çıkıştıktan sonra "ben moderatöre atarlandım israil halkıyla sorunum yok" diye geri vites yapabilmektedir. ve buna rağmen neden hala ülkenin geri kalanı kendisine "ortadoğunun lideri" gözüyle bakmaktadır. kendi ülkesinin yardım (!) gemisinde 6 kişiyi öldüren ülke ile milyon dolarlık antlaşmalar yaparda yahudi lobisinden ödüller alır.

Bir ülkenin başbakanı "bende istesem milyon dökerim" diye muhalefet olan herkese şov yapmaktadır bu kararlılık kibir göstergesimidir. insanları tvde twitterda "hesap soracağız" şeklinde tehtid eden biri başbakan olabilir mi ?

Sevgili polis teşkilatı kürt bölücülere elini kaldıramazken su sıkamazken neden sırtında türk bayrağı asılı olan kızları haklarını isteyen tekel işçisini joplamakta taksim gezi meydanındaki teyzeler dahil gaz sıkmaktadır. Polisin bu nefreti nedendir ne içindir ? Polis o eski güvendiğimiz POLİS olmaktan ne zaman ve nasıl çıkmıştır.

RTE bayrak asanlarıda kendi safına katmak için "camlarınıza bayrak asın" diyerek kendi yandaşlarını provoket etmiştir bu bir provokasyonmudur yoksa teşvikmidir. Şahsen bizim ailemizi bile artık akpli sanıyorlar çünkü bayrak asıyoruz ?

Gezi meydanındaki marjinal gruplar ne için polis tarafından yakalanamamaktadır. 16 gündür sahada olan bir ilk yardımcı olarak gözlemlerime dayanarak söylüyorum bunu. neden marjinal gruplar ortalığı 5 dk da ateşe vermekte olup polis geldiğinde hemen kaybolmaktadır ? nasıl bu kadar hızlı şekilde kaybolabilmektedirler ? ve sevgili polis taksime asılan apo posterini indirmek yerine fotoğrafını çekip sosyal medyada paylaşmaktadır. PKK partizanlarını dövme işlemi halkamı bırakılmalıdır ?

Bir hükümet nasıl göz göre göre kanıtlanmasına rağmen yalan söylemeye devam edebilmektedir.
örn : Camiye ayakkabıyla girdiler içeride bira içtiler

kanıt : cami içerisinde çekilen videolarda bırakın içki içmeyi hareket edemeyen insanlar vardır. Müezzin bile açıklama yapmıştır ki açıklama yapan müezzini tehtid ettiklerini iddaa etmişlerdir.
örn : Dış güçler tarafından teşvik edildi !

kanıt : 15 16 yaşındaki kızlar çocuklar taraftarlar akpyi istemeyen herkes TV lerde görerek halktan duyarak sosyal medyadan takip ederek sokaklara çıkmıştır ona bakarsanız emliyet teşkilatının müdahalesinde neden "get back guys" şeklinde çevik kuvvete emir veren amir vardır. Amir çokmu counter-strike oynamıştır ?
örn : benim türbanlı kardeşime saldırdılar

kanıt : videolarda görüldüğü gibi ve fotoğraflarlada kanıtlanan kendi gözümlede gördüğüm gezi parkında SEN O BEN yok. orada herkes BİR. Susadınmı. ortaya bağırıyorsun SUYU OLAN VARMI ! direkt olarak bir kişi sana şaşal su getiriyor. Üşüdünmü ? battaniye bulunuyor. Acıktınmı ? ya bir bisküviniz falan varmı dediğinizde yoksa bile bulup getiriyorlar. Hatta türbanlı olan kızlara teyzelere DAHA ÇOK SAYGI VAR ! biz bir geçelim diyen türbanlı kız için o kalabalıkta koca tünel açılıpta geçirtilen bir ortamda böyle bir olay olmazken sırtında türk bayrağı olan türbanlı kızın polis tarafından dövülme videosu her yerde geziyor.

Parklarda sapıkca çadırlarda seks yapılıyor
. : bir insan bunca kalabalığın içinde çadırda dahi olsa seks yapabilecek kapasiteye sahip değildir. sevgilisiyle gelen kişiler dışında orada tanışmış insanlar bile orada muhabbet etmekte olup çoğunluğu genç olan bir kitlede böyle bir şey olduğuna şahit olmadım. Bira içildi ama kimse sarhoş olupta kimseye sarkmadı. fahiş fiyattan satılan bira zaten en fazla 2 tane içilebildiği için ve orada herkes park için geldiğinden söylenilen gibi bir olay yoktu.

örn : TOMALARDA İLAÇLI SU VAR BİBER GAZI YOK

kanıt : google'da JENİX diye arattığınızda kurumsal biber gazı satıldığını görürsünüz fotoğraflarla bile kanıtlanmaktadır.

örn : Doktorlar terörist :

kanıt : teröristler nasıl böyle güzel ilk yardım yapabilmeyi öğrenmiştir. Bende ilk yardım olarak gittim ama kendimi bildim bileli bir terör örgütüne dahil değilim. karşıma yaralı poliste çıksa yardım ederim protestocuda.
Kullanıcı küçük betizi
mertmarti
Üye
Üye
 
İletiler: 8
Kayıt: Çrş Haz 19, 2013 6:52

Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x