CIA Gülen'i Kullanıyor

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

CIA Gülen'i Kullanıyor

İletigönderen Oğuz Kağan » Cmt Nis 04, 2009 16:32

Halen Amerika’da bulunan Fethullah Gülen’in, CIA’yla olan bağları deşifre edildi.

Amerikan Ulusal Güvenlik Ajansı NSA’nın eski bir çalışanı olan Wayne Madsen tarafından verilen bilgiye göre CIA Gülen’i kullanıyor.

Tedavi bahanesiyle Amerika’da bulunan Fethullah Gülen’in, Amerika’yla olan ilişkileri yıllardır dile getiriliyor. Gülen tarikatı hem Türkiye’de hem de dünyanın başka yerlerinde Amerikan çıkarlarına uygun faaliyetlerde bulunuyor.

Gülen’in CIA’yla olan bağlantısı ise, eski bir Amerikan ajanı tarafından deşifre edildi. Habergazete adlı internet sitesinde Yılmaz Polat'ın haberine göre, Amerikan Ulusal Güvenlik Ajansı NSA’nın eski çalışanı Wayne Madsen, Fethullah Gülen'in, CIA tarafından kullanıldığını açıkladı. Madsen kendisine ait internet sitesinde, Gülen'in Amerika’da kalabilmek için aldığı Yeşil Kart'ı CIA'nın sağladığını belirtiyor. Gülen’in başvurusunun Pennsylvania Göçmen Dairesi tarafından reddedildiğini hatırlatan Madsen; CIA'nın girişimiyle bu itirazın kaldırıldığını kaydediyor. Madsen, Fethullah Gülen'e Amerika'nın verdiği desteği, Amerika'nın AKP'yle yakın ilişkilerini korumak açısından bir güvenlik politikası şeklinde değerlendiriyor.

Eski NSA ajanı, Fethullah Gülen’den hareket ederek, CIA’nın dünya üzerindeki çeşitli dini hareketleri nasıl kullandığını da açıklıyor. Madsen’ın verdiği bilgilere göre, CIA 1950’li ve 60’lı yıllarda Vietnam ve Laos’ta Katolik misyonerleri kullanmış. Madsen ayrıca CIA’nın yakın dönemde Güney Amerika ülkelerinde, “Yeni Misyon Cemaati” adlı bir Hıristiyan tarikatını kullandığını belirtiyor. Söz konusu tarikatın faaliyetlerine, Venezüella lideri Hugo Chavez tarafından CIA’yla olan bağlantıları nedeniyle son verilmiş ve Amerikalı misyonerler Venezüella’dan sınır dışı edilmişti.

Kaynak
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

İletigönderen dervishizir » Pzr Nis 05, 2009 1:12

NSA bile rahatsız olmuş bunların yüzünden cia nın yaptıkları yüzünden tüm ABD karışıyor memleketlerinin biçim değiştireceğini anladılar sa ne güzel :D sanal sanal asker edecekler hepsini kriz bahanesiyle hurraa düşman üstüne saldırın sonrada para babaları otursunlar deste deste dolarların üstüne yazık bu amerikalılarada oktay hocamın dediğigibi rahat devirleri bitti emperyalist ülkelerin insanlarına. artık onlarında kanını istiyor patronları vay be dünya sen nelere kadirmişsin beee. Bu Cia nın işini bizede bırakmayacaklar galiba NSA işi kaynağından bitirecek haydi NSA iş başına şimdi paçayı kurtarırsan kurtarırsın kurtaramassan bedava askerliğe devam :D yardım gerekiyorsa sizede yardım ayıpsınız biz den size takviyede göndeririz yeterki dünya kurtulsun :)
Kullanıcı küçük betizi
dervishizir
Üye
Üye
 
İletiler: 144
Kayıt: Sal Ağu 19, 2008 1:40


Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x