Çılgın (?) Türkler

Çılgın (?) Türkler

İletigönderen Erkan Güçiz » Pzt Ağu 04, 2014 17:22

Jamaika haberi çok çarpıcı...

Jamaika Dışişleri Bakanı, dört gün önce meclislerinde yaptığı açıklamada, 17-20 Temmuz İstanbul toplantısında Türk Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun Karayip Adalarına 2 milyon dolar bağışta bulunduğunu söyledi.
Bu bağışın 200 bin doları Jamaika’ya yönelik; bakan ayrıca Türkiye’nin 2009’da hibe ettiği itfaiye aracı ve son zamanlarda gönderdikleri ambulans için Türkiye’ye teşekkür etti.

(http://www.jamaicaobserver.com/news/Tur ... s_17285173)


İçerden de çelişkili korkunç iki haber var…

Araştırmanın sonuçlarına göre, dört kişilik bir ailenin sağlıklı, dengeli ve yeterli beslenebilmesi için yapması gereken gıda harcaması tutarı (açlık sınırı) bin 177 lira 31 kuruş. Gıda harcaması ile giyim, konut (kira, elektrik, su, yakıt), ulaşım, eğitim, sağlık ve benzeri ihtiyaçlar için yapılması zorunlu diğer harcamaların toplam tutarı (yoksulluk sınırı) ise 3 bin 834 lira 90 kuruş oldu.
Asgari ücretin, 2014 yılı ikinci yarısında 891 TL olarak uygulandığı Türkiye'de yaklaşık 15 milyon kişinin açlık sınırının altında yaşadığı görülüyor.
Bununla birlikte, dört kişilik ailenin hepsi asgari ücretle çalışsa bile yoksulluktan kurtulamıyor.

(http://www.haberler.com/turk-is-in-aclik-ve-yoksulluk-siniri-arastirmasi-3-6302885-haberi/)

"Sivas'ta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 4 yaşındaki Diyar Gürcan'ın cenazesi, ambulans ve cenaze aracı verilmediği iddiasıyla ticari taksi ile babasının kucağında memleketi Iğdır'a getirildi. Acılı baba Mücahit Gürcan, sorumlulardan şikâyetçi olacağını söyledi."
(http://www.dha.com.tr/olen-cocuguyla-hastane-hastane-dolasti_730599.html)


Biz Çılgın(?) Türkler, kimin emriyle bu paraları dağıtıyoruz; kimin parası bu dağıttıklarımız; kimlerin, bundan ne türlü çıkarları var?

Bu, Küresel Çete’nin küçük uşaklarına yüklediği görevlerden biri mi dersiniz?

Yorum ve küfürleri size bırakıyorum.
Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir. Çünkü meclisler bile despotluk yapabilir ve bu despotluk bireysel despotluktan daha tehlikeli olabilir. Meclislerin öyle kararları olabilir ki, bu kararlar ulusun yaşamına giderilmesi olanaklı olmayan zararlar verebilir.
Gazi Mustafa Kemâl Atatürk

Erkan Güçiz

Facebook - TC ERKAN GÜÇİZ
Kullanıcı küçük betizi
Erkan Güçiz
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 421
Kayıt: Çrş Eyl 29, 2010 5:18

Şu dizine dön: Erkan GÜÇİZ

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

cron

x