Cinler darbe yapar mı? / Arslan BULUT

Cinler darbe yapar mı? / Arslan BULUT

İletigönderen Balasagun » Prş Tem 28, 2016 7:51

Cinler darbe yapar mı?


Resim
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, kendi karargâhında nasıl etkisiz hale getirildiğini ve devamını savcılıkta anlatırken “Özellikle Güneydoğu’da bölücü terör örgütüne yönelik Emniyet, valilikler, siyaset kurumu, adalet teşkilatı, istihbarat ve silâhlı kuvvetler hepsi mükemmel bir koordinasyon ile büyük bir titizlikle başarılı sonuçlar elde etmekteyken Türkiye Cumhuriyeti hükümetine yönelik tertiplenen bu alçak darbe teşebbüsüyle tarihimize kara bir leke sürülmüştür” dedi..

Akar’ın bu tespiti önemlidir. Zira Türkiye darbeyle meşgulken Suriye’nin kuzeyinde Menbiç bölgesi, İncirlik’ten kalkan Amerikan uçaklarının koruması altında PKK/PYD’nin eline geçmiştir! Büyük İsrail koridoru tamamlanmak üzeredir. Rus üslerini aşarak Lazkiye’ye inmeleri mümkün olmadığına göre yakın bir zamanda Hatay’ı zorlayacaklar; öyle anlaşılıyor.

Böyle bir durumda, Türk ordusunu, uçak uçuramaz, tank çıkaramaz hatta kendi uçak pistlerini tahrip etmek zorunda bırakan bir duruma düşürmek, bu sebeple de ileride Türkiye’nin başına bela olacak bir oluşuma yol açmak elbette vatana ihanettir.

* * *

Akar, “Devletimizin bir süredir FETÖ/PDY ile yürüttüğü mücadele bizim de kurumsal olarak azami dikkat ve hassasiyetle içinde yer aldığımız bir mücadele olup bu yıl yapılacak Ağustos Şûrası’nda silahlı kuvvetler içerisindeki bu yapının alacağı ağır darbenin hazırlıkları yapılmaktaydı” dedi ve “Şu an geldiğimiz noktada bu terör örgütünün bunu muhtemelen öngörerek, böyle bir darbe teşebbüsünde bulunduğunu düşünüyorum” diye yorum yaptı..

Akar, “Ayrıca İkinci Başkanımla beraber çevremizdeki personelin bir kısmının bu örgüt ile bağlantılı oldukları hususunda şüphelerimiz gelişmişti. Şûra’da çok ciddi adımlar atacaktık. Bunun dışında bu terör örgütüyle ilgili yargıda devam eden soruşturma ve davalarda gelinen aşamalar, devletin tüm kurumlarının bu konuda aldığı mesafe de gözü dönmüş hain teröristleri bu teşebbüse iten bir diğer sebeptir” dedi.

Peki bu ihanet kadrosu, uzaydan mı geldi? Yoksa darbeyi Melih Gökçek’in işaret ettiği cinler mi yaptı?

Gökçek, “CIA” diyemiyor, “CİN” diyor! Şu hale bakın!

Cinler darbe yapar mı?

Cin olmadan şeytan çarpmak böyle bir şey...

Cemaatin 40 yıllık TSK’yı ele geçirme plânlarını bir tarafa bırakın; darbecilerin çekirdek gücünü 2015 yılında terfi ettirilen tuğgeneraller oluşturuyor. Asıl cinlik burada değil mi?

2015’te cemaatçi albayları general yapan Yüksek Askeri Şûra mı 2016’da bunları emekli edecekti? Veya Şûra’nın yeni hatalar yapmayacağının bir garantisi var mı?

* * *

Genelkurmay Başkanı, kendi makamında, en yakın personeli tarafından nasıl teslim alındığını anlatmaktadır. Diğer komutanların durumu da hemen hemen aynıdır!

Deniz Kuvvetleri Komutanı ise düğünden erken ayrılıp Ataköy polis karakoluna sığınmıştır!

Darbe öncelikle Türk Silâhlı Kuvvetleri’ne ve komutanlarına vurulmuştur.

Sadece bu durum bile tehdidin hâlâ devam ettiğinin göstergesidir. Hâkim Albay Ahmet Zeki Üçok’un “2009 yılından beri uğraşıyorum. Ben o dönem bu soruşturmayı yapıp gerekli her yere bulduklarımı sundum. Özellikle de Genelkurmay Başkanlığı’na... Genelkurmay Askeri Savcısı’na da durumu anlattım. Ayrıca Ankara, İzmir ve İstanbul savcılarına da bilgi verdim. Emniyet müdürlüklerine de detaylı raporlar verdim. Ama TSK sürekli dosyaların üzerini kapattı. Bu ekibin darbe yapacağı belliydi” sözleri ortadadır.

14 ay önce biz de “Cemaat darbe yapar mı?” başlığı altında konuyu incelemişiz. “Yaparlar” demişiz. Yeterli tedbir almayan komutanlar, bu durumu, Şûra’dan önce kendi aralarında konuşup gereğini yapmak durumundadır.

Arslan BULUT, 26 Temmuz 2016
arslanbulut@yenicaggazetesi.com.tr
“Efendiler, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki aslî cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin”
Kullanıcı küçük betizi
Balasagun
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 3523
Kayıt: Cum Eki 17, 2008 13:18

Şu dizine dön: Arslan BULUT

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x