COMPEX Consumer Yine Şehrin İçinde

Bilim, teknoloji ve genel ağ (internet) hakkında her türlü yazıyı burada paylaşabilirsiniz. Alt bölümler şunlardır: Uzay, Küresel Isınma / Ekoloji, Bilim ve Toplum, Tutum (Ekonomi)

COMPEX Consumer Yine Şehrin İçinde

İletigönderen ACD » Pzt Mar 12, 2007 22:25

COMPEX Consumer Yine Şehrin İçinde

COMPEX Consumer 12. Uluslararası Tüketici Elektroniği Şovu, bu yıl 24-27 Mayıs 2007 tarihlerinde Lütfi Kırdar Rumeli Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.


Dünyanın en hızlı gelişen ve büyüyen pazarı olan tüketici ve ev elektroniği alanındaki son gelişmelerin, yeni ürünlerin ve dünya markalarının buluştuğu COMPEX Consumer 12. Uluslararası Tüketici Elektroniği Şovu, teknoloji ile gösteriyi bütünleştirecek.

COMPEX'in düzenleyicisi Rönesans Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı H. İsmet Göksel, teknoloji ve bilişim alanındaki ilk ve en köklü fuarı olan COMPEX sayesinde ülkemizde bu konuya ilgi duyanların dünyadaki gelişmeleri yakından izlediğini belirtti. Geçen 25 yıl boyunca dünyadaki en hızlı gelişmelerin teknolojide yaşandığını söyleyen Göksel, tüketici elektroniğindeki gelişmelerin ve inovasyonların tüm dünyada insanların yaşam tarzını değiştirdiğinin altını çizdi. İsmet Göksel, yaşanan değişimlerin paralelinde COMPEX’in de teknoloji meraklılarının ve tüketicinintercihlerine göre sürekli bir değişim ve gelişim çizgisi takip ettiğini vurguladı.

COMPEX Consumer 12. Uluslararası Tüketici Elektroniği Şovu’nu ziyaret etmek isteyenler, http://www.compex.com.tr adresinden ücretsiz online davetiye temin etmeleri mümkün.
Mevzubahis VATAN ise gerisi TEFERRUATTIR...!
Kullanıcı küçük betizi
ACD
Üye
Üye
 
İletiler: 1137
Kayıt: Pzr Şub 18, 2007 20:58

Şu dizine dön: Bilim ve Teknoloji

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x