"Coşkulu Değilim Çünkü Ülkemiz Gizli İşgal Altında" / Türker ERTÜRK

"Coşkulu Değilim Çünkü Ülkemiz Gizli İşgal Altında" / Türker ERTÜRK

İletigönderen Oğuz Kağan » Çrş Ağu 31, 2011 0:57

"Coşkulu Değilim Çünkü Ülkemiz Gizli İşgal Altında"

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Şeker Bayramını değerlendiren Emekli Tuğamiral Türker Ertürk, çifte bayramın yaşandığı bu günde coşkulu olmadığını söyledi. Ülkemizin gizli işgal altında olduğunu söyleyen Ertürk, "evlat acısı yaşayan aileler varken coşkulu olabilir miyiz" diye sordu. Ertürk, aydın ve askerlerin toplama kamplarında esir edilmesini de coşkusuzluğun bir başka nedeni olarak gösterdi:

"Bugün söylemesi çok zor ama ülkemiz gizli işgal altında. Böyle bir şeyi yaşarken biz bu coşkuyu yaşayabilir miyiz? Bende bu coşku yok, ama siz eğer bu iki bayram birlikteliğini coşku olarak görüyor ve kutlamak istiyorsanız, sizlere hayırlı başarılar diliyorum."

Emekli Tuğamiral Türker Ertürk, neden coşkulu olamadığını anlattı:

"Evlat acısı yaşayan ailelerimiz bu ülkede var iken biz Şeker Bayramını biz 30 Ağustos Zafer Bayramımızı bir coşkuyla kutlamamız mümkün müdür? Hayır. Sayın Başbakanımız şöyle bir şey söylüyor: Diyor ki "terörü defedeceğiz". Yani "kuvvet kullanacağız" diyor. Ama bu ülkede terör 2002 yılı başlangıcında, yani AKP hükümeti iktidar olduğunda terör defedilmiş miydi? Kesinlikle defedilmişti. Niçin bugün yine terörü defetmekten kendimizi alamıyoruz? Sayın Başbakan da bunu söylüyor. Çünkü izledikleri yanlış politikalar ülkemizi bu duruma getirmiştir."

Emekli Tuğamiral, çifte bayram coşkusunu yaşayamamasının bir başka nedeni olarak da Hasdal ve Silivri toplama kamplarını gösterdi:

"Ne yazık ki parti liderleri, siyaset adamları, aydınlar, kahraman askerler ve gazeteciler; tutsaktır. Toplama kamplarında Silivri ve Hasdal'da esir edilmişlerdir. Nasıl kutlayabiliriz ki?"

Türker, 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonuna Genelkurmay'ın değil Abdullah Gül'ün evsahipliği yapmasını değerlendirdi.

"Bu bayram aynı zamanda Türk Silahlı Kuvvetleri günüdür. Gönül arzu eder ki: Türk Silahlı Kuvvetleri gününde TSK'nın en başında bulunan komutan bu kutlamaların alıcısı konumunda olsun. Belki daha demokratik bir görüntü vermek için -tırnak içinde söylüyorum- böyle bir uygulamayı düşündünüz. O zaman beraberce bunu alsınlar. Yani temsili başkomutanla bizatihi icracı başkomutan yan yana bunu alsınlar."

Emekli Tuğamiral Türker Ertürk, Silivri ve Hasdal'a bayram mesajı gönderdi.

"Toplama kampında esir edilen yurtsever komutanlara buradan her iki bayramlarını kutluyorum. İnşallah bu yaşadıkları, Türkiye’nin, ülkemizin, yarınlarının nurlu ufuklarının habercisi olan çileler olacaktır. Bu zor dönem nedeniyle onların hem bayramlarını kutluyorum hem de buradan onların ailelerine en derin saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum."


Ulusal Kanal, 30 Ağustos 2011
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Şu dizine dön: Türker ERTÜRK

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

cron

x