Cumhurbaşkanlığı, 14 yeni araç için ihale açtı

Genel & Güncel Konular

Cumhurbaşkanlığı, 14 yeni araç için ihale açtı

İletigönderen İlteriş Kağan » Prş Nis 09, 2020 11:45

Cumhurbaşkanlığı, 14 yeni araç için ihale açtı. 7 mayıs tarihinde yapılacak ihalenin ilanında araçların en az 2019 model olması ve araçların en az birinde karartılmış camlar, perde ve araç içi buzdolabı olması istendi.
Resim
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Saray’a 14 yeni araç alımı için ihale ilanı yayınladı. 7 Mayıs tarihinde yayınlanacak ihale ile Dokuz adet dizel binek araç, üç adet dizel minibüs, iki adet dizel ticari kamyonet alımı gerçekleşecek.

BirGün'ün haberine göre, ihale dosyasında, “Araçların Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın şehir içinde veya dışında yürüteceği faaliyetlerde kullanılmak üzere” kiralanacağı açıklanırken araçların en az 2019 model olması gerektiği belirtildi. Kiralanacak araçlardan en az birinde “karartılmış camlar, perde ve araç içi buzdolabı” bulunması gerektiği de belirtildi. İki buçuk yıllığına kiralanacak araçların sürücüsünü de ihaleyi alacak şirket temin edecek.

TBMM 27 ARACA BEŞ MİLYON TL ÖDEYECEK
TBMM Destek Hizmetleri Başkanlığı da 27 aracı üç yıllığına kiralamak üzere ihale düzenledi. İhaleyi kazanan şirketle 25 Şubat tarihinde 4 milyon 978 bin TL’lik sözleşme imzalandığı belirtildi.
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x