Darağacı: Türkiye, İran, Suriye

Kitapları bu bölümde tanıtabilirsiniz.

Darağacı: Türkiye, İran, Suriye

İletigönderen Aslanoğlu » Prş May 10, 2012 12:10

Resim

Dört önemli yazarın Büyük Ortadoğu Projesi'ni (BOP) Türkiye açısısından mercek altına aldığı, merakla beklenen Darağacı: Türkiye, İran, Suriye adlı kitap çıktı..


Bakanlık yapmış bir siyasetçi olan Rıfat SERDAROĞLU, Yrd. Doçent Murat KÖYLÜ, araştırmacı yazar Zahide UÇAR, ve araştırmacı gazeteci yazar Levent BULUT’un değerlendirmeleriyle ortaya çıkan kitapta, Ortadoğu çıkmazı ve Türkiye'nin durumu anlatılıyor.

Kitabın ön sözünde;

Küresel elit tarafından başlatılan 3. Paylaşım Savaşı’nın “başla” komutu Ortadoğu’dan verildi. ABD şahinleri Soğuk Savaş döneminin bitmesiyle varlıklarını “sömürerek devam ettirebilmek için” yeni bir düşman belirlemeliydi. Belirledi de: Müslüman Coğrafya.

Önce “İslami Terörist” kavramı yaratarak beyinlere “Müslüman teröristlerin saldırısı altındayız” mesajı yolladı. 11 Eylül günü kanlı bir gösteri yapıldı. Gösteri Afganistan’ın işgali için kullanıldı.

Irak “nükleer silah var” yalanıyla işgal edildi. Fas’tan Suriye’ye “Arap Baharı” yalanıyla “Soros Kışı” getirildi.

Su, enerji, yeraltı ve yer üstü zenginliklerini ele geçirmek isteyen küresel elit, darağacına asmak istediği üç ülkeyi (Türkiye, İran, Suriye) Türk siyasiler üzerinden ele geçirmek istiyor. Türkiye bu tuzağa düşerse sadece bir haçlı savaşının piyonu değil, aynı zamanda kendi ülkesinin de cellâdı olacaktır ifadeleri yer alıyor.

Büyük Ortadoğu Projesi'nin (BOP), asıl hedefinin Türkiye olduğu ifade edilen kitapta, 2012 yılında Türkiye'yi hangi tehlikeler bekliyor ve ülkemizin sürülmek istendiği cehennemi anlatıyor.
Kullanıcı küçük betizi
Aslanoğlu
Üye
Üye
 
İletiler: 52
Kayıt: Çrş Kas 16, 2011 10:34

Şu dizine dön: Kitap Tanıtımları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x