Deniz Baykal İstifa Etti!

Genel & Güncel Konular

Deniz Baykal İstifa Etti!

İletigönderen Çetin Taş » Pzt May 10, 2010 12:53

Az önce düzenlediği basın toplantısında Deniz Baykal istifa etti.


Sevmeyenleri kına yaksınlar.
Aşağılık komplo sahipleri kına yaksınlar.
CHP'nin Baykal yzünden iktidara gelmediğini söyleyenler kına yaksınlar.

Vatana millete hayırlı olsun.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye
 
İletiler: 2354
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 22:02

Re: DENİZ BAYKAL SAAT 13:45'TE İSTİFA ETTİ!!!!

İletigönderen Başkomutan » Pzt May 10, 2010 13:20

Türk milletini alkışlıyorum
Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler!

Eğer bir milletin kurtarıcıya gereksinimi yoksa artık millet olmuştur
Sakın kurtarıcı bekleme‚ yoksa sana karşı olan vazifemi yapamadım sayarım

Türk milletinin büyük millet olduğunu bütün medeni alem, az zamanda, bir kere daha tanıyacaktır

Beni hatırlayınız
Kullanıcı küçük betizi
Başkomutan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 2297
Kayıt: Pzt Eki 12, 2009 23:24

Re: DENİZ BAYKAL SAAT 13:45'TE İSTİFA ETTİ!!!!

İletigönderen orhunefe » Pzt May 10, 2010 13:26

İstifayı izlerken gerçekten üzüldüm.

İşler öyle bir noktaya geldi ki istifa etmese çok daha kötü olacaktı.

Tertibi planlayanlar Baykal'ın istifasından sonra olacakları da hesaba katmıştır.

Ülke olağanüstü bir süreçteyken önemli olan CHP ya da Baykal değil içerdeki cephenin bölünmemesidir.

CHP ilk defa halkın gözünde mağdur oldu. Halkımız malum mazlum sever.

Umalım şerden hayır çıksın.
Kullanıcı küçük betizi
orhunefe
Üye
Üye
 
İletiler: 452
Kayıt: Sal May 22, 2007 10:51

Re: DENİZ BAYKAL SAAT 13:45'TE İSTİFA ETTİ!!!!

İletigönderen sessiz sedasız » Pzt May 10, 2010 13:29

hiç bir sahtekarlığı yolsuzluğu olmayan dürüstlüğü herkesce takdir edilen Deniz Baykal bile özel hayatına yalıpan saldırılar sebebiyle istifa etmek zorunda kalıyorsa bu ülkede siyaset yapma imkanı kalmamış demektir...bu ahlaksız linçleri yapanlara, göz yumanlara ve bu durumdan faydalanmaya çalışan kukla iktidara, Türkiye'nin geleceğinin altında kalacağı bu tehlikeli siyaset anlayışını ülkeye yerleştirdikleri için lanet olsun.
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye
 
İletiler: 988
Kayıt: Cum Mar 28, 2008 1:55
Konum: istanbul

Re: DENİZ BAYKAL SAAT 13:45'TE İSTİFA ETTİ!!!!

İletigönderen luzismud » Pzt May 10, 2010 13:53

Buna en çok RTE ve tayfası üzülür herhalde. Belki gerçek bir lider gelir korkusuyla... Şekil ne kadar berbatsa da olan ülke için hayırlıdır...
Kullanıcı küçük betizi
luzismud
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı
 
İletiler: 170
Kayıt: Cum Mar 21, 2008 1:25

Re: DENİZ BAYKAL SAAT 13:45'TE İSTİFA ETTİ!!!!

İletigönderen gerçeği arayan » Pzt May 10, 2010 14:00

AKP kendi karşı devrim ideolojisi ve çıkarları gereği bu ülkeyi CIA, tarikat ve Fethullah ajanlarının fink attığı, bunların ortalığı fitne fesat yalan baskı ve şantaja boğduğu bir yer haline getirdi. Sadece laikliği törpülemekle kalmadılar, bütün hukuku ve demokratik hakları da törpülediler, bütün milli ve ahlaki değerlerin altını oydular. Şimdi bugün öyle bir haldeyiz ki sanki bir mafya çetesi ülkenin idaresini ele geçirmiş.

CHP için önemli olan bence bundan sonraki idari kadrolarını temel parti prensiplerinden, dürüstlükten, laiklikten ve Atatürkçülükten ödün vermeden oluşturmalarıdır. İdari kadro dürüst, ama o derece de cesur ve cabbar olmalıdır. İcabında AKP’nin hedef için her şey mübahtır anlayışına "dinsizin hakkından imansız gelir" yöntemiyle yanıt verecek cabbarlıkta kadroya ihtiyaç vardır. Gel de Atatürk’ü arama.
Kullanıcı küçük betizi
gerçeği arayan
Üye
Üye
 
İletiler: 55
Kayıt: Pzt Oca 18, 2010 22:56

Deniz Baykal İstifa Etti

İletigönderen Deli Haydar » Pzt May 10, 2010 14:06


Deniz Baykal İstifa Etti
Hürriyet Gazetesi / 10 Mayıs 2010


CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve CHP Ankara Milletvekili Nesrin Baytok'a ait olduğu ileri sürülen kasetin internette yayınlanmasının siyasette yarattığı deprem sürüyor. Dört gündür sessizliğini koruyan Baykal, bugün canlı yayında kasetteki görüntüler için "komplo" dedi, hükümeti suçladı. Baykal'ın son sözleri ''Hakkınızı helal edin, ben ediyorum'' oldu.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, “Bu bir kaset olayı değildir, komplodur” dedi.

Baykal, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, “günlerdir beklenen değerlendirmesini ve kararını açıklayacağını” belirtti.

Baykal, şunları söyledi:

“Bu bir kaset olayı değildir, bir komplodur. Komplo, hukuk dışı, ahlak dışı bir tertip demektir. Bir komplo yaparken bazen haneye tecavüz edersiniz. Duvarlara, eşyalara gizli kameralar yerleştirirsiniz. Gizli çekimlerle insanların en korunaksız görüntülerini alırsınız, kesersiniz, biçersiniz, aktarırsınız, montaj yaparsınız çarpıtırsınız. Böyle yaparken de dünyanın her yerinde bütün dinlerin, bütün rejimlerin, bütün ahlak anlayışlarının güvencesi altında olan insanoğlunun mahremiyetine tecavüz edersiniz. Ağır haya ve utanç bunu yapanlar için anlamını kaybeder. İnsanların şerefleri onların umurlarında değildir. Önümüzdeki komployu gerçekleştirenler, bunu sapık oldukları için ya da ticari kazanç sağlamak için veya şantaj yapmak için düzenlememişler, siyaset yapmak için düzenlemişlerdir. Ahlaklarına, vicdanlarına uygun bir siyaset.”

İstifa Etti

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, genel başkanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında kendisine yönelik iddialarla ilgili açıklamalarda bulunan Baykal, “Bu tablo karşısında bana da bir görev düştüğünün farkındayım. Bu kara kampanyaya teslim olmayacağım. Bu hukuksuz ve ahlaksız komplo nedeniyle kimsenin beni sorgulamasına izin vermeyeceğim. Eğer bunun bir bedeli varsa ve bu bedel CHP Genel Başkanlığından ayrılmaksa o bedeli de ödemeye hazırım” dedi.

Baykal, şöyle konuştu:

“Ana muhalefet liderine yönelik bu kadar kaba kanunsuzluk, bu kadar kaba ahlaksızlık, bugünlerin ortamında iktidarın bilgisi ve onayı olmadan gerçekleştirilemez, piyasaya sürülemez. Komployu ayıplar gibi yapanlar aslında bizzat ayıbı işleyenlerdir. Bu çerçevede başka bir sorumlu arayışına çıkacaklara yardımcı olmak üzere, ABD'den, Pensilvanya'dan aldığım üzüntü ve destek mesajlarının samimiyetine inandığımı da belirtmek isterim.

Hukuksuz ve ahlaksız komploları temel alan, 'çok ayıp ama' diye başlayan yorumlarla hesap sormaya, siyaset düzenlemeye çalışanlara da söyleyecek bir sözüm var; ahlaksız ve hukuksuz komplolara itibar ederek ne ahlakı ne hukuku ne de siyaseti savunamazsınız.

Komplo yapanlar zaten işlerini sizlere güvenerek yapıyorlar. Komploculuğa hayat alanı açanlar 'çok ayıp ama' diyenlerdir. Hukuksuz ve ahlaksız komploları hazırlayanların ve onların komplolarına itibar edenlerin, dürüst ve onurlu insanların manevi cesetlerini çiğneyerek nereye kadar gidebileceklerini hep beraber göreceğiz. Bunun nasıl bir Türkiye oluşturmakta olduğunu er geç anlayacağız.

Kendinden menkul bir ahlak zabıtalığını bizzat deruhte edenlerin insanlık tarihi boyunca Hz. Peygamberden başlayarak günümüze kadar ne mağduriyetlere yol açtıklarını çok iyi biliyoruz. Bu tablo karşısında bana da bir görev düştüğünün farkındayım. Bu kara kampanyaya teslim olmayacağım. Bu hukuksuz ve ahlaksız komplo nedeniyle kimsenin beni sorgulamasına izin vermeyeceğim. Eğer bunun bir bedeli varsa ve bu bedel CHP Genel Başkanlığından ayrılmaksa o bedeli de ödemeye hazırım. Benim CHP Genel Başkanlığından istifa etmem hiçbir şekilde bu komploya teslim olmak ya da kaçmak anlamına gelmez. Tam tersine bu bir meydan okumadır. Bu anlayışla bugün CHP Genel Başkanlığından istifa ediyorum.

Bu komplonun hedefi sadece ben değilim, aynı zamanda CHP'dir. CHP de bu kirli tezgahlar karşısında yolunu seçmek zorundadır. Benim istifa kararım, hem Türkiye siyasetini hem CHP'yi yeniden tanzim etmek isteyenlere bir imkan tanıyacak hem de CHP'ye bu komplo ile hesaplaşma fırsatı verecektir.”

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, “Meskene tecavüz ve ileri teknoloji kullanımı yoluyla tezgahlanan, bu komplonun iktidar gücü ve olanakları seferber edilmeden, bir muhalefet partisi genel başkanına karşı bu kadar fütursuzca icra edilebilmesi mümkün değildir” dedi.

Baykal, CHP Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında iddialara ilişkin açıklamalarda bulunarak, şunları kaydetti:

“Bu komplo bugünkü siyasi konjonktürün eseridir, yıllardır bekletilen bir kaset yoktur. Bir kaset ele geçirilmiş değildir. Bir komplo imal edilmiştir, taze, iki haftalık bir komplo vardır. Bu komplonun hedefi bir kişi değildir, onun çok ötesinde CHP'nin neredeyse tek başına yürüttüğü, Cumhuriyete, demokrasiye, hukukun üstünlüğüne sahip çıkan sivil darbeye, sivil dikta rejimlerine karşı vermekte karşı vermekte olduğu mücadelesidir. Bu komplo CHP'nin Anayaysa ve rejim kavgası vermekte olduğu bu son iki hafta içinde düzenlenmiş ve piyasaya sürülmüştür. Komplo tezgahı malzemeleriyle çekimleriyle günceldir, tazedir.

Meskene tecavüz ve ileri teknoloji kullanımı yoluyla tezgahlanan, bu komplonun iktidar gücü ve olanakları seferber edilmeden, bir muhalefet partisi genel başkanına karşı bu kadar fütursuzca icra edilebilmesi mümkün değildir. Ana muhalefet liderinin hukukuna, ahlakına tecavüz eden, bu kadar kaba bir komplo tezgahının iktidar zirvesinin bilgisi ve onayı olmadan son iki hafta içinde hazırlanıp piyasaya sürülmesi söz konusu bile olamaz. Olay sonrasında sergilenen sözde iyi niyetli, hakşinas olmaya çalışan yapay tavırlar, üzüntü beyanları perde arkasındaki tezgahın suçluluğunu örtbas etmeye yetmez.”

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, “Deniz Baykal'ın ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin ötesinde, bütün Türkiye olarak hepimiz hileye ve şerre dayalı bir kalleşlik politikasına 'dur' demek zorundayız. Umarım bütün bu yaşananlar ve benim istifam Türkiye'de yeni bir uyanışın başlangıcı olur” dedi.

Parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, kendisine yönelik iddialara ilişkin açıklamalarda bulunan Baykal, şunları söyledi:

“Yalansız, dürüst, cesur bir duruş sergilemek sadece benim işim olmamalıdır. Deniz Baykal'ın ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin ötesinde bütün Türkiye olarak hepimiz hileye ve şerre dayalı bir kalleşlik politikasına 'dur' demek zorundayız. Umarım bütün bu yaşananlar ve benim istifam Türkiye'de yeni bir uyanışın başlangıcı olur. İnşallah, bir kez daha şerden bir hayır çıkar, hile hurda yapanlar değil dürüst ve namuslu olanlar kazanır. Bu olayda ve bugüne kadar bütün iyi kötü günlerimde bana destek olanlar, sahip çıkan her siyasi düşünceden vatandaşlarıma, Cumhuriyet Halk Partisi'nin vefakar, fedakar, yiğit örgütüne, birlikte görev yaptığım çalışma arkadaşlarıma, üzerimde emeği olan, hakkı olan tanıdığım, tanımadığım bütün insanlara, refahları ve mutlulukları için yaşam boyu uğrunda mücadele ettiğim bütün vatandaşlarıma, bize kızan, bizi seven, oy veren vermeyen, üzerimde hakkı olan olmayan herkese yaşamımın her anını anlamlı kıldıkları için teşekkür ediyorum. Ben sizlere hakkımı helal ediyorum, siz de hakkınızı bana helal ediniz.”

Toplantıdan Notlar

Baykal'ın basın toplantısını düzenlediği salonda, Genel Sekreter Önder Sav, Genel Başkan Yardımcıları Yılmaz Ateş, Onur Öymen, Cevdet Selvi, Grup Başkanvekili Mustafa Özyürek, milletvekili Canan Arıtman, bazı MYK üyeleri ile bazı partililer de hazır bulundu.

Baykal'ın istifa kararını açıklaması üzerine bazı partililerin yüksek sesle “Hayır, yapma” dedikleri duyuldu. Bazı partililerin de açıklama sırasında gözyaşlarını tutamadıkları görüldü. Konuşmasını tamamladıktan sonra Baykal, MYK üyeleri tarafından alkışlandı.

Açıklamasının hemen ardından toplantı yaptığı salondan ayrılan Baykal, makamına geçti. Baykal bir süre sonra partiden ayrıldı. Partililer, Baykal'a arabasına kadar eşlik ederken, bazı partililer “İnadına Baykal, inadına sol” diye slogan attı. Baykal, partiden alkışlarla uğurlandı. Basın toplantısını çok sayıda basın mensubu izledi.






Resim

Doğumgünü Etkinliklerine Katıldığı
Fethullah Gülen'e Teşekkür Etti

Hürriyet Gazetesi / 10 Mayıs 2010


MYK toplantısının ardından canlı yayında istifa kararını açıklayan Deniz Baykal, konuşmasında ismini anmadan Fethullah Gülen'e teşekkür etti. Baykal, ''İktidarın samimiyetine inanmıyorum ama Pensilvanya'dan gelen mesajın samimiyetine inanıyorum'' dedi.

Baykal, ''Komployu ayıplar gibi yapanlar, aslında bizzat ayıbı işleyenlerdir'' dedikten sonra ''İktidarın samimiyetine inanmıyorum ama ABD’den Prensilvanya’dan aldığım mesajlara da inanıyorum'' şeklinde konuştu.

Fethullah Gülen'in ABD'nin Pensilvanya eyaletinde çiftliği var.
:islik: Çiftliğinde montajcıları, komplocuları var!
Feragat-ı nefs.
İstihkar-ı hayat.
Kullanıcı küçük betizi
Deli Haydar
Meydan Delisi
Meydan Delisi
 
İletiler: 714
Kayıt: Çrş Eki 14, 2009 11:21

Re: Deniz Baykal İstifa Etti!

İletigönderen İrfan Tuna » Pzt May 10, 2010 14:10

10 Mayıs 2010-İlk Kurşun

http://www.ilk-kursun.com/2010/05/kirli-siyaset/

KİRLİ SİYASET

Suay Karaman

Siyasi iktidarın kendi hazırladığı ve rejim değişikliği anlamına gelen anayasa değişikliği, TBMM’den geçti. CHP, DSP ve bazı bağımsız milletvekilleri, bu anayasa değişikliğini, Anayasa Mahkemesine götürmeye karar verdiler.

Anayasa değişikliği görüşmelerinin son gününde, başbakanın mal varlığı tartışması başladı. Başbakanın iki milyar dolar servetinin olması ve dünyanın en zengin on kişisi arasında sayılması, CHP milletvekilleri tarafından gündeme getirildi. Başbakan ve aile bireyleri için araştırma önergesi verilmesi tartışmaları arasında, yumruklaşmalar yaşandı.

Bu olayların hemen ardından, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’a ve bir milletvekiline ait olduğu öne sürülen görüntülerin, aralarında Vakit Gazetesi’nin de bulunduğu bazı internet sitelerinde yayımlanması Türkiye’nin gündemini sarstı. Buradaki amaç, bir taşla, birkaç kuş vurmaktı. Başbakanın mal varlığı tartışmalarını bitirmek, CHP’nin Anayasa Mahkemesi’ne gitmesini engellemek ve CHP’nin emperyalist güçlere karşı verdiği savaşı sona erdirmek.
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, 2008 yılından beri yaptığı başarılı siyasetle ve gösterdiği yüksek performansla hem iktidarı, hem de emperyalist güçleri rahatsız etmektedir. Deniz Baykal, cumhuriyetin temel değerlerine yönelik saldırılar karşısında ve Türkiye’yi parçalamaya yönelik tüm senaryoların karşısında dimdik durmaktadır. Yandaş medyanın desteğiyle aydınların baskı altına alındığı, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin düşman olarak görüldüğü ve yargının susturulmak istendiği bir dönemde, CHP’nin gösterdiği tavizsiz tutum emperyalist güçlerin planlarını bozmaktadır. Emperyalist güçler, bu yüzden CHP’nin çizgisini kırabilmek için şantaja başvurmuşlardır. CHP’nin bu şantaj karşısında teslim olacağını ve çizgisinden ödün vereceğini düşünmüşlerdir. Ancak, Ulusal Kurtuluş Savaşımızdan, onun Kuvayı Milliye’sinden, onun Müdafaa-i Hukuk’undan, Halk Fırkası’ndan ve bütün hepsinin temel felsefesini oluşturan “Altı Ok”tan gelen Cumhuriyet Halk Partisi’nin, asla hiçbir baskıya boyun eğmeyeceğini düşünememişlerdir.

Bu senaryonun hayata geçirilmesinin CHP kurultayı öncesine denk getirilmesi de dikkat çekicidir. CHP’ye karşı, bu tür davranışlar, bu tür saldırılar daha önce de yapılmıştı. Bir başka kurultay öncesinde Deniz Baykal’ın Avrupa’da bir bankaya para aktardığı şeklinde ihbarlar yapılmıştı. Bu ihbarlar, ABD’nin çok gizli servisi başlıklı kağıtlarıyla Türkiye’de dağıtılmıştı. Deniz Baykal’ın, Avrupa’nın hiçbir bankasında hesabı olmadığı ve bunun bir şantaj olduğu CHP tarafından kanıtlanmıştı.

Yakın zamanlarda, Vakit Gazetesi’nin bir yazarı, on dört yaşındaki bir kıza cinsel tacizde bulunduğu için hapis yatmıştı. Geçtiğimiz günlerde, Siirt’te küçük çocukların yıllardır tecavüze uğradıkları gündeme geldi. Toplumu derinden sarsan bu olayların üzeri örtülmek istenirken, montaj olma olasılığı kuvvetli olan görüntüler için, yandaş medyada büyük fırtınalar koparılmakta, hadlerini aşan yorumlar yapılmaktadır.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, bu şantaj görüntülerine boyun eğmeyerek, tavrını değiştirmeyeceğini gösterdi ve büyük bir hukuk mücadelesi başlatacağını bildirdi.
Türkiye’nin bir yol ayrımına doğru sürüklendiği bu süreçte, önlerinde hiçbir engel görmek istemeyen emperyalist güçler, direnen son ve güçlü kale CHP’yi yıkmak istemektedirler. Bu başarıldığı taktirde, Türkiye’nin ele geçirilme planlarının tamamlanması karşısında tüm sorunlar ortadan kalkacaktı. Ancak Deniz Baykal yönetimindeki CHP’yi çizgisinden saptıramayanlar, kaleyi içten fethetmek için bu görüntüleri yayınlamışlardır. Bu süreçte, bunun gibi şantaj malzemelerinin tekrar kullanılacağı açıktır. Deniz Baykal’a 13 Nisan 2010 tarihinde Avrupa Parlamentosu’nda genişlemeden sorumlu AB komiseri ile yapacağı görüşmenin engellenmesi için, suikast yapılmasının planlaması da ilginçtir. Karanlıkta ve şüphe içinde kalan bu durumun açıklığa kavuşturulması gerekmektedir.

CHP’nin önünde çok zorlu ve çetin bir yol bulunmaktadır. Türkiye’yi parçalamak isteyen emperyalist güçler, direnen en büyük kale olan CHP’yi etkisizleştirmek için her türlü yola başvuracaktır. CHP, doğru bir strateji izleyerek, ülkenin bu karanlık sürecini aydınlığa çevirecektir. Önümüzdeki günlerde yapılacak CHP kurultayı bunun için bir fırsattır. Bu kurultayda üretken ve dinamik bir yönetimle sorunların üstesinden gelmek olanaklıdır. Olağanüstü koşulların yaşandığı günümüzde, ülkemizin CHP’ye her zamankinden daha çok gereksinimi bulunmaktadır.
Uyanacağız, uyandıracağız... Bilinçleneceğiz, bilinçlendireceğiz... Ne ülkemizin , ne de bölgemizin zenginliklerini küresel haramilere ve onların uşaklarına yağmalatmayacağız, soydurtmayacağız... ENİNDE SONUNDA ALİ KEMALLER DEĞİL, MUSTAFA KEMALLER KAZANACAK...
Kullanıcı küçük betizi
İrfan Tuna
Üye
Üye
 
İletiler: 1059
Kayıt: Pzt Nis 06, 2009 12:23

Re: DENİZ BAYKAL SAAT 13:45'TE İSTİFA ETTİ!!!!

İletigönderen Ram » Pzt May 10, 2010 14:16

Benim derdim bir inek bir de dana,
"Kimin" derdim: kör sinek ile kına?
Değil derdim, bir kaset yahut haset
Çiçek derdim, Pensilvanya aşkına

Hocaefendi hazretleri efendimiz, "bizim bir ilgimiz yok" demiş olmalı. CIA'nın muteber adamları da bu yönde görüşlerini bildirmiş anlaşılan. Neden ilgileri olsun ki¿?

Arınç civanına gözyaşı dökmüştü; Tekin de kendi civanına gözyaşı döktü.

Bir de civanmert yurdum için, için için ağlayanlar var; sayıları az ancak yok edilemezler. Onları yok edilemez kılan, Hind'den, Mısır'dan dönüp dolaşıp gene gelen fikirlerdir.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!
 
İletiler: 8167
Kayıt: Sal Şub 20, 2007 1:06
Konum: Aç haritaya bak!

Re: Deniz Baykal İstifa Etti!

İletigönderen İrfan Tuna » Pzt May 10, 2010 14:22

Bence, servis edilen görüntülerin, zamanlama açısından bir komplo olduğu ne kadar kesinse, Deniz Baykal'ın bu komploculara meydanı kolay kolay bırakmayacağı da o kadar kesindir...

Deniz Baykal'ın önümüzdeki Kurultay'da yeniden Genel Başkan adayı olması ve Kurultay'ın güçlü dsteğini alarak CHP'nin başına yeniden geçmesi bu konudaki en güçlü olasılıktır...
Uyanacağız, uyandıracağız... Bilinçleneceğiz, bilinçlendireceğiz... Ne ülkemizin , ne de bölgemizin zenginliklerini küresel haramilere ve onların uşaklarına yağmalatmayacağız, soydurtmayacağız... ENİNDE SONUNDA ALİ KEMALLER DEĞİL, MUSTAFA KEMALLER KAZANACAK...
Kullanıcı küçük betizi
İrfan Tuna
Üye
Üye
 
İletiler: 1059
Kayıt: Pzt Nis 06, 2009 12:23

Re: Deniz Baykal İstifa Etti!

İletigönderen Başkomutan » Pzt May 10, 2010 14:29

İşte Baykal'ın yerine gelecek isim!

Baykal Genel Başkanlıktan istifa etti. Peki yerine kim gelecek. Bunun cevabı Baykal partiyi terk etmeden belliydi.

Deniz Baykal günlerdir bomba etkisi yaratan video kasetin ardından bugün canlı yayına çıktı. Bunun bir komplo olduğunu söyledi ve “Bu hukuksuz ve ahlaksız komplo nedeniyle kimsenin beni sorgulamasına izin vermeyeceğim” diyerek CHP Genel Başkanlığı’ndan istifa etti.

Baykal’ın istifasının ardından kafalarda tek bir soru kaldı.

Olağan Kurultayı 22-23 Mayısta 33. Olağan Kurultayı’na gidecek olan CHP’nin başına kim gelecek?

CHP’NİN BAŞINA KURULTAYA KADAR ÖYMEN GELİYOR

CHP MYK şu sıralarda Baykal'ın yerine vekalet edecek ismi belirlemek için toplandı ama İnternethaber merak edilen sonunun cevabına Baykal CHP Genel Merkezi’nden ayrılmadan öğrendi.

CHP’nin üst düzey yöneticilerinden alınan bilgiye göre Kurultaya kadar Baykal’ın yerine CHP Genel Başkanlığı’nı Onur Öymen yürütecek .

Şu anda CHP Genel Başkan Yardımcısı olan Öymen Baykal’ın istifasının ardından yaptığı ilk açıklamada “Baykal henüz son sözünü söylemedi. Yapacağı çok katkılar var. CHP Baykal’a sahip çıkacaktır” dedi.

KURULTAYDA ADAY OLACAK MI?

Peki Baykal’ın bu istifası Kurultaya kadar ortalığı sakinleştirmek için miydi?

Merak edilen ikinci soru da buydu. Bunun cevabını da CHP MYK sözcüsü Mustafa Özyürek’ten geldi. “Baykal kurultaya gelmeyeceğini de söyledi” dedi.

KILIÇDAROĞLU KURULTAYDA ADAY OLACAK

CHP'nin 22 -23 Mayıs'ta yapılacak kurulayında ise Genel Başkanlık için aday olacağına garanti olarak bakılan isim ise Kemal Kılıçdaroğlu...

Kılıçdaroğlu'nun aday olacağının en büyük göstergesi ise o kasetin ortaya çıkmasından sonra Deniz Baykal'ı aramaması ve bugün de Genel Merkeze gelmemesi olarak gösteriliyor.

internethaber
Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler!

Eğer bir milletin kurtarıcıya gereksinimi yoksa artık millet olmuştur
Sakın kurtarıcı bekleme‚ yoksa sana karşı olan vazifemi yapamadım sayarım

Türk milletinin büyük millet olduğunu bütün medeni alem, az zamanda, bir kere daha tanıyacaktır

Beni hatırlayınız
Kullanıcı küçük betizi
Başkomutan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 2297
Kayıt: Pzt Eki 12, 2009 23:24

Re: Deniz Baykal İstifa Etti!

İletigönderen Başkomutan » Pzt May 10, 2010 14:31

berbat bir durum arkadaş...burada AKP'liler çığlık attı yok böyle bir şey...Yola devam di :hitler: yorlar
Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler!

Eğer bir milletin kurtarıcıya gereksinimi yoksa artık millet olmuştur
Sakın kurtarıcı bekleme‚ yoksa sana karşı olan vazifemi yapamadım sayarım

Türk milletinin büyük millet olduğunu bütün medeni alem, az zamanda, bir kere daha tanıyacaktır

Beni hatırlayınız
Kullanıcı küçük betizi
Başkomutan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 2297
Kayıt: Pzt Eki 12, 2009 23:24

Re: Deniz Baykal İstifa Etti!

İletigönderen alchemy » Pzt May 10, 2010 15:00

iyi ama nasıl olur da amerikanın ve pensilvanya nın mesajını dikkate alarak söylemek gereğinde bulunuyor.Tüm komploları yapanlar onlar değil mi zaten
Kullanıcı küçük betizi
alchemy
Üye
Üye
 
İletiler: 4
Kayıt: Pzt Kas 02, 2009 2:41

Re: Deniz Baykal İstifa Etti!

İletigönderen sessiz sedasız » Pzt May 10, 2010 15:06

O görüntüler Toronto’dan yüklenmiş

Baykal'ın istifasına neden olan görüntülere ilişkin bir kişinin ifadesi alındı.

Görüntüleri tesadüfen gördüm
CHP Lideri Deniz Baykal'ın istifasına neden olan görüntülere ilişkin polisin yaptığı araştırmada, yayını yapan bir internet sitesinin sahibi Murat D. isimli bir kişinin ifadesi alındı. Murat D. ifadesinde görüntüleri tesadüfen bulduğunu ve yurtdışı kaynaklı Metacafe isimli internet sitesinden kopyaladığını söyledi.

Murat D. isimli şahıs emniyete götürüldü
Görüntüler Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın müdahalesiyle durdurulurken, Emniyet yetkilileri de hızlıca araştırmaya başladı. Baykal'ı istafaya götüren görüntülerin kaynağı olarak belirlenen Haber Vaktim isimli sitenin kaynağını araştırdı. Emniyet Genel Müdürlüğü Bilişim Suçlarıyla Mücadele biriminin yaptığı tespitle site sahibi Ankara'da geçtiğimiz Cumartesi günü Murat D. adlı kişi Ankara Emniyet Müdürlüğü'nce götürüldü.

Haber niteliği taşıdığı için görüntüleri yayınladım
Burada ifadesine başvurulan Murat D., sitenin sahibi olduğunu ancak görüntüleri internette dolaşırken tesadüfen Metacafe isimli bir sitede bulduğunu söyledi. Yurtdışı kaynaklı bu siteden haber niteliği taşıdığı için görüntüleri alıp yayınladığını söyleyen Murat D., daha sonra yayın yasağı nedeniyle kaldırdığını ifade etti.

Kanada Toronto merkezli bir adres
Bu gelişmenin ardından Metacafe isimli siteye ilişkin kayıt arayan polis yetkilileri, Telekominikasyon İletişim Başkanlığı'na kaynak araştırması için başvurdu. Yapılan ilk tespit ise Baykal'ın görüntülerini yayınlayan sitenin Kanada Toronto'da merkezli bir adrese sahip olduğu yönündeydi. Bunun üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na bilgi veren emniyet yetkilileri, bilgi için Adalet Bakanlığı aracılığıyla "istinabe" yöntemiyle (başka bir ülkede işlenen suç için, diğer bir ülkede bulunan şahsın ifadesine başvurulması) internet sitesinin sahiplerinin ifadesinin alınması için resmi yazılması istendi.

Kaynak
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye
 
İletiler: 988
Kayıt: Cum Mar 28, 2008 1:55
Konum: istanbul

Re: Deniz Baykal İstifa Etti!

İletigönderen kush » Pzt May 10, 2010 15:13

Ne oldu simdi? CHP havlu mu atti? Kafam alakbulak oldu :?:
kalbinizdeki vatan ve bayrak sevgisine selamım olsun!

ya istiklal ya ölüm!

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!
K. ATATÜRK 20 Ekim 1927
Kullanıcı küçük betizi
kush
Üye
Üye
 
İletiler: 905
Kayıt: Çrş Ara 12, 2007 1:49

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x