Derin tarih ve Mustafa Armağan yalancısı/Gürhan İsagiller

Üniversiteli Gençler Burada Yazıyor

Derin tarih ve Mustafa Armağan yalancısı/Gürhan İsagiller

İletigönderen Gürhan İsagiller » Pzr May 07, 2017 2:12

Bank Asya'dan zorunlu yönlendirmeyle kredi almış olanlar, emekli maaşlarını oradan çekenler hep FETÖ soruşturmasına tabi oldular, başları dertten kurtulmadı bir türlü. Ama bir Nagehan Alçı ve şerefsiz kocası Rasim Ozan Kütahyalı 17/25 den sonra milyon dolar ev kredisi çekip zerre kadar incelenmiyor.
Sözleri, durdu yer ticari ilişkileri FETÖ diye bağıran Çmer Faruk Kavurmacı uyku apnesi var diye serbest. Erdoğan'ın tehdit edilen konuşmayı ayakta alkışlayan o değilmiş gibi.
Cumhuriyet düşmanlığı prim yapmaya devam ediyor hemde hiç hız kesmeden.
Son örnek resimde görülen soyu bozuk Mustafa Armağan'dan geldi. Derin tarih dergisinin Genel yayın yönetmeni olan bu şeref yoksunu döl israfı derginin son sayısında öyle bir yazı yayınladı ki ...
17 Hazıran 1975 yılında hayata gözlerini yuman Latife Hanım Gazi Paşa'nın 1923 ile 1925 yılları arası nikahlı eşi olmuştur. Mustafa Kemal ile Latife hanımın evliliği ile ilgili hepimiz bazı sıkıntılı şeyler duymuşuzdur. Özellikle Çankaya köşkü dahilinde bazı hadiseler. Evliliğin mahremi nedeniyle birde Türk töre gereği bunlar söz edilen meseleler ,karı koca arasında cereyan eden şeyler olduğundan söz edilmez. Belki sadece bu kadarını söylemeye cesaret edebilirim. Belki Latife hanım Mustafa Kemal'ın zevcesi olmayı kabul ettiğinde onu koca Türk milleti ile paylaşması gerektiğini idrak etmemiştir. 25 yaşında genç bir kadın bunun ağırlığını omuzlayamamış olabilir. Nihayetinde Latife hanım ölümüne kadar hiç bir zaman soru kabul etmemiş Paşa hazretleri hakkında tek kelam etmemiştir ,yazı yazmamıştır hata akrabalarına konuşmayı yasaklamıştır. Paris Sorbonne'de siyasal hukuk öğrenimi görmüş olan Latife hanım İngilizce, Fransızca, İspanyolca ve Almanca biliyordu.
Bütün bunları niçin yazıyorum şimdi. Resimdeki şerefsiz,soysuz, Atatürk düşmanı işgalci artığı Latife hanımın ağzından tarihe bomba alt başlığıyla yalanlar basmıştır. Tarihe saygısı yok, kişilere saygısı yık, ölmüşlere dahi saygısı yok. Hakaret ve yalanlar yaymaya devam ediyor. FETÖ ile (bununda) bağlantısı açık seçik ortada olan bu adamın dokunulmazlığı var sanki. 17/25 den sonra dahi Cemaat savunuculuğuna devam eden bu şahısın yalanlarına biraz yakından bakalım o zaman.
Neler yazmış Latife hanımın ağzından. Latife hanım Atatürk için çakma Napolyon demiş ,dişi bir Mussolini ile berabermiş ve ondan siyasetten çok etkilenmişmiş. Yani hem zina var hem siyaseti dış kapının mandalı bir kadın yönetiyor !! Birde kılık kıyafet konusunda o derece rahatsız ki Laitfe hanım Sonunda da "mahkemeye çarşaf giyerek çıkacağım ve bir devlet adamının insanların giyim kuşamına karışmasının ne kadar aptalca olduğunu kanıtlayacağım" diye buyurmuş. Peki bütün bunları nerede söylemiş ki muhteşem tarihçi yazar editörümüz bunu keşfetmiş? Boston Sunday Advertiser gazetesine mektup yazmış oradan bulmuş. Öyle ya, nedense Atatürk düşmanları hep Boston gazetelerini bulur ki 91 yıl sonra cengaver gidip bulsun. Kurtuluş savaşın çok öenmli bir zafer olamdığını da yazıvermiş eli değmişken Latife hanım Tarih 21 Şubat 1926. Yalan yazacaksan ,hele bu kadar büyük bir yalan ev ödevini iyi yapacaksın ki çuvallaman zor olsun. Üstad'ın Goebbels'den hiç ders almamışsın anlaşılan. Yalan bütük olacak ki inananları çok olsun ama aptalca olmayacak.
İlk çuvallama gazetenin isminden çıktı. Gazete 1836-1921 tarihleri arasında "Boston Sunday Advertiser" ismiyle çıkıyor ama sözde mülakat verildiği söylenen tarihte gazetenin adı "Boston Advertiser"
Kaynak : http://chroniclingamerica.loc.gov/lccn/sn91057088/
Tabi nedense Boston gazeteleri Atatürk haberleri ile dolup taşıyor. Bu Boston daki Ermeni nüfusun çokluğundan kaynaklanıyor olsa gerek. Boston Globe gazetesinde o tarihlere ait 3 yalan haber mevcut. Kaynak yok doğrulama yok tek kare resim yok sadece laf. Tabi orada da Latife hanım'ın bir röportajı çıkıyor karşınıza. Boston Globe gazetesine şöyle denmiş Latife hanım için ; Mustafa Kemal'in modernist eşi Latife Hanım Türk kadınını peçesinden kurtaracak ve kadının toplumda konulduğu hizmetkar (ikinci sınıf) pozisyonuna isyan ettirecek! Tarih 1923. Ama aynı Latife hanım 3 sene sonra çarşafı takıp mahkemeye gidecek !! Az biraz akıl lütfen!!
Kaynak : https://secure.pqarchiver.com/boston/doc/497604342.html
"Boston Sunday Advertiser" gazetesini aratığınızda ise Atatürk ile ilgili 3 haber başlığı çarpıyor gözünüze.
1. Çakma Naplyon
2.Atatürk yine 1926 tarihinde 60 kürdü astım
3.Atatürk Ermeni soykırımını itiraf ediyor
Kaynak : http://www.kurdistana-bakur.com/…/images/topics/modules.php…
Kaynak : http://oia.net/los-angeles-examiner-1926-20131209/
Neresinden tutarsan tut pislik akan bir yazı. Atatürk düşmanlığın son noktası. Bundan sonrası edep ve ahlak sınırlarını zorlar. Bu şahıs basıl oluyor da halen elini koluna salayarak dolaşabiliyor anlamış değilim. Bağlantıları ilişkileri ortada. Zihniyet belli. Yoksa Atatürke hakaret Türk tarihini aşağılamak yalan dolanla zehir saçmak varsa işin ucunda Cemaatçi olunabiliniyor mu?
Latife hanim Dolmabahçe'de ölümün kısa bir süre öncesi Gazi Paşa'yı ziyaret etmiştir. Mehmet Sadık Öke'ye göre helallik alınıp verilmiştir.Atatürk ölümün ardından yurtdışına çıkmasını istemiştir be Latife hanım 10 Kasım'ın ardından İsviçre'ye gitmiştir ve 2 sene kalmıştır. Ömrü boyunca hiç Anıtkabir'e gitmemiştir ama her 10 Kasım günü Taksime bir adet gül bırakmıştır anıta.
Biraz haysiyet istiyorum Çok mu bir şey istiyorum ben?
Bu yazıyı yazarken ismini bulamadım bir yorumcudan faydalandım Helal etsin artıkResim
Kullanıcı küçük betizi
Gürhan İsagiller
Üye
Üye
 
İletiler: 25
Kayıt: Cum Nis 07, 2017 18:45

Re: Derin tarih ve Mustafa Armağan yalancısı/Gürhan İsagiller

İletigönderen Gönül Pınar Atacı » Pzr May 07, 2017 12:27

Dahi insan, ebedi başkomutan, ulu kurtarıcı ve büyük kurucu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bu en iğrenç, en azılı, en müfteri ve en meş'um ve mel'un düşmanını ve bunun iç ve dış hamilerini teşhir, tel'in ve mahküm eden MUHTEŞEM bir yazı. Çok değerli ve özgün yazarı sayın Gürhan İSAGİLLER'e ve seçkin yayıncısı sevgili GÜNCEL MEYDAN'a en yürekten tebrikler, sonsuz teşekkürler, içten sevgiler, derin saygılar ve en iyi dilekler. Gönül Pınar Atacı, 7.5.2017
Kullanıcı küçük betizi
Gönül Pınar Atacı
Üye
Üye
 
İletiler: 1285
Kayıt: Sal Ara 01, 2015 9:02

Re: Derin tarih ve Mustafa Armağan yalancısı/Gürhan İsagiller

İletigönderen Gürhan İsagiller » Pzt May 08, 2017 11:40

Çok teşekkür ederim Pınar hanım.
Kullanıcı küçük betizi
Gürhan İsagiller
Üye
Üye
 
İletiler: 25
Kayıt: Cum Nis 07, 2017 18:45


Şu dizine dön: Gençlik Diyor ki

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x