Diğer Takımlar | Transfer Haberleri

Futbol ile ilgili hersey burada.

Diğer Takımlar | Transfer Haberleri

İletigönderen Panzehir » Sal Haz 26, 2007 0:59




Diğer takımlar ile alakalı transfer haberlerini bu başlık altında toplayacağız. Bu başlık dışında açılan diğer başlıklar kilitlenecektir.



Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
 
İletiler: 3483
Kayıt: Pzr Şub 18, 2007 20:02

İletigönderen Veled » Sal Haz 26, 2007 12:30

Konya gözünü Semih'e dikti

Portekizli defans oyuncusu Gomes ile anlaşan Konyaspor, Fenerbahçe'den Semih'i kiralamak istiyor. Edinilen bilgiye göre, transfer çalışmalarını 25 Haziran'a kadar tamamlamayı planlayan Konyaspor, şu ana kadar Portekizli Gomes, Danimarka'dan gurbetçi orta saha oyuncusu Muhammed Akıncı ve Vestel Manisasporlu defans oyuncusu Burak Özsaraç ile sözleşme imzaladı.



Transfer döneminde forvete 2 oyuncu almayı planlayan Konyaspor, Fenerbahçeli santrfor Semih'i kiralamak istiyor. Bu oyuncuyla ilgilenen yeşil-beyazlılar, Semih'in kiralanması durumunda 1 yabancı forvet alacak.

Bu arada bir süre önce gündemde olan Galatasaraylı Hasan Kabze'den de vazgeçildiği öğrenildi. Yönetim, bu oyuncunun Galatasaray'daki durumunun kamp sonunda belli olacağını, Konyaspor'un da o döneme kadar bekleme şansının olmadığını bildirdi.

Konyaspor Basın Sözcüsü Mehmet Bezirci, anlaşma sağlanan Portekizli Gomes'in, ikna edilen Neca ile birlikte 25 Haziran'da kampa katılacağını söyledi.

Güçlü bir kadro oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Bezirci, "2 forvet alınca transferde hedefimize ulaşacağız. Bizim amacımız ilk 11'dede oynayacak 3-4 oyuncu almaktı. Forvetler de ilk 11'de oynayacak kalite de olacak. Taraftarımız Konyaspor'u izlemekten keyif alacak' dedi.
_________________
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Veled » Sal Haz 26, 2007 12:31

Tristan'da ufak pürüzler!

Konyaspor'dan büyük bir atak! Roberto Carlos'tan sonra bir büyük bir yıldız daha Türkiye'ye gelmeye hazırlanıyor.



LİG TV'de Futbol Gündemi adlı programa katılan Konyaspor Basın Sözcüsü Mehmet Bezirci, Mallorca'da oynayan İspanyol yıldız golcü Diego Tristan'ın transferinde sona yaklaştıklarını ve ufak pürüzler kaldığını söyledi. Bezirci görüşmelerin sürdüğünü ama henüz somut bir gelişme olmadığını söyledi.

Bezirci öte yandan daha önce G.Antepspor'da oynayan Ziad Jaziri ile her konuda anlaştıklarını fakat kulübüyle ufak pürüzler kaldığını da bildirdi. Bezirci, daha önce Portekiz'e gitme düşüncesi bulunan Neca'yı da ikna ettikleri için mutlu olduğunu söyledi.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Veled » Sal Haz 26, 2007 12:32

Nick Carle Gençlerbirliği'nde

Türkiye'de hangi kulübe transfer olacağı yılan hikayesine dönen Avustralyalı orta saha oyuncusu Nick Carle, Gençlerbirliği ile prensip anlaşmasına vardı.



Uluslararası haber ajanslarının Fenerbahçe ile anlaştığını duyurduğu, daha sonra Galatasaray ve Trabzonspor ile adı anılan Nick Carle, Gençlerbirliği ile prensipte anlaşmaya vardı. Son günlerde Türkiye'de transfer borsasında adı sık sık anılan Nick Carle, gelecek sezon Gençlerbirliği forması giyecek. Uluslararası haber ajanslarının Fenerbahçe ile anlaştığını duyurduğu, ancak Sarı-lacivertli kulübün yalanladığı haberin ardından Nick Carle'nin adı Galatasaray ve Trabzonspor ile anılmıştı.

Son olarak Trabzonspor ile görüşen ancak anlaşma sağlayamayan Nick Carle, Gençlerbirliği ile prensip anlaşmasına vardı. Ankara'ya gelen 25 yaşındaki futbolcunun sağlık kontrolünden geçirildiği ve gelecek sezon için prensip anlaşmasına varıldığı kaydedildi. Nick Carle'nin kısa bir süre içinde resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi. Avusralya'da Newcastle Jets forması giyen orta saha oyuncusu Nick Carle, son sezonda ülkesinde yılın futbolcusu seçilmişti.
_________________
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Veled » Sal Haz 26, 2007 12:33

Kayserispor'da imza şov!

Yıldız futbolcuları ile transfer gündemine oturan Kayserispor, dış transferde Zeytinburnuspor'dan Savaş Yılmaz, Kocaelispor'dan Koray Çölgeçen ve Kayseri Erciyesspor'dan Mehmet Eren ile sözleşme imzaladı.



Kayserispor Kadir Has Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde açıklamada bulunan Genel Menajer Süleyman Hurma, Kayserispor için hareketli bir gün olduğunu belirterek, daha önceden anlaşma sağladıkları Zeytinburnuspor'dan Savaş Yılmaz, Kocaelispor'dan Koray Çölgeçen ve Kayseri Erciyesspor'dan Mehmet Eren ile sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Süleyman Hurma, "3 futbolcumuzda Kayserispor'a gelmek için ellerinden geleni yaptılar. Özellikle maddi konularda hiçbir sorun çıkarmadılar. Bu açıdan 3 futbolcumuza da teşekkür ediyorum. Kayserispor'a çok faydalı olacaklarına inanıyorum. Savaş Yılmaz'ı Zeytinburnuspor'dan transfer ettik, 19 Yaş Altı Milli Takımı oyuncusu, hocamız çok istediği için Mehmet Eren'i de transfer ettik. Koray Çölgeçen ise Kocaelispor'dan transfer ettik. İnşallah Kayserispor için ellerinden geleni yapacaklardır" dedi.

Daha sonra 3 futbolcuya da düzenlenen törenle imza attırıldı.
_________________
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Veled » Sal Haz 26, 2007 12:34

Kayseri'de rota Arjantin

Kayserispor, yabancı futbolcu arayışını Arjantin'de sürdürecek. Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, yaptığı açıklamada, yabancı futbolcu transferi için yarın teknik direktör Tolunay Kafkas ile Arjantin'e gideceklerini söyledi.

Hurma, ''Arjantin'de bir hafta kalıp bazı futbolcuları izleyeceğiz. Beğendiğimiz futbolcularla da transfer için görüşme yapacağız. Yeni sezon için bir orta saha, bir forvet 2 yabancı futbolcu transfer edeceğiz'' dedi. Kayserispor, dün Mehmet Topuz ile sözleşme yenilemiş, Zeytinburnuspor'dan Savaş Yılmaz, Kocaelispor'dan Koray Çölgeçen ve Kayseri Erciyesspor'dan Mehmet Eren'i de renklerine bağlamıştı.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Veled » Sal Haz 26, 2007 12:36

[img]http://www.ajanspor.com/resim/aliBilgin03.jpg[/img]

ALİ BİLGİN'İN TRANSFERİ!

Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, Fenerbahçe'nin, Antalyaspor ile anlaşmadan Ali Bilgin ile sözleşme imzalamayacağını söyledi. Fenerbahçe'nin sadece Ali Bilgin ile anlaşmak istediğini belirten Peker, sarı lacivertli ekibin Antalyaspor ile de anlaşması gerektiğini ifade etti.

Sedat Peker yaptığı açıklamada, Fenerbahçeli yöneticilerin kendilerini aradıklarını ve Ali Bilgin konusunda bazı teklifler yaptıklarını belirterek, ''Yaptığımız görüşmelerden anlaşıldığına göre Fenerbahçe, Antalyaspor ile anlaşmadan Ali Bilgin ile sözleşme imzalamayacak. Fenerbahçe, Ali Bingin'i istiyor. Ali Bilgin için Fenerbahçe ile görüşmelerimiz sürüyor'' dedi.

Peker, paralarını alamadıkları gerekçesiyle sözleşmelerini tek taraflı olarak fesheden İlyas Kahraman, Ali Cansun ve Levent Kartop ile teknik direktör Raşit Çetiner'in bir görüşme yapacağını, Çetiner'in vereceği rapor doğrultusunda bu üç futbolcunun yeniden Antalyaspor'da oynayıp oynamayacaklarının belirleneceğini kaydetti.

-''ANTALYASPOR LİG A'DA ŞAMPİYON OLACAK''-
İstanbul'da bulunan Raşit Çetiner'in bugün Antalya'ya gelerek çalışmalara başlayacağını bildiren Sedat Peker, şunları söyledi:
''Mevcut kadromuzu korumak istiyoruz. Ali Bilgin ve Volkan Yaman'a talip çok. Maynor Sauzo ile Ali Zitouni başka bir takıma bir yıllığına kiraya verilecek. Transfer komitemiz transfer edilecek futbolcular konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Raşit Çetiner'in istekleri doğrultusunda takıma yön verilecek. Takımdaki eksik bölgeler tamamlanacak. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın, Antalyaspor Lig A'da şampiyon olacak.''
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Veled » Sal Haz 26, 2007 12:38

Ali Bilgin beklemede!

Antalyaspor Mali Asbaşkanı Abdurrahman Yılmaz, Fenerbahçe ile Ali Bilgin konusundaki görüşmelerin sürdüğünü, Antalyaspor olarak en son teklifi ilettiklerini ve artık cevap beklediklerini belirtti.



Abdurrahman Yılmaz yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile Ali Bilgin konusunda bir süredir görüşmeler yaptıklarına dikkat çekerek, "Fenerbahçe ile Ali Bilgin konusundaki görüşmelerimiz sürüyor. Fenerbahçe, Ali Bilgin'i istiyor. En son teklif kendilerine iletildi. Artık onlardan cevap bekliyoruz" dedi.

Ali Bilgin'i Fenerbahçe'ye vermek istediklerine de işaret eden Yılmaz, şunları söyledi: "Fenerbahçe, Ali Bilgin için belirlenen bonservis bedelini yüksek buldu. Bize futbolcu artı para teklifinde bulundular. Fenerbahçe'den, Ali Bilgin için Olcan Aydın ve Kerim Zengin'i bonservisi ile ve bir miktar para istedik. İsteklerimizi Fenerbahçe'ye bildirdik. Kendilerinden haber bekliyoruz. Sanıyorum bu hafta içinde kesin sonuca varılır."
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Veled » Sal Haz 26, 2007 12:40

[img]http://www.ajanspor.com/resim/OlgayCoskun01.jpg[/img]

Olgay Coşkun Gençlerbirliği'nde

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği, Türk Telekom Lig A takımlarından Karşıyaka'da forma giyen Olgay Coşkun'u renklerine bağladı.

Yeni sezon transfer çalışmalarında daha önce Alibeyköyspor'un golcü oyuncusu Savaş Esen'in renklerine bağlayan Gençlerbirliği, Karşıyaka'nın 23 yaşındaki ön liberosu Olgay Coşkun'u transfer etti.

2004 yılından itibaren Karşıyaka forması giyen Olgay, 2006-2007 sezonunda 37 maçta görev yaptı ve 1 gol attı. Daha önce Mobella ve Petkimspor formaları giyen 23 yaşındaki genç futbolcu, Gençlerbirliği'ne transferiyle ilgili olarak, "Vitrini olan bir ekipte, başarıya ortak olmaya geldim" dedi.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Veled » Sal Haz 26, 2007 12:41

Fatih Ankaragücü'nde gibi!

Transfer çalışmalarını sürdüren Ankaragücü, Fatih Akyel ile prensip anlaşmasına vardı.



Gençlerbirliği'nde geçen sezon yer alan milli futbolcuyla her konuda anlaşma sağlandığı, bonservis sorununun çözülmesi halinde Fatih'in Ankaragücü'nde forma giyebileceği öğrenildi.

Her iki kulübün yetkililerinin bu hafta içinde bir araya gelerek, pürüzleri giderecekleri ve transfere son noktayı koyacakları bildirildi.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Veled » Sal Haz 26, 2007 12:43

Mustafa Sarp Bursaspor'da
Bursaspor, Kayseri Erciyesporlu Mustafa Sarp'ı transfer etti. Bursaspor Teknik Asbaşkanı Ekrem Senal, Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Kayseri Erciyespor'un orta saha futbolcusu Mustafa Sarp ile her konuda anlaştıklarını, tecrübeli futbolcunun hafta başında kendisini 2 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayacağını söyledi.

Transfer konusunda teknik direktör Bülent Korkmaz'ın talepleri doğrultusunda hareket ettiklerini dile getiren Senal, kulübün bütçe imkanlarını da gözardı etmediklerini kaydetti. Senal, Bülent Korkmaz'ın alınmasını istediği Kürşat'ın menajerinin kendilerine teklif sunduğunu dile getirerek, ''Biz de teklifimizi sunacağız. Hocamız bütçemizi biliyor. Kürşat olmazsa onun yerine 3 alternatifimiz mevcut. Bursaspor'un geleceği için çalışmalarımız sürüyor '' diye konuştu. Bülent Korkmaz'ın görüşleri doğrultusunda Zafer Demiray ile yollarını ayırdıklarını dile getiren Senal, iç transferde Cumhur Bozacı, Hasan Yiğit ve Ömer Çatkıç ile önümüzdeki pazartesi günü görüşeceklerini anlattı. Senal, Ömer Aysan'ın ise sundukları teklifi beğenmediğini kaydederek, Gürcü Aleksander Iashvilli'nin transferinden de yaşından dolayı vazgeçtiklerini belirtti.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Veled » Sal Haz 26, 2007 12:44

Kurtar nikah tazeledi !..

Denizlispor, teknik direktör Güvenç Kurtar ile yeniden anlaştı.



Geçen sezonun ikinci yarısında da yeşil-siyahlı takımı çalıştıran tecrübeli teknik adam, kulüp binasında düzenlenen törenle 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Kulüp başkanı Ali İpek, imza töreninde, öncelikle teknik direktör konusunu çözmek istediklerini ve yapılan görüşmeler sonucunda Kurtar ile gelecek sezon için anlaşma sağladıklarını söyledi.
Takımın iskelet kadrosunu bozmama konusunda Kurtar ile görüş birliği içinde olduklarını ifade eden İpek, ''Kadroyu bozmadan, eksik görülen yerlere 3-4 futbolcu takviyesi yapılacak. Denizlispor'un geçen sezon yaşadığı sıkıntıları yaşamamasını istiyoruz'' dedi.

Göreve devam etmesi için başlatılan imza kampanyasıyla ilgili bir soruyu da yanıtlayan İpek, ''Teşekkür ediyorum. Ama bunlar fikrimizi değiştirecek şeyler değil'' diye konuştu.

Kulübün 19 milyon YTL dolayında borcu olduğunu açıklayan İpek, ''Borç 10 milyon YTL'' diyenlerin gerçeği ifade etmediğini, yönetimi devir aldıklarında 2009'a kadar olan süreçte ödenmesi gereken toplam borcun 18 milyon YTL olduğunu, kendi dönemlerinde borcun 1 milyon YTL arttığını söyledi.

Kurtar ise Denizlispor ile yeniden anlaşmaktan dolayı mutlu olduğunu, yeşil-siyahlı kulüple 1 yıllık sözleşme imzaladığını, geçen sezonun ikinci yarısındaki başarıyı tekrarlamak istediklerini belirtti.

Nokta transferle takımın güçlendirileceğini kaydeden Kurtar, daha büyük hedefler koyacaklarını, genç futbolcuları kazanıp yarışmacı bir takım ruhuyla üst sıraları zorlayan ekip yaratmak amacında olduklarını sözlerine ekledi.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Veled » Sal Haz 26, 2007 12:45

Ergün Penbe'yi isterim

Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, yeşil-beyazlı yönetimden gelen teklif üzerine, para konuşmadığını şartlarını sunduğunu belirterek, ''Şartlarım arasında 4 oyuncunun alınması vardı, Kürşat'ın alınması da şartlarımın arasındaydı'' dedi.



Korkmaz, Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarına 25 Haziran'da başlayacaklarını, yurtdışında Almanya ve Hollanda'da kamp yapmayı planladıklarını söyledi. Sezon başı hazırlıklarına kadar özellikle yerli transferin bitirilmesini istediğini dile getiren Korkmaz, ''Yönetimle para konuşmadım, şartlarımı sundum. Şartlarım arasında 4 oyuncunun alınması vardı, Kürşat'ın alınması da şartlarımın arasındaydı. Diğer üç isim ise bilindiği gibi Jabi, Mustafa Sarp ve Kaleci Orkun'du. Mustafa Sarp'ın işi bitti. Orkun'un bonservisi konusunda sorun var. Jabi'yi de yönetimimiz çok çalışmasına karşın Trabzonspor aldı'' diye konuştu.

''ERGÜN 10 NUMARA BİR İNSAN"
Korkmaz, Galatasaray ile bağlarını koparan Ergün Penbe'nin de transfer edilmesini istediği oyuncular arasında olduğunu belirtti. Ergün'ün Galatasaray'da ve Milli Takım'da yaptıklarının ortada olduğunu dile getiren Korkmaz, ''Ergün, gerek sporcu olarak gerekse karakter bakımından 10 numara bir insan. Her yönüyle Bursaspor'a katkısının olacağını düşünüyorum'' dedi.

Korkmaz, iç transferde gidecek-kalacak oyuncularla ilgili Engin İpekoğlu'nun verdiği bir rapor olduğunu, yönetim kurulunun da buna göre hareket edeceğini sözlerine ekledi.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Veled » Sal Haz 26, 2007 19:06

Gomes Konya'ya geliyor

Prensipte anlaşma sağlanan Portekizli sağ kanat oyuncusu Jose Manuel Gomes Da Silva'nın, Konyaspor ile transfer görüşmesi için kente geleceği bildirildi.



Konyaspor'un resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, daha önce mutabakata varılan Portekizli oyuncu Jose Manuel Gomes Da Silva'nın transfer görüşmesi için Türkiye'ye davet edildiği belirtildi.

Portekiz'in Maritimo Funchal takımında forma giyen ve sağ kanatta görev yapan Gomes'in önümüzdeki 1-2 gün içerisinde Konya'ya geleceği ve transfer komitesi ile masaya oturacağının vurgulandığı açıklamada, Portekizli oyuncunun, geçen sezon takımının 18 maçında 1314 dakika oynadığı ve 1 gol attığı kaydedildi.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 15:53

Ankara'da Hamilton ve Sitku yolcu

Ankaraspor, beklediği verimi alamadığı yabancı futbolcuları Sitku ve Hamilton ile sezon sonunda yollarını ayırıyor. Ankaraspor, devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı ve beklediği verimi alamadığı Macar golcü Sitku ve Brezilyalı orta saha oyuncusu Hamilton ile sezon sonunda yollarını ayırıyor.



Genç futbolcularının gösterdiği performansla göz dolduran ve Süper Lig'de 6. sırada bulunan Ankaraspor'da devre arasında takıma dahil olan, ancak fazla forma şansı bulamayan Sitku ve Hamilton, sezon sonunda takımdan ayrılıyor. Ankaraspor'a katkı sağlayamayan 2 futbolcu, oynadıkları maçlarda mavi-beyazlı ekip adına gol atamazken, Sitku 1 kez takım arkadaşını golle buluşturan pası verdi. Brezilya'nın Sport Clup de Recife takımından transfer edilen 27 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu Hamilton, 4 kez ilk 11'de başladığı ve toplam 7 kez giydiği Ankaraspor formasıyla 369 dakika sahada kalabildi. Bu maçlarda gol atamayan ve asist yapamayan Hamilton, sarı kart da görmedi.

Macaristan'ın Videoton takımından transfer edilen 29 yaşındaki golcü oyuncu Sitku ise, 2 kez ilk 11'de başladığı maçlarda toplam 8 kez mavi-beyazlı formayı giydi. Sitku, sahada 313 dakika kalırken, gol atmayı başaramadı. Oynadığı maçlarda sadece 1 kez asist yapan Sitku, sarı kart görmedi.

Devre arası transfer döneminde Ankaraspor'a katılan ve sezon bitiminde takımdan ayrılacak olan Hamilton ve Sitku, ligin bitmesine 3 maç kala, sahada toplam 682 dakikada kalarak büyük bir hayal kırıklığına neden oldu.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

Sonraki

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x