e-kitapların içeriklerinde eksik var mı?

Sitemiz hakkındaki öneri ve şikayetlerinizi buradan bildirebilirsiniz...

e-kitapların içeriklerinde eksik var mı?

Mesajgönderen yoyk » Cmt Mar 20, 2010 2:35

ilk önce böyle bir site açtığınız için teşekkür ederim.gerçekten faydalı bir site.her kısımda yeni şeyler öğrenebiliyorsunuz ve bir emek verildiği kesin.emeklerinize sağlık.

soruma gelecek olursak sitenizde e-kitaplar var.

bunlarda aklıma takılan konu acaba kitap içeriklerinde eksik yok değil mi?

örneğin hablemitoğlu'nun köstebek kitabını indirdiğim zaman orjinal kitap ile aynı aralarında sayfa eksikliği gibi eksik kısmları yok değil mi?

eğer cevap verirseniz sevinirim.

konuyu yanlış yere açmışsam özür dilerim
Kullanıcı avatarı
yoyk
Üye
Üye
 
Mesajlar: 2
Kayıt: Prş Mar 18, 2010 15:32

Re: e-kitapların içeriklerinde eksik var mı?

Mesajgönderen yoyk » Çrş Mar 24, 2010 11:42

kullancı adım yoyk@hotmail.com olarak geçiyor.ancak benim kullanıcı adım yoyk olacaktı.

ayrıca yoyk@hotmail.com diye bir mail adresim yok.sonuna hotmail.com eklenince sanki böyle bir mail adresi varmış gibi geçiyor.


kullancı adımın değişmesini rica ediyorum.

ayrıca e-kitap ile ilgili bilgi bekliyorum.forumda hiç bilgi vrecek bir üye yokmu?
Kullanıcı avatarı
yoyk
Üye
Üye
 
Mesajlar: 2
Kayıt: Prş Mar 18, 2010 15:32

Re: e-kitapların içeriklerinde eksik var mı?

Mesajgönderen Ram » Çrş Mar 24, 2010 16:12

Elektronik kitaplar, çoğunlukla kim tarafından hazırlandığı bilinmeyen, genel ağa yüklendikten sonra her tarafa yayılan kaynaklardır. Bahsi geçen eseri kimin sayısal ortama taşıdığı biliniyorsa, eksikliği de ancak o bilebilir. Eksiklik gördüğünüz kitapların forumdaki ilişimlerini(link) aktarırsanız, başlığına "eksiktir" yazar, eksikliği belirtiriz.

Kullanıcı adlarını gerekli görürsek değiştiriyoruz. Sizin durumunuzda da bu gereklidir. Çünkü elmek hesabı bir kullanıcı adı olmamalıdır. Kullanıcı adınız "yoyk" olarak değiştirilmiştir.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı avatarı
Ram
Zûlme Karşı İsyan!
 
Mesajlar: 8146
Kayıt: Sal Şub 20, 2007 1:06
Konum: Aç haritaya bak!


Dön Öneri & İstek & Şikayetleriniz

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

cron

x