Egemenlik, Kayıtsız Şartsız Milletindir; Milletin Olacaktır… ALİ ERALP

Egemenlik, Kayıtsız Şartsız Milletindir; Milletin Olacaktır… ALİ ERALP

İletigönderen Gamze Okur » Sal Nis 28, 2020 11:10

“Egemenlik, Kayıtsız Şartsız Milletindir; Milletin Olacaktır… “

Padişahlar tarafından birkaç kez açılıp kapanan Osmanlı Millet Meclisi, yani Meclis-i Mebusan, 16 Mart 1920’de İstanbul’un emperyalist devletler tarafından işgal edilmesi ve onların baskısı üzerine, 11 Nisan 1920'de resmen kapatıldı.

Padişah ve çevresindekiler hiçbir direniş göstermeden, yapılan baskıları hemen kabul edip, verilen emirlere boyun eğdiler.

Daha sonra 23 Nisan 1920’de Türk adı da eklenerek meclisimiz yeniden yapılandırıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi 23 Nisan 1920’de kurulduktan sonra Atatürk, tüm dünyaya şöyle seslendi:

“Bütün cihan bilmelidir ki artık bu devletin ve bu milletin başında hiçbir kuvvet yoktur, hiçbir makam yoktur. Yalnız bir kuvvet vardır. O da millî egemenliktir. Yalnız bir makam vardır. O da milletin kalbi, vicdanı ve mevcudiyetidir.”

Ne yazık ki günümüzde millet meclisi artık bu tanıma uymamaktadır; o, milletin kalbi, vicdanı ve mevcudiyeti değildir.

Millet tarafından yönetilmemektedir.

Cumhurbaşkanı tarafından, tek adam tarafından yönetilmektedir.

TBMM’nin duvarında “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” yazsa bile, yetki halkta değil, saraydadır.

Mecliste oylama yapılsa, eller kalkıp inse bile, kararlar tek adam tarafından verilmekte, tek adam tarafından alınmakta ve uygulanmaktadır.

Öyle ki, muhalefet genel kurula bir yasa tasarısı sunmuş, o gün oylanmış ama kabul edilmemiş; ama birkaç gün sonra aynı tasarı iktidar milletvekilleri tarafından sunulmuş, kabul edilmiştir.

Yani özetle, bugün Millet Meclisinin ismi var cismi yoktur.

Göstermelik olarak konuşmalar yapılmakta, eller kalkmakta, yasalar sarayın isteğine göre şekillenmekte, çıkarılmaktadır…

Günümüzde, Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünyaya ilan ettiği “Bütün cihan bilmelidir ki artık bu devletin ve bu milletin başında hiçbir kuvvet yoktur, hiçbir makam yoktur. Yalnız bir kuvvet vardır. O da millî egemenliktir.” Sözü geçerliliğini yitirmiştir.

Halkımız 23 Nisan 2020’de evlerinin balkonundan geçerliliğini yitirmiş olan bir meclisin kuruluşunun 100. Yılını kutlamıştır.

Yapılan bir halk oylaması ile gerçekte Meclis kendini feshetmiş, yönetimini tek adama vermiştir.

Ne demokrasi kalmıştır, ne halk iradesi, ne de insan hakları… Milletvekilleri bugün sadece maaş alan göstermelik figüranlardır.

“İndir elini” dendiğinde indiriyorlar, “Kaldır elini” dendiğinde kaldırıyorlar.

Bakanları Cumhurbaşkanı seçmektedir.

Seçim zamanı milletin önüne sandıklar konuyor, oylama yapılıyor, oylar veriliyor, milletvekilleri seçiliyor, ama bu seçilenler halkın iradesini, düşüncelerini meclise yansıtamıyorlar, halkı temsil edemiyorlar.

Meclis tek adamın yönlendirmesi ile hareket ediyor. Tıpkı yargıçlar ve savcıların tek adamın yönlendirmesiyle hareket etmesi gibi…

Cumhuriyet bayramı kutlanıyor, ortada Cumhuriyet yok.

TBMM’nin kuruluşu kutlanıyor, meclisin ismi var cismi yok…

Laik devletiz, laik milletiz deniliyor, gözümüzün gördüğü her devlet kurumu, sosyal yaşam dinselleştirildi…

Demokrasi, düşünce özgürlüğü var deniliyor; katiller, hırsızlar, sapıklar, mafya babaları afla salınıyor, gazeteciler, yazarlar, çizerler, politikacılar içeride…

Ve Kurtuluş savaşı düşmanları el üstünde…

Bir bildirisinde, “Din kardeşlerimizin boş yere ölmesine neden olanlar Mustafa Kemal, Ali Fuat, Bekir Sami gibi zalimlerdir... Bunların vücutlarını tamamen dünyadan kaldırmak, beşeriyet için bir farz olmuştur.”

Diyen İskilipli Atıf Hoca üzerine günümüzde methiyeler dizilmektedir.

Kısaca söylersek, bugün, kimse tek adam meclisinden memnun değildir…

Yapılan anketlerde halkın büyük bir çoğunluğu yine eskiden olduğu gibi karar verme, yasa çıkarma, görüşmeler yapma, vatan sorunlarının çözüm ve tartışma yeri olarak TBMM’sini göstermektedir.

Milletimiz, halkın oyları ile seçilen büyük şehir belediye başkanlarına terörist, fetöcü, PKK’lı denmesinden son derece rahatsız olmaktadır.

Meclis, günümüzde görevini yapamamaktadır. Önemli kararlar alıp, önemli yasalar çıkaramamaktadır. Meclis gereği gibi çalışamamaktadır.

Oysa Kurtuluş Savaşı yıllarında bile Atatürk’ün Meclisi kapanmamış, önemli konular yine orada konuşulmuş, tartışılmış, orada sonuca bağlanmıştı…

Asla tek adam sözü ile hareket edilmemiş, tek adam sözü ile savaş yönetilmemişti. Kararlar tüm meclis üyelerinin oylarıyla ve tartışılarak alınmıştı.

Uzun sözün kısası: Halk tek adam meclisini ve saraydan yönetimi sevmedi.

Atatürk’ün meclisini yeniden istiyor.

“Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir, milletin olacaktır” diyor.

(alieralp37@gmail.com)
Kullanıcı küçük betizi
Gamze Okur
Üye
Üye
 
İletiler: 466
Kayıt: Cmt Tem 07, 2018 10:48

Re: Egemenlik, Kayıtsız Şartsız Milletindir; Milletin Olacaktır… ALİ ERALP

İletigönderen Kurtlu Adalet » Sal Nis 28, 2020 14:39

Gün Gelir Kelleler Gider...

Turk Milleti, yuz yil oncesinden daha vahsi ve kanli bir sekilde, musluman dunyasinin etnik ve dini gruplar arasinda bolunerek vahsilestirilmesine, Islam medeniyetlerinin birer birer bombalanip tas devrine gonderilmesine, seyirci kalan ve de destek olanlari, Turkiye'nin Bati'nin taseronlugunu yaparak bolunmesine hizmet edenleri, unutmayacaktir.

Siranin Turkiye'ye de gelecegini bilen Turk Milleti, Islam medeniyetlerinin birer birer yokedilmesi sirasinda Bati'nin kucagina oturanlari, Hacli ordusunun katliamlarina destek verenleri gunu geldiginde birer birer sallandiracaktir.

Vatanini bolunmenin, isgal edilmenin ve yokedilmenin kiyisindan dondurmeyi cok iyi bilen Turk Milleti, O an geldiginde onlarca yildir Turk Milletini Bati cikarlarinin usakligini yapmaya zorlayan kadrolari, gruplari, kisileri ve is adamlarini bulup , bunlarin binlercesini belki de on binlercesini sallandirmayi bilecektir.

Kimsenin gucu Turk Milleti'ni uzun sure Hacli Ordularinin hizmetkari olarak yasatmaya yetmez.

Allah'in insanliga armagani Ataturk'un politikalarinin 180 derece tersini uygulayarak Irak katliamina, Afganistan isgaline, Libya'nin bombalanmasina ve Suriye'nin bolunmesine destek verenlerin O gun geldiginde Turk Milletine hesap vereceklerini unutmamalari gerekiyor.

Gun gelir kelleler gider efendiler!

Yuzyillarin kole tuccarlari, yuzyillarin hacli seferleri yagmacilari, kitalari calanlar, yagmalayanlar, katledenler ve kolelestirenler, Bati'nin savas makinasi, Islam medeniyetlerini tas devrine gondererek ve Islam cografyasini kontrol ederek , degisen dunya dengelerini, yukselen doguyu ve Asya'yi kontrol etmek istiyor.

Dolar basabilmek icin ve enerji kaynaklarini kontrol etmek icin muslumanlarin petrolune ihtiyaclari var.

Israil genislesin ve Islam cografyasini kontrol etsin isteyen bir kuresel Siyonist bankerler cetesi var.

Muslumanlarin etnik ve dini cizgiler uzerinden bolundugu, vahsilestirilmis cahil, Kuran laik ve kul ile Allah arasinda olmasina ragmen, sahte seriat hukuku uygulayan CIA guruplarinin kontrol ettigi ve icine ettigi, zayif dusmus ve bolunmus, ve boylece Siyonist bankerlerin ve Israil'in rahatlikla kontrol edebilecegi, somurebilecegi ve kolonilestirebilecegi bir Orta Dogu yaratilmak isteniyor.

Asya ile birlikte kalkinan ve de Afrika'ya enerji ve yatirim aktaran, guclu ve kalkinmis bir Orta Dogu istenmiyor.

Asya , yukselen dogu, kalkinan mazlum milletler ve Orta Dogu'nun el ele vererek kalkinmalari ve kole tuccarlarinin Savas Makinasinin hegemonisinden kurtulmalari istenmiyor.

Kurduklari kanli saltanat sistemini korumak istiyorlar, tahttan inmek istemiyorlar kuresel cetenin krallari ve kraliceleri.

Turk Milleti vatani satanlari ve ulkenin gelecegini tehlikeye atanlari gunu geldiginde mutlaka sallandiracakdir, ne kadar Ataturkcu olduklarini iddia etseler de, ne kadar musluman gecinseler de,

Turk Miletini ve Islam Dunyasi'ni atese atanlari bu millet affetmez, gunu geldiginde hepsini sallandirir.

Canakkale'de denize gomdugumuz ve Izmir'de denize doktugumuz yuzyillarin kole tuccarlarina ve Haclilara bu topraklari ve bu vatani satanlari, Islam alemine ve Turk dunyasina ihanet edenleri bu millet asla unutmayacaktir!

Bir an once NATO'dan cikilmalidir. Rus-Turk-Cin ortak askeri usleri kurulmalidir dunya capinda. Turkiye'de de bu uslerden Turk Milleti, Turk Meclisi, Turk Ordusu ve Demokrasisi kontrolunde kurulabilir gerektigi takdirde, NATO'dan cikilmadan hemen once.

Kanal Istanbul, Pentagon'un Amerikali ve Avrupali cocuklara tecavuz eden petrol seyhlerini Istanbul'un ve Turklerin efendisi yapma projesidir. Bir CIA projesidir.

Allah'in insanliga armagani olan Ataturk ve Julian Assange gibi insanlari lider edinin. Ataturk, BATI'ya hizmet eden "Osmanli Sulalesi" araciligi ile oldurulmeden once, Bursa Nutkunda, vatani genclere emanet etti. Elitler yozlasti, pesinizden polis ve jandarma gelecek dedi.

Ataturk oldurulmeden once "Turk Kurtulus Savasi" planlayan Rusya'ya karsi askeri bir olusumda yer almayin dedi. Turk Cumhuriyetleri bagimsizliklarini kazanacak dedi.

Rusya'yi arkasina alan Ataturk peygamberimizin mezari icin Kutsal topraklara iniverekti. Tufekli capulcularin Israil kurmasina izin vermeyecekti. Bir Orta Dogu Plani vardi.

Ataturk de Julian Assange gibi insanliga gonderildi. Yurtta Baris Dunyada baris dedi.

Rus dostlugu ile Asya'yi dengeleyerek, sonucta Dunya'yi dengeleyecegiz. Allah'in sesi ve mesaji Kuran dusmanlarina "eger siz Kuran okuyanlari evlerinden ve yurtlarindan cikardiktan sonra halen Iran'i bombalamak ve Turkiye'yi bolmek istiyorsaniz biz de "calinan kitalari" ozgurlestiririz ve insanligin hizmetine veririz diyecegiz. Calinan kitalar bir askeri us olarak kullaniliyor, insanliga saldirmak icin.

Kutsal Topraklari tekrar Kuran okuyanlarin kontrolune almak cok basit bir is ve eglence olur bizler icin.

Gerekirse Allah yolunda savasiriz ve oluruz. Bu Hakka tapan Turk Milleti icin bir onurdur.

Ataturk, Kurt isyani cikarirsaniz Musul ve Kerkuk'u alirim dedi. Biz de Kuran okuyanlara saldirirsaniz biz de "Calinmis Kitalari" bir askeri us olmaktan cikarir, dunyadaki butun ihtiyac sahiplerine veririz diyecegiz.

Sadece Amerika'da 10 milyar insan icin su, tarim, ve barinma kaynaklari var. Dunya gunumuz teknolojisi ile 100 milyar insan barindirabilir, gereksiz tuketim olmaz ise. 2050 teknolojisi ile 1 trilyon insan barindirabilir gereksiz tuketim olmaz ise.

You can have investment money to be invested to benefit humanity. Your consumption power can not be more than 4 times of any other servant of God.

Adil olacaksin. Bir kisiden en fazla iki kat calisabilir, iki kat yaratici olabilirsin. Tuketim gucun en fazla diger bir kuldan 4 kat fazla olabilir. You don't have that right to have Mansions, islands, and stolen wealth and property. Stolen Continents belong to humanity.

Humanity can not move forward with the legacy of Stolen Continents, slavery, massacres, and U.S. Military's PSYOPTIC operation of September 11 2001, video of free fall controlled demolition of WTC7 on the evening of 9/11/2001, and countless witnesses and proofs.

Stolen Continents should be liberated for the future of humanity.

The Dragon-The Bear-The Wolf to march forward together to free the "Stolen Continents" to feed and house "all the people in need in the World." Humanity can not move forward with the injustice of "Stolen Continents."

Allah'nin sesi, Kuran, Anadolu'nun Ruhu, Turk Milleti'nin zekasi, ve Ataturk'un cesareti bizlerle olsun.

M.K.A. ( Milli Kurtulus Atilimi )
Kullanıcı küçük betizi
Kurtlu Adalet
Üye
Üye
 
İletiler: 299
Kayıt: Sal Nis 28, 2020 14:33

Re: Egemenlik, Kayıtsız Şartsız Milletindir; Milletin Olacaktır… ALİ ERALP

İletigönderen Kurtlu Adalet » Sal Nis 28, 2020 14:51

Yukselen dogunun ve Asya'nin gelecegin lideri oldugu bir dunyada, batinin kulturel ve ekonomik cokusunu de unutmadan, Turk Milleti'nin nasil bir jeostrateji ile basarili olabilecegine bir bakalim. Eger Turk Milleti Orta Asyadaki kardesleri ile birlik ve beraberlik icinde yasadigi bir gelecek arzu ediyor ise, NATO'nun ve Bati'nin taseronu olarak Orta Asya'da varlik gosteremeyecegini unutmamalidir. Batinin ve NATO'nun askeri bir uzantisi olan Turkiye'yi gelecegin lideri Asya'li gucler Orta Asya'ya sokmazlar. Bati'nin Turkiye araciligi ile Orta Asya'ya uzanmasi ve bolgeyi karistirmasi Dogu tarafindan siddetle engellenecektir. Peki Turkiye Orta Asya'daki kardesleriyle birlik ve beraberlik icinde yasadigi bir gelecek arzuluyorsa ne yapmalidir?

Turk Milleti ve Turkiye'nin tek yapmasi gereken ozune donmesidir. Ozunde Turk milleti Orta Asya'dan Avrupa'ya Asya'nin etkisini goturen bir millettir, su andaki Bati hizmetkari olarak Bati'nin ve NATO'nun etkisini Orta Asya'ya aktaran Turkiye ozunu ve benligini kaybetmis bir goruntu vermektedir. Turk Milleti ozune dondugunde butun arzularini gerceklestirebilecek bir millettir. Peki o zaman Turk Milleti dogunun lider oldugu Asya'nin hakim oldugu bir dunyada kardesleriyle birlik olabilecek mi?

Bunun cevabi sudur; dunya Asya'nin hakim oldugu bu gelecege dogru yol alirken Turkiye Bati'nin taseronu olarak kalirsa, elbette ki Orta Asya'daki kardesleriyle birlik olmasina izin verilmeyecektir. Fakat Turkiye'nin onunde buyuk firsatlat belirmistir, Turk Milleti bu firsatlari gorebilir ise tarihte hakettigi yeri tekrar alacaktir. Peki nedir bu firsatlar ve Turkiye istedigi gibi bir gelecegi nasil yaratabilir?
Yukselen dogu ruhu, yukselen Asya, Rusya ve emperyalism karsiti ulkeler dunyanin neresinde olursa olsun Bati'nin baskisi altindadir. Asil buyuk oyun Asya'da oynanmaktadir. Bati Cin ve Rusya'yi sikistirmaktadir, cevrelemektedir ve baski altina almaktadir. Rusya ve Cin cikis yollari aramaktadir ve bir dunya savasini bile goze almistir bati tarafindan icine hapsedildigi cikmazdan cikmak icin. Bati imparatorlugu Rusya'yi fuze kalkanlari ile cevrelemekte, Cin'in ekonomik gelisimini engellemek icin Orta Dogu'da ve Afrika'da askeri operasyonlar duzenlemektedir. Gelecegin lideri olacagindan hic suphe olmayan Asya kistirilmistir ve her turlu destege ve yardima ihtiyaci vardir bu cikmazdan kurtulmak icin. Iste bu noktada Turk Milleti'nin Asya'ya, Cin ve Rusya'ya goturebilecegi harika bir isbirligi teklifi vardir. Peki bu oneri ve isbirligi neler icermektedir, Asya'nin eline neler gececektir?

Turkiye , Turk Milleti'nin Orta Asya'daki kardesleriyle birlik olmasina izin verilmesi karsiliginda, Orta Dogu'daki bati cikarlarina ve askeri isgaline karsi hareket edecegini, Islam dunyasindaki bati isgaline karsi koyacagini, Asya'nin etkisini ve isbirligini Orta Dogu'ya ve Afrika'ya yansitmasina yardimci olacagini tahahut edebilir.
Cin Orta Dogu'daki ve Afrika'daki atkisini arttirirken buyuk bir Bati operasyonu ile karsilasmistir.
Afganistan Orta Dogu ile Asya'nin arasini, karsilikli enerji ve yatirim ticaretini kesmek icin isgal edilmitir.

Afganistan Cin'e orta dogudan petrol pompalayan bir kopru olacakken, bu Bati tarafindan engellenmis ve Cin ekonomisi yavaslatilmistir. Cin ayrica Afrika'yi da insa etme planlari yapmaktadir, kaynaklar karsiliginda, fakat Afrika'da da Bati medya operasyonlari ile destekledigi askeri operasyonlarina baslamistir, Afrika'nin kaynaklarini somurmek ve Cin'in etksini azaltmak icin. Rusya'nin da hem fuze kalkanlari tehditiyle hem de Iran ve Suriye operasyonlari ile etkisiz hale getirilmek istendigini gormekteyiz. Ozetle Turkiye'nin koseye sikistirilmis Rusya ve Cin'e goturebilecegi buyuk bir teklifi vardir ve de bu oneri tarih boyunca Hacli Seferlerine karsi koymus ve Asya'yan Avrupa'ya yonelmis bu milletin karakteri, kimligi ve kulturu ile tamamen uyumlu bir tekliftir. Sangay orgutune girelim, birlik olalim, muttefik olalim, nukleer savunma sistemlerimizi gelistirelim, atom bombalarimizi uretelim, ve de Asya birligi icinde Turklerin birlik olmasina izin verelim, karsiliginda da Turk Milleti tekrar Asya'nin gucunu, etkisini ve kulturunu Orta Dogu'ya ve Afrika'ya aktaran bir millet olsun, Rusya ve Cin ile muttefik olarak. Boyle bir olusum ozellikle Cin tarafindan da desteklenecektir cunku boyle bir guc Afrika'yi da kapsadigi icin, Hindistan'i da muttefik olmaya zorlayacak , Hindistan'in Bati tarafindan Asya ve Cin karsiti bir guce donusturulmesi engellenecektir.

Rusya zaten hep Akdeniz'e ve sicak denizlere inmeyi arzulamistir. Asya'nin birlik olmasi ve birbirine karsi gruplasmamasi zaten hem bolge icin hem de Turk Milletleri icin cok buyuk onem tasimaktadir, refah ve huzur adina. Yarisindan fazlasi musluman olan Afrika ve cogunlugu musluman olan orta dogunun Bati'nin planlari ile bolunup ates cemberine donusturulmesi engellenmelidir, bunun icin de Cin'in karsilikli ticaret, yatirim ve kalkinma politikasi Afrika icin buyuk bir firsat getirecektir. Rusya'nin askeri ve bilimsel yetenekleri de dogunun bati karsisinda zafer kazanmasinin ve ezilmemesinin garantoru olacaktir. Boyle bir anlasma da en cok kazancli cikacak millet Turk Milleti olacaktir cunku bu Turk Milletlerinin birlik olabilmesinin tek yoludur.

Asya asla durdurulamaz, Asya ile ortak olarak ancak Turk Milleti'nin birlik arzulari gerceklesebilir. Orta Dogu'nun bati isgalinden kurtarilmasi zaten Turk Milleti icin tarihsel ve dinsel anlamda esastir. Asya tarafindan askeri ve bilimsel alanda kalkindirilacak bir Turkiye, Turk Milleti, hem Turklerin arzularinin hem de muslumanlarin arzularinin bekcisi olacaktir. Bu teklif su anda bu cikmazdan kurtulmanin yollarini arayan Rusya ve Cin icin buyuk bir sevinc kaynagi olacaktir. Bu teklif karsiliginda Turkiye buyuk bir destek gorucek , nukleer silahlar ve savunma sistemleri gelistirebilecektir. Etkisini, kulturunu Orta Asya'dan, Afrika'ya kadar hissettirebilecektir. Asya icin de tek cikar yol Turkiye'yi ve Turk Milleti'ni bu sekilde insa etmektir. Bati'nin karsisinda Asya'nin zafer kazanmasini garantoru Turk Milleti olacaktir. Aksi halde Cin icin musluman nufusa da sahip dogmakta olan bir Hindistan tehditi olusturulmaktadir. Rusya da Cin gibi taseron devletlerle ve fuze kalkanlari ile sarilmak istenmektedir. Turk Milleti hem Cin icin Hindistan tehditini ortadan kaldirabilir Asya'nin etkisini Afrika'ya kadar ulastirarak ve Hindistan'i cevreleyerek hem de Rusya icin NATO tehditini ortadan kaldirabilir NATO uslerini kapatarak. Boyle bir teklif ile Turk Milleti'nin ve Turkiye'nin kazanacagi cok sey vardir, en azindan Cin ve Rusya'nin da kazanacagi kadar.

Turkiye'nin Bati'nin hegamesinde yokolusa dogru suruklendigini ve de Asya'nin gunu geldiginde kendisine tehdit olan Turkiye'yi ortadan kaldirabilecegini de unutmayalim. Ozumuze donmenin ve yokedilmek yerine , tekrar tarih sahnesine cikmanin zamani gelmistir.
Kullanıcı küçük betizi
Kurtlu Adalet
Üye
Üye
 
İletiler: 299
Kayıt: Sal Nis 28, 2020 14:33

Re: Egemenlik, Kayıtsız Şartsız Milletindir; Milletin Olacaktır… ALİ ERALP

İletigönderen Kurtlu Adalet » Çrş Nis 29, 2020 12:09

H

Ha

Hakka tapan, Hak yolunda mucadele veren Milletimin Hakkidir Istiklal, ozgurluk ve bagimsizlik. Mersedese, paraya ve guce tapan Milletimin Hakki degildir Istiklal. Hakka tapacaksin, Allah yolunda, Mustafa Kemalin Askerleri olacaksin. Ataturk gibi Allah ne demis anlamaya calisacaksin.
Kullanıcı küçük betizi
Kurtlu Adalet
Üye
Üye
 
İletiler: 299
Kayıt: Sal Nis 28, 2020 14:33

Re: Egemenlik, Kayıtsız Şartsız Milletindir; Milletin Olacaktır… ALİ ERALP

İletigönderen Kurtlu Adalet » Çrş Nis 29, 2020 12:12

Elma kurdu olma. Allah'in seytan ve seytanliklar pesinde kosan Sibirya kurdu, Alaska kurdu ol. Adalet, Hak kurdu ol yeryuzunde.
Kullanıcı küçük betizi
Kurtlu Adalet
Üye
Üye
 
İletiler: 299
Kayıt: Sal Nis 28, 2020 14:33

Re: Egemenlik, Kayıtsız Şartsız Milletindir; Milletin Olacaktır… ALİ ERALP

İletigönderen Kurtlu Adalet » Çrş Nis 29, 2020 12:19

5 - Bes - . Mersedesten korkan milletimin hakki degildir istiklal. Sadece Allah'tan korkan, Hakka tapan, Hak yolunda kurt adam olan Milletimin Hakkidir Istiklal, ozgurluk ve bagimsizlik.
Kullanıcı küçük betizi
Kurtlu Adalet
Üye
Üye
 
İletiler: 299
Kayıt: Sal Nis 28, 2020 14:33

İletigönderen Gönül Pınar Atacı » Prş Nis 30, 2020 16:21

'HALK, İSMİ VAR CİSMİ YOK VE İNDİR ELİNİ DENDİĞİNDE İNDİRENLER KALDIR ELİNİ DENDİĞİNDE KALDIRANLAR' meclisi değil 'ATATÜRK'ÜN MECLİSİNİ İSTİYOR' diyen sevgili Ali'nin kalbine ve kalemine sonsuz sağlık ve bağışıklık, huzur ve esenik, yeni başarı ve umut ve en mutlu ve kutlu bir 1 MAYIS.
Kullanıcı küçük betizi
Gönül Pınar Atacı
Üye
Üye
 
İletiler: 1285
Kayıt: Sal Ara 01, 2015 9:02

Re: Egemenlik, Kayıtsız Şartsız Milletindir; Milletin Olacaktır… ALİ ERALP

İletigönderen Gamze Okur » Cum May 01, 2020 11:15

Sevgili Gönül, şu cümlelerine aynen katılıyorum, çok güzel anlatmışsın. Teşekkürler. Varolasın. Aşağıya alıyorum:

"HALK, İSMİ VAR CİSMİ YOK VE İNDİR ELİNİ DENDİĞİNDE İNDİRENLER KALDIR ELİNİ DENDİĞİNDE KALDIRANLAR' meclisi değil 'ATATÜRK'ÜN MECLİSİNİ İSTİYOR' diyen sevgili Ali'nin kalbine ve kalemine sonsuz sağlık ve bağışıklık, huzur ve esenik, yeni başarı ve umut ve en mutlu ve kutlu bir 1 MAYIS."
Kullanıcı küçük betizi
Gamze Okur
Üye
Üye
 
İletiler: 466
Kayıt: Cmt Tem 07, 2018 10:48

Re: Egemenlik, Kayıtsız Şartsız Milletindir; Milletin Olacaktır… ALİ ERALP

İletigönderen erdhm1905 » Cmt May 02, 2020 7:31

Hakimiyet Allahındır.
Daha 1 avuç içini doldurmayan virüsten ötürü evinizden dışarı çıkamayan insanlar olarak hangi egemenlikten bahsediyorsunuz?
Kullanıcı küçük betizi
erdhm1905
Üye
Üye
 
İletiler: 2
Kayıt: Cmt May 02, 2020 7:27

Re: Egemenlik, Kayıtsız Şartsız Milletindir; Milletin Olacaktır… ALİ ERALP

İletigönderen Kurtlu Adalet » Pzr May 03, 2020 17:58

CIA is killing during Covid19. Aslanlar geceleri cikip seytanlari yesinler, even durmasinlar girip korkusuyla
Kullanıcı küçük betizi
Kurtlu Adalet
Üye
Üye
 
İletiler: 299
Kayıt: Sal Nis 28, 2020 14:33




Re: Egemenlik, Kayıtsız Şartsız Milletindir; Milletin Olacaktır… ALİ ERALP

İletigönderen Kurtlu Adalet » Pzt May 04, 2020 17:00

Rasputin = Bible preacher CIA & Pentagon & imperial west who enslaved the rest of humanity for 5 hundred years with the false image of "the God's son is being tortured to save human kind"
Kullanıcı küçük betizi
Kurtlu Adalet
Üye
Üye
 
İletiler: 299
Kayıt: Sal Nis 28, 2020 14:33


Sonraki

Şu dizine dön: Ali ERALP

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x