Elektrik ve Doğalgaz faturaları neden yüksek geldi?

Genel & Güncel Konular

Elektrik ve Doğalgaz faturaları neden yüksek geldi?

İletigönderen İlteriş Kağan » Sal Nis 21, 2020 22:05

Bu ayki faturaları yüksek gelen vatandaşlar, korona virüs salgını için zorunlu bağış alınıp, alınmadığını sorguluyor. İşte yanıtı...Korona virüs salgını Türkiye'de can almaya devam ederken, salgının ekonomik hasarları da gün yüzüne çıkmaya başladı. Bu ay elektrik ve doğalgaz faturalarını yüksek bulan vatandaşlar, bu yükselişin sebebini aramaya başladı.Tüketici Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, yüksek gelen faturalar ile ilgili olarak Cumhuriyet Tv’den Serhat Doğan’a konuştu. Yüksek fatura şikayetinin kendisine de sık sık geldiğini belirten Ağaoğlu, kayıp kaçak bedelinin yasal hale geldiğini, bunu da enerji tüketiminin içine gizlediklerini savundu. Görevlilerin sayaç okumak için hanelere gelmediği halde neden faturalarda ‘sayaç okuma bedeli’ adı altında para alındığını soran Ağaoğlu, “gelmiyorsanız neyin bedelini alıyorsunuz?” dedi.


Faturasının yüksek geldiğini düşünen yurttaşların neler yapması gerektiğini de anlatan Tüketici Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, “Zorunlu bağış mı var?” şeklindeki soruya “hayır” yanıtını verdi. 
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 5 konuk

x