Emperyalizm ortadoğuda herkes için biçtiği roller ile senaryosunu sahneliyor.

Emperyalizm ortadoğuda herkes için biçtiği roller ile senaryosunu sahneliyor.

İletigönderen K. Milliyeci Torunu » Prş Eki 20, 2011 9:49

Emperyalizm ortadoğuda herkes için biçtiği roller ile senaryosunu sahneliyor.

Eskinin dönek maocusu tv lerde saldıran grubun suriye destekli bir komutanın grubu olduğunu açıklıyor, bugünkü yazısında da pkk nın suriye ve iranın kucağına oturduğunu işaret ediyor.

Başbakan çıkıyor toplantıdan PKK nın arkasındaki ülkeleri biliyoruz, destekçilerinden hesap soracağız mealinde konuşuyor. Onun kastettiği tabii ki Suriye, sakın bizim görüşümüz olan PKK terörünü yaratan,destekleyen ve bugünlere getiren İngiltere, Fransa, ABD gibi emperyalist ülkeleri kast ettiğini sanmayın.

Türkiye ile Suriyeyi savaştırmak rolü biçilmiş bir kere, savaştırılacak. Bu arada PKK lıların da fişini çekecekler çünkü yine senaryoya göre K.ırakdaki kürtler, suriyedeki kürtler, Türkiyedeki kürtler feodal bir ağa olan Barzani liderliğinde bir devlet altında, ılımlı islam şemsiyesi ile kurulan bir devlet içinde birleştirilecek. Ancak gel de bunu Türkiye kökenli Kürtlere anlat. 30 senedir dağda kendi hayalleri ile savaşan , Atatürk Türkiyesinde modern yaşamın nimetlerinden ve özrgürlük anlayışından yararlarak ve tadını alarak yetişen bu insanlar Barzani liderliğinde feodal yapıda bir devleti kabul ederler mi ? etmiyorlar zaten. KCK operasyonları da açılımın ortadan kalkması da bundan kaynaklanıyor zaten.

Emperyalizmin kalemşörleri örneğin Çandar, 07 ekimde yazıyor pkk ölümcül hata yapıyor diye. Hasan Cemal kitap yazıyor rolünüze geri dönün diye. Barzani söylüyor pkk yı biz bitireceğiz diye. Yurtdışından gelen Burkay demeçler veriyor tek temsilci imralı olamaz,biz mütedeyyin Kürtler de varız diye. Neden ? çünkü emperyalizmin bunca zaman desteklediği terör örgütü kendilerine biçilen rolün dışına çıkıyor, biçilen rolü kabul etmek istemiyor, Barzani liderliğinde ılımlı islam ile yönetilen feodal bir kürt devleti değil ki onların hayali.

E ozaman fişleri çekilecek. Çekilsin.

Emperyalizmin gazına gelip bu ülkeyi birlikte kurduğu insanlara silah doğrultan yani emperyalizm ile halvet olanlar, boş ol denmesine de katlansın.

Kaynak yayınlarından çıkan Apoyu nasıl sorguladım adlı kitapta Apo nun sorguda söylediği çok doğru bir söz var. "Kürtler için özgürlük Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmaktır" diyor. Anladıklarında umarım çok geç olmaz.

Son olarak rahmetli Hırant Dink in öldürülmeden bir kaç ay önce Malatya iş adamları derneğinde kameralar karşısında ettiği sözlerin görüntülerini google da aratıp bulunuz. Daha sonra mahkeme kararı ile bu görüntülerin yayımı yasaklandı. Ama ben size sözlerinin neler olduğunu yazayım. BU da linki:

http://www.milliyet.com.tr/2006/04/18/g ... gun01.html

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink, "Geçmişte Ermenilerin düştüğü oyuna bu kez bazı Kürtler düşüyor" dedi.
Zaman gazetesinde dün yayımlanan habere göre Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) 3. Fikir Platformu toplantısında konuşan Dink, "Ermeniler, geçmişte İngiliz, Alman, Fransız ve Ruslara güvenmekle hata yaptı. ABD'nin Kuzey Irak'ta Kürt devleti kurma vaadine Kürtler inanmasın" görüşünü dile getirdi.

'Oyun tekrarlanıyor'
"Ermeniler, Osmanlı'dan kurtulmak için oyuna geldi" diyen Dink, sözlerini şöyle sürdürdü:
"İngiliz, Fransız, Rus ve Almanlar geçmişte bu topraklarda oynadıkları oyunları bugün de tekrarlıyor. Geçmişte Ermeni halkı, ONLARA GÜVENDİ. Kendilerini Osmanlı'nın zulmünden kurtaracak zannetti. Ama yanıldılar, çünkü ONLAR KENDİ İŞLERİNİ HESAPLARINI YAPIP GİTTİLER . Bu topraklarda da KARDEŞİ KARDEŞE KAN İÇİNDE BIRAKTILAR "
"Bugün Kürtlerin aynı oyuna alet olduğunu"
iddia eden Dink, "ABD, Kürtleri Kuzey Irak'ta bir Kürt devleti kurmak bahanesiyle kullanıyor" dedi.

'İşi biter, gider'
Geçmişteki oyunun aynen bugün de oynandığını
savunan Dink, "Siyasi hesaplar, parti farklılıkları bir kenara itilmeli. ABD bu. Gelir, KENDİ İŞİNE BAKAR , İŞİBİTTİĞİNDE DE ÇEKER GİDER. Sonra da buradaki insanlar kendi aralarında didişir" diye konuştu.

'Bölgeye ilgi çok'
Dink, açıklamalarıyla ilgili olarak Milliyet'e yaptığı değerlendirmede de şunları söyledi:
"Bu bölgede biz yaşıyoruz. Ancak bölgeye ilgi sadece bizle sınırlı değil. Dışımızdaki dünyanın bu bölgeye ilgisi çok açık.
Bu ilgi değişik dönemlerde değişik kimliklere bürünebiliyor. Bu dönemde de 'demokrasi götürme' adında yapılıyor."


EVET TÜRK KÜRT KARDEŞTİR AMERİKA KALLEŞTİR,
AMA KARDEŞLERİN İÇİNDEN AMERİKANIN TEZGAHINA GELEN, EMPERYALSİTLERİN KUCAĞINA OTURUP, BU ÜLKEYİ BİRLİKTE KURDUKLARI KARDEŞLERİNE İHANET EDEREK SİLAH DOĞRULTANLARI DA KARDEŞLERİ ASLA AFETMEYECEKTİR.

Saygılar

Kuvvai Milliyeci Torunu
Kullanıcı küçük betizi
K. Milliyeci Torunu
Üye
Üye
 
İletiler: 43
Kayıt: Cmt Eki 09, 2010 21:52

Şu dizine dön: Sizin Makaleleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x