Entel Burçlar

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Entel Burçlar

İletigönderen BaByPiNk » Sal Mar 06, 2007 19:57

Cyrano Mantığında Burcunuz

Daima burçların iyi veya kötü yönlerini okuyoruz, gelin bir de onların entelektüel ahkamlarını dinleyin. Aralarında tanıdıklarınızı bulacaksınız.

Koç Burcu:
Koç'a göre yaşam: "Eğer bana bu dünyaya neden geldiğimi soracak olursanız, bilin ki ben artistim ve yaşamı tanıyıp, sesimi duyurmak için buradayım."

Boğa Burcu:
Boğa kendini anlatıyor; "Biz insanlar sıradan, ilkel ve egoist sürüngenleriz ama ben en iyisi ve en akıllısıyım; beni anlamayanlara acıyorum."

İkizler Burcu:
İkizler düşünüyor; " Her geçen gün beni daha mutlu ve daha bilge yapıyor ama acaba hangisi gerekli?"

Yengeç Burcu:
Yengeç dolunayda felsefe yapıyor; "Eşitlik iddiaları arttıkça insanlık aşağılara düşüyor; ne saçma; ben sizlerle eşit miyim? "

Aslan Burcu:
Aslan ormanda dolaşıyor; "Krallar yıldızlar gibidir, doğarlar ve batarlar; olabilir çünkü asıl önemli olan unvanların ve yapılanların kalıcı olmasıdır. Beni sakın unutmayın."

Başak Burcu:
Başak kuruntu yapıyor; " Bir arkeolog bir kadın için ideal bir kocadır; çünkü yıllar geç tikçe kadını ile daha çok ilgilenip, yakından araştırır. Beni araştırın."

Terazi Burcu:
Terazi talk-Show'da; "Risk, risk, risk; şu dünyadaki en kötü şey işte bu. Kendinle barış ve gerçeği yüzle, yöntem belli ama kendimi tanımam da risk değil mi?"

Akrep Burcu:
Akrep aynaya bakıyor; " Herkes kendini bilge sanıyor, aman tanrım, bu ne büyük bir aptallık. Üstelik seksüel bile değiller; neyse, seks yapalım mı?"

Yay Burcu:
Yay üzülüyor; "İnsanlar o kadar karmaşık, gizemli varlıklar değiller ki, nedir bu felsefeler, arayışlar? Kötü sadece kötüdür. Sahi, ben kötü müyüm?"

Oğlak Burcu:
Oğlakça; " Bu gezegende bir tek insanın yaşamın tüm anlamını biliyor olması mümkündür ama siz onu tanımıyorsunuz ki, beni biraz anlasanız ne olur?"

Kova Burcu:
Kova tek kaşı yukarda sizi süzüyor;"Şimdi şu raporları bir an bırakın; evrenin tek ve sonsuz bir tapınak olduğunu ama bir çocuk tarafından yönetildiğini hiç düşündünüz mü?"

Balık Burcu:
Balık çok mutlu; "Bu, belki de mutluluk değildir, kim bilir? Yoksa bir tür melankoli mi? Ama bir gün mutlu bir anı düşünebilirim nasılsa; neyse, alabilir miyim?"
Zaman geçmezdi inan sonunda vuslat olmasaydı...
Kullanıcı küçük betizi
BaByPiNk
Üye
Üye
 
İletiler: 38
Kayıt: Prş Şub 22, 2007 19:52
Konum: iSTaNßuL

İletigönderen Hasta » Çrş Mar 07, 2007 11:34

BaByPiNk, teşekkürler,burçdaş... :mrgreen: Yani ''Aslan''...




Aslan Burcu:
Aslan ormanda dolaşıyor; "Krallar yıldızlar gibidir, doğarlar ve batarlar; olabilir çünkü asıl önemli olan unvanların ve yapılanların kalıcı olmasıdır. Beni sakın unutmayın.
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır
 
İletiler: 1
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 14:52

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Mar 07, 2007 11:37

Boğa Burcu:
Boğa kendini anlatıyor; "Biz insanlar sıradan, ilkel ve egoist sürüngenleriz ama ben en iyisi ve en akıllısıyım; beni anlamayanlara acıyorum."

:mrgreen: :kikirik: :kikirik:

BaByPiNk, tesekkürler. duyanlar duymayanlara anlatir artik :P :kikirik:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

İletigönderen Ayberk » Çrş Mar 07, 2007 11:49

BaByPiNk, teşekkürler
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye
 
İletiler: 1400
Kayıt: Prş Mar 01, 2007 21:04


Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x