Erkan'dan Gomes'e gözdağı!

Futbol ile ilgili hersey burada.

Erkan'dan Gomes'e gözdağı!

İletigönderen Veled » Pzt Tem 09, 2007 11:09

Erkan'dan Gomes'e gözdağı!

Konyaspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde teknik direktör Nurullah Sağlam gözetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Daha sonra futbolcular, koordinasyon çalışması ve dar alanda 5'e 2 pas çalışmasıyla antrenmanı devam ettirdi. Antrenmana, hafif sakatlıkları bulunan Neca, Cedric Sabin ve Muhammed Abdullah ile izinli olan kaleci Özden ve Mustafa Er katılmadı.

Konyaspor'un genç defans oyuncusu Erkan Sekman, yeni sezon hazırlıklarına başlayalı 2 hafta olduğunu belirterek, "İlk zamanlar biraz zorlandık. Ama şu anda yaklaşık 2 hafta oldu ve alışmaya başladık. Takım olarak yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz" dedi.
Yeni transfer Gomez'in gelmesiyle sağ kanatta forma savaşının artacağını söyleyen Sekman, "Forma savaşı ne kadar çok olursa takımda kalite o kadar artar. Çünkü oyuncular, formayı giymek için her şeyini, bütün yeteneklerini ortaya koyar. Kim daha iyi çalışırsa, kim hak ederse hocamız formayı ona verecektir" şeklinde konuştu.

lig tv haber
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22513
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x