Etkili ve yetkililere Yürekten...

Tartışma Alanı

Etkili ve yetkililere Yürekten...

İletigönderen |Kuralsız| » Pzr Nis 22, 2007 15:53

Başlarım sizin Cumhurbaşkanlığı kavganıza :evil:

Resim

İKİ GÜNDE ALTI ŞEHİT. . .
'Hava Kuvvetlerimiz’in sahip olduğu 230 adet F-16 uçağından bugüne kadar 24’ü düştü. Düşenlerin yerine yeni 30 adet F-16 alınması için ABD’den talepte bulunuldu.' Bu haberin, her gün ikişer üçer verdiğimiz şehitlerimizle ne ilgisi var!!? demeyin. Bu da ne ki?


ABD tarafından düşürülen CASA'da kaç vatan evladı kaybetmiştik? Üstelik onlar kimlerdi ve o CASA ne için düşürülmüş ve kaza süsü verilmişti?

Düşen uçaklarımızdaki 'kara kutu'ların bile ABD'ye gönderilmesi, hiç mi kimsenin midesini bulandırmadı, bulandırmaz bu ülkede?

Ya Aselsan 'daki 3 yiğit mühendisimizin akıbeti? İntihar süsü verilerek katledilen; 3 mühendisimiz mi idi sadece? Ya koca bir ülkenin geleceği?


BAŞLARIM SİZİN CUMHURBAŞKANLIĞI KAVGANIZA!

Hergün birer ikişer verilen şehitler, Aselsan'daki katliamlar, Türkmeneli'ndeki kan gölü, satılan Vatan, düşmana yontulan kanunlar; hasılı kelam, bütün olumsuzlukların had safhada olduğu günlerde en önemli olay; CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ MİDİR?

Kaldı ki kadrodan seçilen KAHPE BİRİ olacak.
Şimdiki kadro gibi!

Aha şuraya bir daha yazıyorum. Verilen her şehide karşılık, en az 10 MASON GEBERTİLMEZSE sonumuz kötü!


Dağlarda PKK'lı aramayın!
En hızlı PKK'lı Recep Tayyip ALÇAĞI!
En hızlı PKK'lılar AKP'de!
En hızlı PKK'lılar TÜSİAD'da!
Bütün aşağılıkların tek ini vardır: MASON LOCALARI!


Barzani köpeği kafa tutmuş.
TUTARRRRRR!
Diyarbakır'daki köpekler hergün bangır bangır kafa tutuyor, bırakın bir türlü giremediğiniz GİRMEK İSTEMEDİĞİNİZ Kuzey Irak'taki soysuz köpeği, Diyarbakır'a bakın, Diyarbakır'a! Ankara'ya bakın, Ankara'ya! Hükümetin başı OLMUŞ SOYSUZ BİR KÖPEK! Ne işiniz var Irak'ta? İçerideki pislik temizlenmeden, nereye gidiyorsunuz ulannnn?
Sizler, ne Türkmeneli'ne merhem olursunuz, ne de PKK adlı yahudi itlerini bitirebilirsiniz. Sizin her birinizin o itlerden aşağı kalır yeriniz olmadığı gibi, fazlanız var fazlanız!
Türkiyemizi hem içerde hem dışarda acze düşürdü kahpeler...




---------------------- haber ------------------------


7 NİSAN 2007 : 3 ŞEHİT...

Hizan'da arazi arama taramasında, teröristlerin önceden döşediği mayına basan 1 Asteğmen ile 1 Uzman Çavuş Şehit oldu. Destek için bölgeye sevk edilen birlikte yer alan 1 Uzman Çavuş da mayına basıp Şehit düştü.

PKK'lı teröristlere karşı operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri dün 3 Şehit verdi. Bitlis'te yola döşenen mayının infilak etmesi sonucu 1 asteğmen ile 1 uzman çavuş şehit oldu. Destek için aynı operasyona katılan bir uzman çavuş da yine aynı bölgede mayına basarak şehit düştü. Şırnak'ta 2 terörist öldürüldü.

Bitlis'in Hizan kırsalındaki Çeltikli mevkiinde arazi arama tarama operasyonunu yoğunlaştıran güvenlik güçleri, teröristlerin döşediği mayına bastı. Mayının patlaması sonucu Jandarma Asteğmen Sertaç Uzun ile Uzman Çavuş Hakan Han şehit oldu. Patlamada bir asker de yaralandı. Türkiye 2 şehidin yasını tutarken, aynı perasyondan bir Şehit haberi daha geldi. Aynı operasyona destek amacıyla bölgeye takviye kuvvet gönderildi. Destek birliğinde yer alan Uzman Çavuş Kaşif Arslan, Çeltikli yakınlarında mayına basarak şehit oldu.

Şehitler Uzun ve Han için Tatvan Askeri Hastanesi'nde tören yapıldı. Törene, Bitlis Valisi Mevlüt Atbaş, Belediye Başkanı Cevdet Özdemir, 6'ncı Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Tacettin Coşkun, Tatvan Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu, Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Peker ve kurum amirleri katıldı. Törenin ardından Uzun'un cenazesi Ankara'ya, Han'ın cenazesi Erzurum'a yollandı. Arslan için de bugün Tatvan Askeri Hastanesi'nde tören düzenlenecek. Törenin ardından Arslan'ın cenazesi Samsun'a gönderilecek. (mm-DHA)


* * *

8 NİSAN 2007 : 3 ŞEHİT

Dün Bitlis'te mayın pususunda şehit olan 1 asteğmen iki uzman çavuşun cenazeleri kaldırılmadan bu kez Şırnak'tan acı haber geldi.1 uzman çavuş, 1 er ve 1 korucu çıkan çatışmada şehit oldu.

Şırnak’ta, güvenlik güçleri tarafından terör örgütü PKK'ya yönelik geniş çaplı operasyonlar devam ederken, dün akşam saatlerinde Şırnak’ın Küpeli Dağı bölgesinde çıkan çatışmada 1 er ve 1 köy korucusu Şehit oldu.

Güvenlik güçlerince Şırnak’ın Gabar, Besta, Cudi, Harekol dağlarında havaların ısınmasıyla hareket eden PKK’lılara yönelik başlatılan büyük operasyon aralıksız devam ediyor. Operasyonlara Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı, Akçay Tugayı, İkizce Jandarma Taburu ve köy korucuları katılırken, bölgede Bolu Dağ ve Komando Tugayı’da takviye olarak destek veriyor.

Şırnak’ın Küpeli Dağı bölgesinde dün akşam çıkan çatışmada, Piyade Komondo er Şeref Bulut ve köy korucusu Metin Kaya Şehit oldu. Bulut’un Bolu Dağ ve Komando Tugayı'na bağlı birlikte görev aldığı ve Uludere nüfusuna kayıtlı olduğu, köy korucusu Metin Kaya’nın ise Şırnak’ın Güçlükonak nufusuna kayıtlı olduğu belirtildi.

Güvenlik güçlerini şehit eden PKK’lı teröristlerin yakalanması için operasyonlar aralıksız sürdürülüyor.

Bestler Dereler bölgesinde güvenlik güçlerince gerçekleştirilen operasyonlar sırasında da bir grup terör örgütü mensubu ile karşılaşıldı, ateş açılması sonucu Jandarma Uzman Çavuş Muhterem Yağbasan Şehit oldu. (mm-DHA)



Resim

'Telafer ahhh Telafer...' dedik evvela.

Şimdi 'MUSUL AHHH, MUSUL...', demeye hazırlanalım.

Bir süre sonra; 'KERKÜK AHHH, KERKÜK...', diyeceğiz.

Sonra da, 'TÜRKİYE AHHH, TÜRKİYE...' ...BEKLEYİN!




Başlarım sizin Cumhurbaşkanlığı kavganıza ! Dönün de Vatanın haline bakın !




Kaynaklar: Ötüken-Doğutürkistan
*Düzenlenmiştir
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye
 
İletiler: 2244
Kayıt: Pzr Şub 25, 2007 13:25
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

Şu dizine dön: Devlet ve Siyaset

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x