Facebook'tan Parayla Mesaj Dönemi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Facebook'tan Parayla Mesaj Dönemi

İletigönderen water angel » Pzt Tem 15, 2013 13:41

Facebook yaptığı duyuruyla kullanıcıların arkadaşları olmayan kişilere mesaj atabilmesi için bir seçenek üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Bu özelliği kullanmak içinse 1 defalığına “1 dolarlık” ücret ödemek yeterli olacak.

Hali hazırda arkadaş listenizde olmayan kişilere mesaj attığınızda bu mesaj Diğerleri kısmı altında yer alıyordu. Yani ufak çaplı bir spam klasörü olarak gözükmekteydi. Ancak yeni seçenekle birlikte gönderdiğiniz mesajın karşı tarafın mesaj kutusundaki ana mesajlardan birisi olmasını sağlayabileceksiniz. Tabii ki bu dediğimiz gibi ücrete tabi. Ancak tanımadığınız kişilerin sadece bir defalığına ücret ödeyerek size istediği kadar mesaj gönderebilmesi oldukça can sıkıcı bir hal alabilir. Hele hele “Tanışalım mı?” şeklinde mesaj atanlara bu ücret karşılığında gün doğabilme ihtimali mevcut.

Resim
Facebook gelirlerini arttırma derdindeyken çoğu kullanıcı da bu durumdan rahatsız olacaktır. Tabii ki engelleme seçeneği elinizde ancak sürekli mesajlar gelmeye başlarsa bu mesajlarla boğuşmak oldukça zaman alabilir. Ek olarak Facebook, Mesajlar’ınıza yeni filtreleme seçenekleri de sunulmuş durumda. Artık en çok mesajlaştıklarınızı ayırt etmeniz mümkün olacak. Yine de bunun çok da her şeyi çözen bir model olduğunu söyleyemeyiz. Şimdilik deneme aşamasında olan bu özelliğin tüm kullanıcılar için ne zaman aktif olacağı belirsiz. Peki siz bu yeni ücretli seçenek hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kullanıcı küçük betizi
water angel
Üye
Üye
 
İletiler: 207
Kayıt: Cum Mar 09, 2012 22:02

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x