Fenerbahçe Spor Kulübü Tekrarladı:Zico'dan memnunuz

Futbol ile ilgili hersey burada.

Fenerbahçe Spor Kulübü Tekrarladı:Zico'dan memnunuz

İletigönderen Veled » Çrş May 16, 2007 14:43

"Zico'dan memnunuz"

Fenerbahçe Kulübü, teknik direktör Zico'nun yerine yeni teknik adam arayışında bulunulmadığını açıklarken, Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos ile de ilgilenilmediğini tekrarladı.
Resim


Sarı-lacivertli kulüpten, basında yer alan teknik direktör değişikliği iddialarına yanıt olarak yapılan açıklamada, Zico'nun kulüple olan sözleşmesinin sürdüğü vurgulanarak, "Kulübümüz Zico'nun çalışmalarından memnundur ve başka bir teknik direktör arayışında değildir" denildi.

Öte yandan, yabancı medyada Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos'un gelecek sezon için Fenerbahçe ile anlaştığının ısrarla vurgulanmasına rağmen, Fenerbahçe Kulübü, bu oyuncuyla ilgilenmediğini tekrarladı.

Sarı-lacivertli kulüp, Roberto Carlos'un transferiyle ilgili haberler üzerine yaptığı açıklamada, "Kulübümüz daha önce de resmi olarak açıkladığı gibi, adı geçen futbolcu ile ilgilenmemektedir" ifadelerini kullandı.

Diğer yandan Fenerbahçe Kulübü, basında bugün yer alan transfer haberlerini, "Hiçbiri doğru değil" başlığı altında yayınladığı ayrıntılı açıklamayla yalanladı.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x