Fenerbahçe tarih yazdı

Futbol ile ilgili hersey burada.

Fenerbahçe tarih yazdı

İletigönderen |Cansu| » Prş Kas 08, 2007 11:19

Kadıköy'den çıkış yok... PSV 45 dakikada bunu öğrendi. Fenerbahçe, dün gece tarih yazdı...
İlgili Haberler
İşte KARE KARE galibiyet Fenerbahçe duvar ördü Fenerbahçe yerini korudu Kadıköy'de büyük coşku var Hak ettiğimiz galibiyeti aldık Fenerbahçe'nin kalitesini gördük Zico'nun sahadaki asistanı Rıdvan tek kelimeyle özetledi
Fenerbahçe, PSV Eindhoven'ı üç dakika içinde attığı gollerle 2-0 yendi ve Şampiyonlar Ligi H Grubu'ndan çıkma yolunda çok önemli bir üç puanı hanesine yazdırdı.

Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ağırladığı PSV Eindhoven'ı ilk yarıda attığı gollerle 2-0 yenerek Şampiyonlar Ligi H Grubu'nu ilk iki içinde bitirme yolunda çok önemli bir engeli geride bıraktı.

Cezalı olan Lugano ve Deivid'in yerine Yasin ve Colin Kazım'lı kadrosuyla sahaya çıkan Fenerbahçe 28'de Kazım'ın yarattığı pozisyonda Marcellis'in ters vuruşuyla öne geçti, iki dakika sonra Semih'in golü sarı-lacivertlileri rahatlattı.


Sarı-laivertliler, ikinci yarıda da üstün olan taraftı. Yaptığı iyi savunma ile rakibine Kovermars'ın pozisyonu dışında fırsat vermeyen Fenerbahçe, hucümda da Aurelio, Edu, Semih ve Verderson ile fırsatlar yakaladı fakat bunları gole çeviremedi.



Fenerbahçe, 71. dakikada sakatlanan Alex'in oyundan çıkmasıyla hücumda etkinliğini yitirse de skor avantajını korudu ve karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla puanını 8'e taşıyan sarı-lacivertliler, gruptan çıkma yolunda önemli bir avantaj yakaladı.



Milano'da 2-0 yenik duruma düştüğü maçta CSKA Moskova'yı 4-2 mağlup eden Inter, grupta 9 puanla liderliğini sürdürdü. Fenerbahçe'nin ardından PSV, 4 puanla 3. sırada yer alırken 1 puanla son sırada bulunan CSKA, gruptan çıkma şansını kaybetti.

Fenerbahçe, 5. maçında 27 Kasım'da deplasmanda Inter ile karşılaşacak. CSKA Moskova ise aynı gün PSV ile sahasında mücadele edecek.
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye
 
İletiler: 2689
Kayıt: Cmt Nis 21, 2007 16:43

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x