FETTULLAH GÜLENCİLER ŞİMDİ NEREYE KAYBOLDU?

FETTULLAH GÜLENCİLER ŞİMDİ NEREYE KAYBOLDU?

İletigönderen mehmetgarip » Pzt Tem 25, 2016 10:21

Ömrüm boyunca bir cemaate ihtiyacım olmadı. Benim için cemaat denilince namaz kılmak için gittiğimde saf tuttuğum insanlardır. Müslüman olmak için yüce Allah’ımın gönderdiği yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim ve Peygamberimiz Hz Muhammed yetiyor.

Herhangi bir cemaatle bağım olmadığı için zaman zaman cemaatçilerin beni sevmediğini fark ederdim. Ben onların şeyhlerine tapmıyor eleştiriyor ama onlar ile gerekirse din adına tartışıyor, bildiğim doğrular onları rahatsız ediyordu.

Bir gün birisi ile bir sohbet esnasında Kur’an-ı Kerim’in Türkçe mealini okuduğumu çok şaşırtıcı ayetler ile karşılaştığımı söyledim. Onun için okumam önemli değildi kimden okumam önemliymiş. Okuduğum kitabı getirdim ve bir bakışta rastgele bir cümleden kitabı ve yazarını yerin dibine gömdü. O cümlenin onurunu kurtarıp bu kitap senin hocanın kitabı olmadığı için mi böyle yapıyorsun sözüm ile olayı kapattım.

Camilere gelirler para toplarlar topladıkları paranın başını bekleyenler oraya para atmıyorum diye beni bakışları ile dinsiz ilan ederdi. Ben ise kendi elim ile para verip Vatan haini, Atatürk düşmanı yetiştirmeyeceğim diye homurdanarak evin yolunu tutardım.

Ha bunların bir gazeteleri vardı (zaman) hangi işyerine varsam hangi devlet dairesine varsam başköşeye kurulmuş olurdu. O zamanlar onu göstermek bir ayrıcalıktı. Şimdi onları gösterenler ne yapalım getirip atıyorlardı diye savunuyorlar. Lakin getirilip atılan ortalık yerden kaldırılmıyordu neden?

FETÖ’yü ABD verirse bir soruda benim için sorun. Kumpas davaları sırasında beni de dinletmiş mi? Beni de içeri atmak için bir çabası olmuş mu? Her bir Vatanseveri içeri atmaya yardım eden kaç sevap puanı alıyordu?

Bir kız FETÖ’nün veli kişi olduğunu söylüyordu. Kerametleri görülüyormuş. İçimden kudururken sustum. Karşı çıkamadım o zamanlar aramızda biraz sıcak bir şeyler cereyan ediyordu. Peki şu kerametini o kıza nasıl gösterdi o keramet neydi?

Bu gün bakıyorum da FETÖ’yü destekleyenler benim gözüme gazete sokanlar ben FETÖ’ye tapmıyorum diye beni dinsiz ilan edenler ortalarda yoklar. Bir çoğu devlet yanlısı oluvermiş. Bu yapılanma o kadar tehlikeli ki devlet yanlısı falan olmadılar. Sadece gizlendiler. Bu çetenin bilinen kayıtlı üyelerini topluyorsunuz peki bilinmeyen ateşli savunucuları ne olacak?
Saygıdeğer devlet büyüklerim kendi davalarına sahip çıkmayıp satanlar sizin bizim davamıza asla sahip çıkmazlar.
Gazeteci Yazar Mehmet GARİP
Kullanıcı küçük betizi
mehmetgarip
GM Yazarları
GM Yazarları
 
İletiler: 60
Kayıt: Sal Kas 06, 2012 22:01

Re: FETTULLAH GÜLENCİLER ŞİMDİ NEREYE KAYBOLDU?

İletigönderen derinnacar » Pzt Tem 25, 2016 14:04

Fetullah gülen cinlerini kullanıyormuş diye bir haber çıktı bugün :)
Kullanıcı küçük betizi
derinnacar
Üye
Üye
 
İletiler: 59
Kayıt: Pzt Tem 25, 2016 14:03
Konum: Ankara


Şu dizine dön: Sizin Makaleleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x