Formamı Geri Ver

Millî takımlarımız hakkındaki gelişmeler

Formamı Geri Ver

İletigönderen Efe » Cmt Ağu 04, 2007 16:57

[img]http://www.gozbebegim.org/paylasimboard/images/pano/formamigeriver.jpg[/img]
Eskiden Milli Takım formaları bize daha bir çekici gelirdi, sanırım bu çekicilik formada ki Ay-Yıldız dan kaynaklanıyor. Böyle düşünen bir kaç webmaster arkadaşımız daha varrmış ve yeni bir site açmışlar, FormamiGeriver.com olarak. Amaç ruhu olan eski formamızı yeniden Mill Takım maçlarında görmek. Sitedeki imza bölümü olarak kulanılan bayrağın tamamen kırmızı olması için 250.000 sayısını bulmak gerekiyormuş.


" bir zamanlar yeşil sahalarda bize ay-yıldızlılar denirdi. tıpkı italyanlara gökmavililer, brezilya'lılara sambacılar ve almanlara panzerler dendiği gibi. çünkü formalarımızın üzerinde uzun bir bant ve içinde ay-yıldız vardı. şekli tamamen bize özgüydü ve dünyada benzeri yoktu. bu forma futbolumuzun başarısız sonuçlar aldığı yılların sorumlusu seçilerek adeta canlı canlı tarihe gömüldü. bugün giydiğimiz standart formayı kırmızı-beyaz renk kullanan herhangi bir ülke de giyebilir. biz göğsünde ayyıldız bantı olan klasik formamızın milli takımımızın alamet i farikası olduğuna inanıyoruz. 250.000 kişilik katılımla milli takımımızın, 2008 avrupa şampiyonasından başlıyarak, tüm karşılaşmalarda yeni klasik ay-yıldızlı forma ile mücadele etmesini istiyoruz. formamızı geri istiyoruz. "


Formamı Geri Ver

damnant quod non intelligunt...
Kullanıcı küçük betizi
Efe
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
 
İletiler: 1508
Kayıt: Cmt Şub 17, 2007 22:58

İletigönderen Panzehir » Pzr Ağu 05, 2007 0:08

Hakikaten o forma göze daha çok hoş geliyordu. :) Henüz onaltı bin küsür ama mutlaka artıcaktır sayı. Gerçekci olmak gerekirse sayı ikiyüz elli bin olunca bir amaca hizmet edecek mi bilemeyiz ama denemekten zarar gelmez. :)

EfE, sağolasın bildiri için. :)

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
 
İletiler: 3483
Kayıt: Pzr Şub 18, 2007 20:02


Şu dizine dön: Millî Takımlarımız

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x