"G.Saray ile anlaştım"

Futbol ile ilgili hersey burada.

"G.Saray ile anlaştım"

İletigönderen CessA » Pzr Oca 20, 2008 19:08

G.Sarayımız, bir süredir transferi için uğraştığı Yunanistan Milli Takımı’nın ön liberosu Angelos Basinas’ta mutlu sona çok yaklaştı. Hürriyet Gazetesi'nin 20 Ocak tarihli haberine göre, dün ilk kez Yunan cephesinden gelen bir açıklama, tecrübeli oyuncunun sarı kırmızılı kulübe imza atmasının an meselesi olduğunu ortaya koydu. Transfer konusunda şu ana dek suskun kalmayı tercih eden milli futbolcu, dün kendi internet sitesinde menajeri Paul Koutsoliakos aracılığıyla bir bildiri yayımladı.

Cimbom vazgeçmedi

Menajer Koutsoliakos, son günlerde Yunan basınında Galatasaray’ın başka futbolcularla ilgilendiği için Basinas’tan vazgeçtiği ve oyuncusunun da Türkiye’ye gitmekte isteksiz olduğu iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirterek, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Sorun bonserviste

"Basinas, Galatasaray’ın kendisini transfer etmek istediğini kulübü Real Mallorca’ya bildirmiştir. Oyuncu Galatasaray ile her konuda anlaşmış ve şimdi her iki kulübün bonservis konusunda uzlaşmaya varmasını beklemektedir. Mallorca ve G.Saray arasındaki görüşmeler 48 saattir devam ediyor. Kulüpler anlaşmaya vardığı taktirde gereken açıklamayı Basinas bizzat kendisi yapacaktır."


Resim
Kullanıcı küçük betizi
CessA
Üye
Üye
 
İletiler: 1164
Kayıt: Prş Nis 26, 2007 14:50
Konum: Rohan

İletigönderen Ram » Pzr Oca 20, 2008 19:46

Basinas iyi bir futbolcu. Ama Türkiye-Yunanistan arası bu aralar kızışacak. Geldiğine pek sevinmeyebilir.

CessA, teşekkürler.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!
 
İletiler: 8167
Kayıt: Sal Şub 20, 2007 1:06
Konum: Aç haritaya bak!


Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x