Gazze’yle Gaza Getirip, Türkiye’yi İsrail Y.. / Teoman ALİLİ

Gazze’yle Gaza Getirip, Türkiye’yi İsrail Y.. / Teoman ALİLİ

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Haz 26, 2010 13:24

Gazze’yle Gaza Getirip, Türkiye’yi İsrail Yapma Projesi

TEOMAN ALİLİ

Biraz kulağımız deliktir, gerçi başımıza ne geldiyse kulağımızın delikliğinden geldi ya neyse serde vatanseverlik var: “Mevzubahis vatansa gerisi teferuaat.” Memleket haricinden bazı haberler duyar olduk. Alt alta birleştirince ilginç sonuçlar çıkıyor hani. Gazze ne güzel kelime değil mi? Türkiye’de bir kısım çevreleri gaza getirmek için önce vadili madili dizilerde çakallara kurşun sıktırırsın. Kurşun tabi silahta durduğu gibi durmaz vucüda saplanınca kan çıkarır. E o kan nolcak? Hop sıçrayıverir İsrail bayrağının üstüne. Yeter mi, yetmez tabi daha bir takım hareketler lazım. Mesela Türkiye ile İsrail’in yollarının ayrılmış gibi gösterilmesi mi lazım… hemen “yes sir!!!” TRT’de bir dizi yayınlanır adı da “Ayrılık” konur… Vay… E zaten “one münüt” elde one… Ohh bundan iyisi Şam’da kayısı. O da olur… Beşar Esad ve zarif eşleri ile Tayip Erdoğan ve pırlantalı eşleri tam kaysı mevsiminde buluşuverirler. Oldu mu? Olmaz mı? “Arapsız Türk olmaz” di mi ama? Ah Mehmet Akif, ah Üsküplü hemşerim “ılımlılar” sardı dört bir yanı episi medeni oldular be ya… Neyse Tayip Erdoğan önce Arapları Gaza getirdi, yandaşlarını Gazze’ye. Tabi getirmedi, götürdü, bile bile ölüme yolladı yol arkadaşlarını. Masum insanlar can verirken arkada oval ofisin zencisi ortaya çıkıverdi ben de müslümanım diye. Vallahi, gazeteler yazdı, öyle demiş Obama. Baş-Başkan Müslüman, Eş-Başkan ılımlı Müslüman saf tuttular Gazze şehitlerinin cenazesinde ama uzaktan malum ikisi de gezmeyi seviyor, seferi canım seferi…

100 PROÇENT ZAMLI AZERİ NEFTİ

Gazze gazı gazetelerin manşetlerini süslerken kök kelime gaz oluverdi tabi. Aynı anda Türkiye Rusya ve Azerbaycan’la da yakınlaştı. Gaz anlaşması yapıldı. Daha dün Ermenistan için Azeri bayraklarını çöpe atanlar gaza getirmek için milleti Azeri gardaşlarına Türkü çağırmaya başladılar: “Neylirem ki sena çatabilmirem… offffff” Azeri gardaşlarda cevabı verdiler tabi, “tamam barışah ama nefti 100 procent paha vermeliz.” Yani yüzde yüz zamlı. Anlaşma dedikleri Obama’nın şirin görünme emrine biyaten röşvet olsa gerek… Tablo tamam mı, tamam ama eksen ne olcak? Aman bel mi ki bu kaysın hem zaten kayan belli. Obama deliğe süpürmüş ama diyor ki bak su dökersem kayarsın.

BİR TAŞLA İKİ KUŞ

Bütün bu eksen kayması tartışmaları sürerken aslında kimin nereye kaydığı netleşiyor. Şimdiye kadar esprili yazdım ama şimdiden sonrası biraz ciddi olsun. Tarihe bakın dostlar, İsrail’de ne zaman seçim olsa ABD’de olur genelde. ABD’de Cumhuriyetçiler yani moda deyimle muhafazakarlar kazanınca İsrail’de de Likud yani muhafazakarlar kazanır. Demokratlar kazanınca İsrail’de İşçi Partisi kazanır. Progresive-Progresive yani. Genelleme böyle. Değişmeler olduğunda mesela ABD başkanı Kennedy’ken İsrail’de farklı iktidar olmuş, sonra ne olmuş Kennedy attaaaa. Şimdi de benzer bir durum var. ABD ve ABD’deki demokrat Yahudi lobi iktidarda, İsrail’de kim var, Likud. Oldu mu? Olmadı. O zaman bir şekilde İsrail’deki aşırı sağ iktidar devrilmeli. Bunun için ne yapmak lazım? Onların ne kadar kasap olduğunu göstermek lazım. A bir de Türkiye var. Tayip Erdoğan’ın tek başına iktidar olma şansı sıfıra inmiş. Recep Bey’den başka Eşbaşkanlık heveslisi de yok piyasa da o zaman su dökmemek lazım. Maazallah deliğe düşer, o zaman ABD makinesi çalışmaya başlar, der ki: “bak biz su dökmüyoruz” sonra ne tesadüfse su üstünde İsrail birliklerinin ateşi başlar. Tayip Erdoğan, gaddar İsrail yönetimine karşı kahraman lider… Vay… tekmili birden sinemalarda… Ha yakında “Kurtlar Vadisi Filistin” vizyonda onu da unutmayalım. Şimdi küreye bakıyoruz. Diyor ki küre: “yakında İsrail hükümeti devrilir. Gazze’nin giriş çıkışlarını kontrol etmek için Türkiye devreye girer ve kontrol görevini üstlenir. Tayip Erdoğan Gazze’yi kurtaran kahraman oluverir” Gazze’yi kurtaran, Yahudi cesaret ödüllü kahraman. Obama bir taşla iki kuş vurur, hem İsrail de istediği hükümeti kurar hem Türkiye’de Eş-Başkanı’nı korur.

EEE TERÖR N’OLCAK

Öyle ya Tayip Erdoğan, madem iktidarda tutulacak bu kadar terör niye? Çok basit, ABD işini şansa bırakır mı? Bakın çuvalcı Paşa Türk Ordusunun başına geçiyor. Şaşırmayın Petreus, Afganistan birliklerinin başına geçmiyor mu? O birlikler de yani ISAF’ta Türk askeri yok mu? Peki ISAF’ın hakim gücü kim? Ha şimdi aklı evveller komuta sırayla değişiyor diyecekler ama bir düşünsünler bakalım Afganistan’da “…. İşgali” dendiğinde hangi ülkenin adı geçiyor. Field in the blanks please. USA, yada ABD. Kapitalizmin altın kuralıda var zaten “silah kimdeyse kuralı o koyar” diye. Demek ki çuvalcı paşa başımıza geçiyor, bu kez çuval değil direk Amerikan paşası başımıza geçiyor. Gidelim biraz geriye. 2000’e Doğru dergisi ne yazmıştı: “ABD’nin Üç İsrail planı.” Bunun için ne yapmak lazım, Türkiye’yi zayıflatıp, ikinci İsrail’i güçlendirmek. Neresi ikinci İsrail? Kuzey Irak!!! Peki ne dedi geçenlerde sayın Bakan: “sınırları kaydırmayı konuşalım.” Bunu söylemeden önce kim gelmişti Ankara’ya? Barzani, Babası kim? Tescilli MOSSAD ajanı Molla Mustafa Barzani!!! Eee “VAN MÜNÜT, VAN MÜNÜT” Üstüne bi de TÜSİAD toplanmış gizli gizli, özerklikten falan bahseder olmuş… Tuuuu Münüt, hatta münüt e gerek yok direk TUUUUU!!!

Tabi bunlar plan proje ama bir gerçek var ki O da millet. Büyük millet bunu yer mi? Ezcümle… bir Gazze şehitleri cenazesine bakın, bir de Mehmetçik cenazelerine… (bu arada Gazze şehitleri için de biz birilerinden daha çok ağlıyoruz bu da biline)


TEOMAN ALİLİ, 25 Haziran 2010
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

Şu dizine dön: Teoman ALİLİ

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x