Geleceğin yıldızları ikinci oldu.

Futbol ile ilgili hersey burada.

Geleceğin yıldızları ikinci oldu.

İletigönderen Ram » Pzt May 28, 2007 3:57

Galatasaray paf takımı, Monthey Turnuvası'nda 2. oldu.

İsviçre'de düzenlenen Uluslararası Monthey Turnuvasında mücadele eden Galatasaray PAF Takımı ikinci oldu. Monthey'de oynanan final maçında Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımı ile karşılaşan Galatasaray PAF Takımı, normal süresi 1-1 sona eren maçta rakibine penaltı atışları sonucu mağlup olarak turnuvada ikinciliği elde etti.

UEFA Başkanı Michel Platini ve UEFA'dan birçok gözlemci tarafından da takip edilen Uluslararası Monthey Turnuvasında Galatasaray'ın yanı sıra Chievo Verona (İtalya), Monthey, FC Sion (İsviçre), Sporting Braga (Portekiz), Valencia CF (İspanya), Olympique Marseille (Fransa), Eintracht Frankfurt (Almanya) PAF Takımları mücadele etti.
























Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!
 
İletiler: 8167
Kayıt: Sal Şub 20, 2007 1:06
Konum: Aç haritaya bak!

İletigönderen Veled » Pzt May 28, 2007 15:00

Ram, haber için sağol abi bence gs alt yapı konusunda alt yapıda ilk beş içinde yer alır sistem harika işliyor eğer fenerbahçe bunu iyi kursa şimdi uefayı almıştı bana göre ayrıca gs nin türk oyuncuya da ihtiyacı yok mülayim arda aydın cafercan özgürcan yeter yeter ki bu adamların yanına gs iyi yabancılar alabilsin ama o da olmuyor
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen checker854 » Pzt May 28, 2007 15:42

gs paf takimi dünyanin en iyilerinden, lig tabelasinada bakinca, türkiyede tek büyük diyebiliriz, son üc senedir sampiyon oldular
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye
 
İletiler: 341
Kayıt: Sal Nis 03, 2007 18:43
Konum: Viyana


Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x