Gençler'de 2. etap başlıyor

Futbol ile ilgili hersey burada.

Gençler'de 2. etap başlıyor

İletigönderen Veled » Pzr Tem 15, 2007 15:48

Gençler'de 2. etap başlıyor

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını İlhan Cavcav Tesisleri'nde tamamlayan, 2. etap çalışmaları için Avusturya'ya gitti. Avusturya'nın Socheau kasabasında 12 gün sürecek 2. etap çalışmaları öncesinde tesislerde toplanan futbolcular ve teknik ekip, hareketten önce basın mensuplarına topla halde poz verdi. Futbolcuların bir hayli neşeli ve moralli oldukları görüldü.

Avusturya seyahati öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, ilk etap çalışmalarının çok verimli geçtiğini ve 2. etap kamp çalışmalarının ardından lige hazır hale gelmek istediklerini söyledi. Avusturya kampının kendileri için çok önemli olduğnu vurgulayan Fuat Çapa, "Avusturya kampında eksiklerimizi göreceğiz. Güçlü rakiplere karşı önemli hazırlık maçları yapacağız. Bu maçlar sonunda ofansif ve veya defansif anlamda ne gibi eksiklerimizin olduğunu çok daha iyi göreceğiz. Avusturya kampından yeni sezona hazır bir şekilde dönmek istiyoruz. Yeni sezonda tüm maçlarımızı kazanmak için sahaya çıkacağız. Hedefimiz UEFA Kupası'na katılacak bir derece elde etmek" diye konuştu.

Gençlerbirliği'nin tecrübeli futbolcuları, Hakan Aslantaş ve Tolga Doğantez, 2. etap çalışmalarının ardından lige hazır hale geleceklerini söylediler. Kırmızı-siyahlı futbolcular takımda çok iyi bir arkadaşlık havasının olduğunu ve bunu lige yansıtarak başarılı sonuçlar alacaklarına inandıklarını kaydettiler. Gençlerbirliği'nin 12 gün sürecek hazırlık kampında 25 futbolcu yeralıyor. Asya Kupası maçları nedeniyle Avustralya Milli Takımı'nın kampında bulunan yeni transfer Nick Carle'nin de takımının kupaya veda etmesi durumunda Avusturya kampına katılacağı öğrenildi. Gençlerbirliği, Avusturya kampında 5 hazırlık maçı yapacak. Kırmızı-siyahlılar 17 Temmuz'da Mlada Boleslav, 19 Temmuz'da Arsenal, 22 Temmuz'da Köln, 24 Temmuz'da Playmouth ve 26 Temmuz'da daha sonra belli olacak bir takımla hazırlık maçı yapacak.

LİG TV
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22851
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x