Gizlenen Atatürk Belgeseli - 11 Bölüm

Hakimiyet-i Milliye gazetesinde yer alan başyazıların rehberliğinde hazırlanan belgeselde, Türkiye'de bugüne kadar yayınlanmamış belge ve döneme ait görüntüler, Türkiye kamuoyuyla ilk defa buluşuyor...

Gizlenen Atatürk Belgeseli - 11 Bölüm

İletigönderen water angel » Prş May 23, 2013 20:53

Resim Resim


Gizlenen Atatürk

Gizlenen Atatürk Belgeseli, Atatürk’ün 10 Ocak 1920’de Ankara’da çıkartamaya başladığı Hakimiyet-i Milliye Gazetesi’nde yer alan başyazılardan yola çıkarak, Kurtuluş Savaşımızı hangi fikirlerle gerçekleştirdiğimizi ortaya çıkartıyor.

Belgeselde Attila İlhan, Hıfzı Topuz, Orhan Koloğlu, Doğu Perinçek, Yrd. Doç. Dr. İsmet Görgülü, Emekli Amiral Tanju Erdem, Emekli Tuğgeneral Nejat Eslen, Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu, Prof. Dr. Sina Akşin, Prof. Dr. Alparslan Işıklı, Prof. Dr. Abdülhâluk Çay gibi Türkiye’nin 17 seçkin aydını görüşlerini belirtti.

2005'de kaybettiğimiz Attila İlhan’ın daha önce hiçbiryerde yayınlanmamış bir söyleşisi, ilk kez bu belgeselde izleyicilerle buluşuyor.

Belgeselde, Türkiye’de şu ana kadar yayınlanmamış belge ve döneme ait görüntüler Türkiye kamuoyuna ilk defa gösteriliyor.






















Kullanıcı küçük betizi
water angel
Üye
Üye
 
İletiler: 207
Kayıt: Cum Mar 09, 2012 22:02

Şu dizine dön: Gizlenen ATATÜRK

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x