Gökçek’e ‘gaz’ darbesi

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

Gökçek’e ‘gaz’ darbesi

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Ara 31, 2008 5:20

Kılıçdaroğlu haklı çıktı, doğalgaz abonelerine geri ödeme yapılacağı açıklandı

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu sayaç düellosunda bir kez daha haklı çıktı. Kılıçdaroğlu’nun, Ankara Anakent Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Ankara’da abonelerden doğalgaz sayaç ücretlerinin daha fazla alındığı yönündeki tartışmada haklı olduğu Başkent Doğalgaz AŞ’nin kararıyla doğrulandı. Başkent Doğalgaz AŞ, 2 Ocak’tan itibaren fazla para alınan 2 bin 275 aboneye 123’er dolar ödeme yapılacağını açıkladı.

Başkent Doğal AŞ, fazladan para ödediği belirlenen abonelere paralarını geri ödeneceğini duyurdu. Başkent Doğalgaz AŞ’den yapılan açıklamada, sayaç ve bağlantı parası olarak kendilerinden fazladan para alınan 2 bin 275 kişiye 123 dolar ödeneceği belirtildi. Açıklamada, incelemelerin sürdüğü, benzer durumdaki abone sayısının 4 bini bulabileceği belirtildi. Açıklamada şunlar kaydedildi:

“13.05.2008 tarihinden itibaren şirketimize yapılan yazılı başvurular titizlikle incelenmiş ve bunlar arasında mükerrer ücret ödediği için iade almaya hak kazananların sayısının 22.12.2008 tarihi itibarıyla 2 bin 275 olduğu tespit edilmiştir. Bu abonelerimizin adreslerine tebligatlar yapılmaktadır. 123 ABD Doları olarak belirlenen bu bedeller, 2 Ocak 2009’dan itibaren abonelere TL karşılığı olarak geri ödenmeye başlanacak. Tespit çalışmalarına, şirketimize dava açan - açmayan tüm abonelerimiz değerlendirmeye alınmıştır.”

Kılıçdaroğlu, Gökçek ile katıldığı canlı yayımlanan tartışmada, abonelerden yasaya aykırı biçimde fazla sayaç parası alındığını belgeleriyle açıklamış, abonelere paralarının geri ödenmesini istemişti. Tartışma sırasında saldırgan tavırlarıyla tepki çeken Gökçek de abonelerden fazla para alındığını kabul ederken bu paraları yatırım için kullandığını iddia etmişti.




Resim
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

cron

x