Gökçek Vederson:"Taraftar ne istiyorsa takımda onu isti

Futbol ile ilgili hersey burada.

Gökçek Vederson:"Taraftar ne istiyorsa takımda onu isti

İletigönderen Veled » Sal Tem 03, 2007 12:33

"Taraftar ne istiyorsa takımda onu istiyor"
Resim
Resim

Yeni transferlerimizden Gökçek Vederson, teknik direktörünün görev vereceği her mevkide oynayabileceğini belirterek, "Benim mevkim sol kanattır. Sol bek, Sol açık hocamız nerede uygun görürse, oraya koyduğunda takımım için en iyisini yapmaya çalışırım" dedi. Antrenman boyunca kuş taklidi yapıp ilginç sesler çıkararak takım arkadaşları, teknik heyet ve basın mensuplarını şaşırtan, hatta "Acaba sahaya bir kanarya mı kondu?" diyerek etraflarına bakınmalarına neden olan Gökçek Vederson, adeta bir kanarya gibi şakıyarak, yeni takımına çok çabuk uyum sağladığını da göstermiş oldu.

Antrenman sonrası Samandıra'da basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gökçek Vederson, "Fenerbahçe camiasına çok teşekkürlerimi sunuyorum. Başkan ve yönetime, beni Fenerbahçe'ye layık gördükleri için, transferimi gerçekleştirdikleri için teşekkür etmek istiyorum. Şu anda artık savaşımız başladı. Bizim için yeni bir dönem başlıyor. Başarılı olmak için çalışmalarımıza devam etmemiz gerekiyor. En iyi şekilde de devam ediyoruz" dedi.
Resim

Büyük takımlarla Anadolu takımları arasındaki farka dikkat çeken Vederson, "Fark büyük. En büyük fark; sorumluluğunuz çok fazla artıyor. Fenerbahçe gibi büyük bir takımda oynadığımız zaman her zaman şampiyonluklara ve başarılara oynamak zorundasınız. Her zaman daha iyi olmak zorundasınız ve en iyisini vermeniz gerekiyor. Bu da zaten en büyük fark olarak öne çıkıyor" dedi.

Vederson, Tuncay'ın yerinde oynaması konusunda ise, "Ben herhangi bir mevkide olsun, hocamızın uygun gördüğü yerde her zaman oynamaya hazırım. Benim mevkiim sol kanattır. Sol bek, sol açık hocamız nerede uygun görürse, oraya koyduğunda, takımım için en iyisini yapmaya çalışırım. Tuncay çok büyük bir futbolcu. Çok kaliteli, yaptıkları ortada olan bir futbolcu. Fakat ben şu anda varım. Teknik direktörümüz hocamız uygun görürse o pozisyonda oynarsam elimden gelenin en iyisini takımım için yapacağım" dedi.

Vederson Fenerbahçe'nin Avrupa hedefleri konusunda, " Fenerbahçe olduğunuz zaman, isminiz büyük olduğu zaman, takımınız büyük olduğu zaman elbetteki sorumluluklarınız artıyor ve her zaman şampiyonlukları düşünmek zorunda kalıyorsunuz. Taraftarın istediği takımın istediğidir. Taraftar da takım da Avrupa'da başarı ve şampiyonlukları istiyor. UEFA'da ve Şampiyonlar Ligi'nde takımımızın istediği başarılara sahip olacak gücü var" diye konuştu

Vederson takımdaki Brezilyalılar konusunda ise "Türkiye'de olmaktan çok mutluyum. Her zaman arkadaşlarımla en iyi şekilde anlaşmasını bildim. Fenerbahçe'de teknik heyet Brezilyalı ve takımda brezilyalı oyuncular var. Herkesle iyi anlaştığımı çok iyi şekilde görebiliyorum. Bize düşen bundan sonra çalışmak ve başarıları elde etmek" dedi

Fenerbahçe taraftarının büyüklüğüne ve Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun ihtişamına dikkat çeken Gökçek Vederson, "Benim için gerçekten büyük ve özel duygular olacak. Eski takımımla oynadığımda Kadıköy'de taraftara ve stadın yapısına hayranlıkla bakıyordum. Şimdi o taraftarın desteğini arkama alıp oynayacak olmam benim için bir rüyanın gerçekleşmesi diyebilirim. Elimden gelen her şeyi yapacağım. Oradaki herkesi mutlu etmek için çalışacağım" dedi.

Vederson Roberto Carlos konsunda ise, "Söyleyebilirim ki Roberto Carlos'a hayranlık duyan futbolculardan bir tanesiyim. Ben her zaman onun futbolunu izlemiş onun yaptıklarından kendime bir şeyler katmaya çalışmış bir insanım. Geldiğimiz noktada Roberto Carlos ile aynı forma için ve büyük bir kulüp için ter dökecek olmak beni fazlasıyla mutlu ediyor. Umuyor ve biliyorum ki burada oynadığımız süre içinde ondan çok fazla şey öğrenip Fenerbahçe'nin başarısı için güzel şeyler yapacağız" dedi.

Vederson, Alex 'le Galatasaray'ın yeni transferi Lincoln'ü karışlaştırması istendiğinde ise "Alex büyük bir futbolcu. Lincoln de iyi bir futbolcu. Ben Alex'i daha uzun süredir tanıyorum ve izliyorum. şunu söyleyebilirim ki ben Alex'in hayranıyım" diye konuştu.


Kaynak:Fenerbahçe Resmi İnternet Sitesi
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=7947
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x