Haçlıların Mart Felaketi / Teoman ALİLİ

Haçlıların Mart Felaketi / Teoman ALİLİ

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Mar 23, 2011 0:07

Haçlıların Mart Felaketi

TEOMAN ALİLİ

18 Mart'ta Libya'ya saldırı kararı aldı zalim haçlılar ama unutmayın yine 18 Mart'ta yenilmişti zalimler... Bugün mazlumlar yine ateş altında, Libya'da... Yine saldıran haçlılar, yine savunan mazlumlar. Ne değişmiş? Bu yüzden kimse şaşırmasın hıristiyan Putin'in tıpkı Kaddafi gibi "bu bir haçlı saldırısıdır demesine" ve yine kimse şaşırmasın müslüman Tayyip'in Afganistan saldırısından önce "bu bir haçlı savaşıdır" diyen Bush'un ülkesine destek vermesine. Putin mazlumdan yanadır, Tayyip zulmün hizmetkarı. Tayyip onlarca kez "Ben Büyük Ortadoğu Projesi'nin eşbaşkanıyım" demedi mi? "biz bu görevi yapıyoruz" deyip övünmedi mi? Afganistan ve Irak'ta milyonlarca müslüman ölürken Amerikan gazetelerine "Amerikan askerleri evlerine sağ salim dönsünler diye dua ediyorum." cümlesini yazmadı mı? Bu yüzden haçlıdır Tayyip, haçlılara karşıdır Putin.

SPARTAKÜS'TEN BERİ, ZULMÜN SEMBOLÜ HAÇ!

Sözümüz hıristiyana değil, haçlıyadır. Çünkü daha İsa yokken haç vardı ve Roma zulmünün ölüm aracıydı. Roma zalimleri sistemlerine karşı çıkanları güneş altında haçça(Çarmıh) gererek öldürürdü. Spartaküs'te öyle öldürülmüştü. Zalim, mazlumların liderini haçça germişti. Yahudi hahamlar, mazlum sembolü liderleri Hz. Musa'yı unutup zalimlerin saffına geçerken, mazlumların hakkını savunan Hz. İsa'yı çarmıha yani haçça germediler mi? Bu yüzden haç işareti değil, o alete gerilen İsa'nın kendisidir Hıristiyanların sembolü. Yani mazlum İsa'dır, zalim bellidir.

ZAFER MAZLUMUNDUR

Türk Kılıçarslan'a da saldırdı zalim haçlılar ama boyun eğdi Bohemod. Selahaddin alınca Kudüs’ü kahrından öldü Papa 3. Urban, dahi Osmanlı'ya ve hep Anadolu'ya saldırdı haçlılar. Çanakkale'yi geçmek isterken mazlumun tokadını bir kez daha yedi zalim haçlı. Bu yüzden döküldü o muhteşem dizeler Akif'in Us'undan: "(...)Sen ki, son ehl-i salibin kırarak savletini/Şarkın en sevgili sultanını Salahaddin’i/Kılıç Arslan gibi iclaline ettin hayran..." Şimdilik elden büyük liderin sözünü yazmak gelir ancak Libya'daki kardeşlere selam için: "Güneşin, doğuşunu nasıl görüyorsam, mazlumların zalimleri mahv ve nabut edeceğini de öyle görüyorum."


TEOMAN ALİLİ, 22 Mart 2011
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

Şu dizine dön: Teoman ALİLİ

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x