Halk Ekmek'e AKP ve MHP engeli

Genel & Güncel Konular

Halk Ekmek'e AKP ve MHP engeli

İletigönderen İlteriş Kağan » Cmt Mar 14, 2020 19:52

İBB Meclisi’nde görüşülen kira sözleşme uzatımı ve yeni halk ekmek büfelerinin açılması önergesi, AKP ve MHP’li üyelerin oylarıyla reddedildi.
Resim
İBB Meclisi’nin önceki günkü toplantısında şehir genelindeki halk ekmek büfelerinin biten kira sözleşmelerinin uzatılması ve yeni büfelerin açılmasına ilişkin talep görüşüldü.

TEKLİF GÖRÜŞÜLDÜ
Teklifte, belediye hüküm ve tasarrufu altında bulunan yerlere halk ekmek büfesi konulması ve işletilmesi işinin 3 yıl süreliğine belediye iştiraki İstanbul Halk Ekmek AŞ’ye verilmesi istendi. AKP’li meclis üyelerinin çoğunlukta olduğu komisyon teklife ilişkin sadece mevcut büfelerin kira sözleşmesinin uzatılması yönünde görüş verdi.

AKP VE MHP REDDETTİ
Yapılan oylamada söz alan CHP’li meclis üyesi Ülkü Sakalar, halk ekmek büfelerinin yaygınlaştırılmasına ilişkin teklifin karşılanmadığını belirterek aykırı teklif sundu. Yapılan oylamada AKP’li ve MHP’li meclis üyeleri ret oyu kullandı.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/halk ... 71788h.htm
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x