Haluk Ulusoy:"Beni her statta göreceksiniz"

Futbol ile ilgili hersey burada.

Haluk Ulusoy:"Beni her statta göreceksiniz"

İletigönderen Veled » Pzt Tem 09, 2007 11:12

"Beni her statta göreceksiniz"

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, bu sezon tüm takımların maçlarına gideceğini belirterek, "Allah'a şükür çok yürekli insanım. Her stada her şekilde gidebilecek durumdayım"dedi.

Trabzonspor-Vllaznia maçının ardından ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ulusoy, bu sezon ilk olarak Trabzonspor'un maçına gittiğini dile getirerek, ''Başka statlarda da muhakkak ki beni göreceksiniz. Benim geçen sene maçlara gitmek istememe nedenim çekindiğimden ve olabilecek en ufak hadiseden değil. Allah'a şükür çok yürekli insanım. Her stada her şekilde gidebilecek durumdayım. Ben inanıyorum gittiğim statda, seyirci, başkan, yöneticiler futbol federasyonu başkanını, kurumu temsil eden Haluk Ulusoy'u en iyi şekilde ağırlarlar. En ufak bir hadisenin olması mümkün değil diye görüyorum. Trabzonspor'dan başladım, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ve Anadolu'da tüm takımların maçlarına vakit buldukça gideceğim ve onlarla tek yürek olacağım'' diye konuştu.

"EN UFAK BİR ÇİRKİNLİK İSTEMİYORUZ"
Genel kurulun kendisini seçtiğini kaydeden Ulusoy, ''Genel kurul istediği müddetçe göreve devam edeceğiz. Ben Trabzon'u Trabzonlu da beni seviyor. Ama Türkiye'nin toprağında yaşayan her vatandaşa ben aşığım. Kurum, kuruluş kişi için değil, ülkem adına görev yapıyorum'' dedi.
Önümüzdeki sezonun tüm kulüpler için kazasız, belasız ve çok güzel geçmesini istediğini kaydeden Ulusoy, şöyle devam etti: ''Futbol sahalarında en ufak toz bulutu, çirkinlikler, kavgalar görmek istemiyoruz. İnşallah bu sezon, geçen sezondan daha iyi bir lig olacak. Futbol ailesi içindeki herkes dikkatli davranmalı. Medyası, başkanı, futbol federasyonu, herkese büyük görevler düşüyor. Çünkü yeşil sahalarda en ufak bir çirkinliği görmek istemiyoruz.''

Ulusoy, yabancı oyuncu konusunda aldıkları 6 artı 1 kararıyla ilgili olarak, ''Türk futbolu açısından 6 artı 1'in olumlu olacağını düşündük. Türk futbolcusu, milli takımlar için önemli olacağı için yabancı hak edişinde kararı 6 artı 1 olarak verdik'' diye konuştu.

KULÜPLER BİRLİĞİ KONUSU
Ulusoy, bir gazetecinin ''Kulüpler Birliği ile aranızda sorun var mı?'' şeklindeki sorusuyla ilgili olarak, şunları söyledi: ''Futbolun başında olan, futbol federasyonu başkanı olan bir kişinin, hiçbir kurum ve kişilerle problemi olmaması lazım. Ben bugüne kadar böyle bir problemi içimde yaşatmadım. Kapris yapma, gönül koyma lüksümüz yok. Bugüne kadar da böyle bir tavır içinde olmadım, ama yapılanın çok yanlış ve çirkin olduğunu defalarca söyledim. Çünkü futbol federasyonu, Türkiye'mizin önde gelen kurumlarından bir tanesi. Kulüpler Birliği de bir kurum olduğuna göre, bir yazışma yaptıysanız aranızda bir gün tayin etmişseniz, o güne göre futbol federasyonu bütün çalışan bürokratlarıyla kendisini hazırlamışsa, toplantıya bir gün kala toplantının Ankara'ya alınışı Kulüpler Birliği başkanının canı gönülden aldığı bir karar değildi. Bir kişi istedi ki bunun ismini vermek gerekmiyor, herkes biliyor zaten. Bir kişinin isteğiyle Kulüpler Birliği iki kurum arasında yazışmayı hiçe sayarak ertesi gün toplantıyı Ankara'ya alıyorsa, burada kırgınlık olabilir ama o kırgınlık o gün içindir. Biz Kulüpler Birliği ile yine federasyon olarak beraberce en iyi şekilde çalışmak mecburiyetindeyiz. Onların dert ve sıkıntılarını dinlemek zorundayız. Almış oldukları 18 maddelik karar var. Biz o kararlarla ilgili hazırlığımızı yapıyoruz. O kararlarla ilgili federasyon olarak ne yapabileceğimizi tartışıyoruz. Çarşamba veya perşembe günü yapacağımız toplantıda kararlarımızı alacağız ve duyuracağız.''

"TRABZONSPOR'U KUTLUYORUM"
Ulusoy, Trabzonspor'u kutlamak istediğini ifade ederek, ''Trabzonspor, hatırladığım kadarıyla Avrupa kupalarında ilk defa 6-0'lık farklı bir netice alıyor. Bu turu Trabzonspor geçti diye bakıyorum. Bundan sonraki turlar için de başarılar diliyorum'' dedi.

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22511
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x