Hangimizin adı VAHŞİ?

Diğer kategorilere uymayan başlıkları burada paylaşabilirsiniz

Hangimizin adı VAHŞİ?

İletigönderen Pınar » Sal Oca 06, 2009 17:17

Bu fotoğraf insanoğlunun utancı!Bu fotoğraf, yeryüzünde insandan başka hiçbir canlının daha tehlikeli olmadığını doğrular nitelikte.Bu fotoğraf, gerçek 'vahşi doğa'dan.




Burası Tayland'ın turistik kenti Hua Hin.Bir polis merkezinde kameraya yansıyanlar insanın kendisiyle yüzleşmesi için gerçek bir değer taşıyor.

Prachuap Kiri eyaletindeki Hua Hin kentine doğru yola çıkan ve içi 250 kiloluk kaplan cesetleriyle dolu kamyonu durduran polis, ölü hayvanların parça parça olmuş vücutlarıyla karşılaşınca neye uğradığını anlayamadı.

Polisin yaptığı soruşturmaya göre kaplanların Malezya'dan Çin'e kaçak yolarla götürüldüğü belirtildi.İki Taylandlı kaçakçılık suçundan tutuklandı.

KAPLAN ETİ TİCARETİ
Bir kaplanın yaklaşık olarak değeri 800 pound olarak tahmin edilirken, parçalara ayrılmış hayvanların cesetleri için biçilen değer ise 26 bin 500 pound.

Çin, kaplan ticaretinde bir numarada yer alıyor.Egzotik restoranlarda ve geleneksel Çin tıbbında kullanılmak üzere kaplan eti ticareti ülke genelinde büyük ölçüde yapılmakta.

Malezya'da ise kaplan avcılığı yasal değil ancak vahşi doğanın bu büyük kedileri her yıl insanoğlunun vahşetine kurban gidiyor.

HANGİMİZ VAHŞİ, SEN Mİ BEN Mİ?
Hua Hin'deki polis merkezinde kaplanların kesik başlarını tutan polisler, zavallı hayvanların koparılan kellelerini bir utanç tablosu olarak gösteriyor.Zevk uğruna katledilen hayvanların cesetleri tüyler ürpertici olduğu kadar da düşündürücü.

"Yoksa 'vahşi doğa'nın asıl hayvanları biz miyiz?" Sorgulatıyor.

Kaynak
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye
 
İletiler: 1380
Kayıt: Çrş Haz 06, 2007 7:47

İletigönderen Ram » Sal Oca 06, 2009 18:04

Akrep, kaplumbağa, fil, gergedan ve benzeri yenmeyecek hayvanları yiyorlar. Nesli tükenmekte olanlar ise en pahalılarıdır. Hatta bunları yiyen, insan etine meraklı yamyamlar da mevcuttur. Bu yamyamların arasında pek muhterem Batılı zenginler de olduğundan, insan hakları ve hayvan hakları gibi Batı yalanları, işlememektedir.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!
 
İletiler: 8167
Kayıt: Sal Şub 20, 2007 1:06
Konum: Aç haritaya bak!


Şu dizine dön: Diğer

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

cron

x