Harekete Geçelim Arkadaşlar

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Harekete Geçelim Arkadaşlar

İletigönderen lamali » Cmt May 22, 2010 11:55

Değerli arkadaşlar


Ülkemizin şu anki koşullarını göz önüne bulundurduğumuzda 1919'dan ve1920 lerden farksızdır.Bugün de yine sıfır noktasına indik.Atalarımız bu devleti YOKTAN VARETTİLER.AMA BUNLAR VARDAN 'YOKEDİYOR''.


Çok umutla beklediğimiz siyasi partiler maalesef bizleri hüsrana uğrattılar.Hemde Türkiye'deki tüm partiler.AKP,CHP,MHP,ANAP,SDP,DSP,MYP,AP,DP ve daha birçokları.Hiç bu ülkeye hizmet edemediler.Eğer bizler bugünkü durumumuza gelmiş isek bunun sorumlusu 72 senedir ülkenin başında bulunanlardır.Bu partiler halkımız için çalışmamışlar ve hep kendi ceplerini düşünmüşler,halkı unutmuşlar,kendileri son model lüks hayat yaşarken halkı fakirleştikçe fakirleştirdiler.Ve de maalesef başta AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ ve AVRUPA BİRLİĞİ olmak üzere hep bu ülkelerin çıkarlarına alet oldular.Köle oldular.


Arkadaşlarım

Çok zorlu bir sürece giriyoruz tahminlerime göre 15 sene içerisinde hiçbiryönden kalkınamaz,gelişme gösteremez isek geri dönüşü olmayan bir yola gireceğiz ve gelişen teknolojiler ve ülkeler 1919'da yakaladığımız Kurtuluş fırsatını vermeyecekler ve bizi YOKEDECEKLER.Sakın daha 15 sene var diye düşünmeyin.Şimdiden harekete geçin.Aslında vaktimiz yok şimdiden gecemizi ve gündüzümüzü katıp çalışmamız gerekiyor.Artık Amerikan ve Avrupa yapımı boş şeylerle vakit geçirmeyin.Öğrenciler(ben de dahil) derslerini çalışsın boş şeylere kanmasın ve ülke için projeler üretsinler.Bol bol kitap okumaya başlayalım.


Artık Brezilyalısından,Venezuleasına,Kübasına,Afrikasına,Türk Cumhuriyetleri'nin bir kısmı ve Hindistanlısı artık uyanıyor.Amerikan emperyalizmine ve onun tohumu olan dominyon İngiliz,Fransız ve Alman ve İspanyol sömürgecilerine son verelim ve yerin dibine bir daha çıkamayacak şekilde GÖMELİM.

Bütün milletler uyanmaya başladı bir tek bizim milletimiz herşey normalmiş gibi uyuya kalmış.Uyandırmamız gereklidir halkımızı.Bunu BİLİM VE TEKNİK,FELSEFE,ATATÜRKÇÜLÜK,GELECEĞİN TASARIMLARI,SİYASET,YENİ POLİTİKA,YENİ İLKELER,YENİ PRENSİPLER,GÜNÜMÜZ KOŞULLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ,TEKNOLOJİ,SPOR,SANAT,KÜLTÜR,DİN,KİTAP VE KÜTÜPHANECİLİK,PLANLAMALAR,MADENCİLİK,ÇEVRE,BİLİŞİM SİSTEMLERİ,AİLE,SOSYOLOJİ,PSİKOLOJİ,SAĞLIK,TARIM VE KÖY İŞLERİ,VE EN ÖNEMLİSİ TARİH İLE İLGİLİ ORGANİZE OLUP ÇALIŞMAMIZ GEREKMEKTEDİR.

Bunu ancak el birliğiile kuracağımız grupla mümkün olacaktır.Siyasi görüşünüz ne olursa olsun ister CHP,MHP,İŞÇİ PARTİSİ,SOL PARTİLER VE SAĞ PARTİLERİN mensubu olun taraftarı olun hiç farketmez.Hatta Akp'de buna dahildir.Bu gruba katıllacaklar mutlaka partilerini desteklemeye devam edebilir ancak propagandasını dayatmasını holiganlığını ve aşırılığını bir kenara bırakarak bu gruba katılmalıdırlar.Devir birleşme devridir. BİR ELİN NESİ VAR İKİ ELİN SESİ VAR.

Bir an önce harekete geçelim.


Cevaplarınızı bekliyorum.

Mehmet Can Özdemir

Eğer benimle irtibata geçmek isterseniz adresim

mehmetcanozdemir@hotmail.com

''BİRLİKTE DAİMA EN İYİLERİNE''

''İSTİKBAL ZİHİNLERDEDİR...''
Kullanıcı küçük betizi
lamali
Üye
Üye
 
İletiler: 8
Kayıt: Cum May 21, 2010 21:40

Re: Harekete Geçelim Arkadaşlar

İletigönderen eskopatj2 » Cmt May 22, 2010 12:13

Mehmet Can Özdemir, Heyecanlı olmanı ve istekli arzulu kararlı olmanı anlıyorum.
Sana şunu belirtmek isterim'ki Tüm dünya devletleri uyanır. Türkiye uyanamaz. :)
Bu pozisyon'da Chp'yi iktidar olur. Diye düşünüyorum.
Mehmet Can, Bir'de chp'yi deneyelim chp'de yapamazsa dediğini yapmaya çalışırız.
Tam bataklığa içine girmeden Türk milleti uyanmaz. :)
Kullanıcı küçük betizi
eskopatj2
Üye
Üye
 
İletiler: 66
Kayıt: Çrş Mar 31, 2010 9:55

Re: Harekete Geçelim Arkadaşlar

İletigönderen Türk-Kan » Cmt May 22, 2010 12:20

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56


Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x