Hillary Cennetini Boylamak / İsmail ŞANAL

Hillary Cennetini Boylamak / İsmail ŞANAL

İletigönderen ismailşanal » Pzr Ağu 26, 2012 1:45

Hillary Cennetini Boylamak

Toplumumuzun ahlâki değerlerini hiçe sayan, habercilikten öte midenizi bulandıracak kadar müstehcenlik üzerine kurulmuş olan bir haber sitesinde Suriye ile ilgili haberler çok ilginçti.

Suriyeli muhalifleri kuru kuru övmekten çok daha iyisini yapmışlar. Kurgu sıradan olsa bile inandırılmaya hazır kitleleri tatmin edici fotoğraflar sunuluyor. Ne kadar samimi müslümanlar oldukları, ibadetlerinde son derece titiz oldukları falan yazılıyor. Bunları yazanlar sözümona en çağdaş, en ilerici, en magazinel haber siteleri. Başlarında ‘’La ilahe illallah’’yazılı bandanalarla poz veren demokrasi savaşçıları, kameranın önünde botlarıyla namaz kılan arkadaşlarını kolluyorlar. Hayırdır inşallah muhafazakar rambolarımız Allah’ın huzurunda bile yalınayak durmaktan acizsiniz ya da fotoğraf çekilirken aceleye mi geldi?

Cihad kelimesini makinalı silahlarla beraber kullanmanın uzun yıllardan beri süregelen Amerikan propagandası olduğunu bilmeyen kalmadı, bilhassa 11 Eylül başyapıtından beri İslamofobi masalları hep bu kareden ilham alıyor. Sevgi ve kardeşlik üzerine bina edilmiş, tek "Hak din olan dinimiz İslam’ın" tanıtım malzemeleri "Küresel medyada" makinalı tüfeklerle ifade ediliyor.

Okyanus ötesi üfürükçülerin kustuğu dinler arası diyalog ve medeniyetler ittifakı kepazelikleri de aynı küresellere hizmet ediyor. Yahudi ve hristiyanlara da cennetten kontenjan açanlar galiba ahiret yurdunu yandaş belediyecilikle karıştırıyorlar.

Ortadoğuyu kana bulayanları toparlayın, haydi millet cennete…

Gelelim nice peygamber, nice İslam alimine ev sahipliği yapmış güzel Suriye’mize…

Efendim demokrasi falan istiyoruz, reformlar istiyoruz tezahüratlarıyla başlayan süreç bugünlerde cihada dönüşmüş kimse de haber vermiyor. Cihad nedir? Nasıl gerçekleştirilir?

Kuran’ı Kerim’de cihad farz kılınmıştır ve diğer farzların hepsinden çok daha fazla zikredilmiştir. Allahu Teala insanı Eşref-i mahlukat (yaratılmışların en şereflisi) olarak yaratmış ve diğer canlılara vermediği meziyetleri bize armağan etmiştir. İyi ile kötüyü, doğru ile yanlışı, güzel ile çirkini ayırt etme yeteneği vermiştir. Kulluk vazifesinin gereği olarak da iyi, doğru ve güzeli hakim kılmayı üzerimize farz kılmıştır ki bu farzın ismi de cihaddır.

Tahrif edilmiş Tevrat’ın içerisine yerleştirilen kabbala inancının gözbebeği (Arz-ı mev’ud)vaad edilmiş topraklar için ortaya konan Büyük Ortadoğu projesinin Irak’tan sonraki durağı Suriye’ye de Siyonizm el koysun diye taşeronluk yapanlarla cihad kelimesini aynı cümlede kullanmak bile hakikaten büyük sapkınlıktır.

Rahmetli Erbakan hocanın Çanakkale Savaşına gelen İngiliz sömürgesi Hindistanlı müslümanlar için ettiği söz çok değerlidir. "Vatanımızı yok etmek için Dünyanın öbür ucundan gelen bu müslümanlar İngiliz gemilerinin güvertesinde hoparlörlerle ezan okuyor, cemaatle namaz kılıyorlardı fakat şuurları yoktu."

Seyyid Çavuş onları da İngilizler gibi Çanakkale’nin serin sularına gömdü ALLAH ONDAN RAZI OLSUN .

Birçoğumuzun ezbere bildiği Fatiha suresi ne diyor?

‘’Yalnız sana kulluk eder yalnız senden Yardım dileriz’’

Sonra ne diyor? "Bizi doğru yola, kendilerine nimet verdiklerinin yoluna ilet, gazaba uğrayanlarınkine ve sapıklarınkine değil..." (Yahudi ve Hristiyanlarınkine değil )

Demek ki bu demokrasi güdümlü cihad işleri baştan sona fiyasko…

Batının, gizleme ihtiyacı duymadan fonladığı, silahlandırdığı teröristler ve batıyı dost edinmeyin diyen Allah’ın emrini yerine getirmek öyle mi?

Böylesine komik sahne gösterilerini ruhunu baltaladığınız, panayıra çevirdiğiniz Ramazan akşamlarına dahil etseydiniz bari…Ramazan geçti ama nasip olursa Kurban bayramında adaklarınızı Pentagon'un aziz ruhuna bağışlarsınız…

Acınası mıdır gülünç müdür bünyeye göre değişir lakin bir de hesap günü var!

Madem canınız cihad yapmak istiyor beyefendiler neden haçlı kalelerinde şansınızı denemiyorsunuz?

Irak’ta iki milyon müslüman katledilirken sizler kariyer günlerinde mi geziyordunuz?

Neyse çocuklar Tunus’u kurtardınız. Libya’yı Mısır’ı onbeş dakikada özgürlüğüne kavuşturdunuz.

Suriye’de tıkandınız kaldınız tüh…oyunun en heyecanlı yerinde yenilip duruyorsunuz olacak iş mi!

Kol bozuk kol…

Oyun yarıda kaldığına göre kimler değişecek onu da ilerleyen günlerde göreceğiz…

Nabza göre bu aylarda birileri çıkıp ülkemizde amerikan askeri istemiyoruz geyikleri çevirecekmiş, kuzum haklısınız Allah’ın ayetlerini Amerikan çıkarlarına endeksleyen sizler varken fazladan Amerikan askeri israf tabi…

Dinde kaide bellidir. Kimin rızasını kazanırsanız onun cennetine girersiniz!

Allah hepimizi aziz şehitlerimizle cennetinde buluştursun…

ABD ve Batı odaklarının rızası için mücadele edenler de Hillary cennetini boylasın…


İsmail ŞANAL - 26 Ağustos 2012

Kullanıcı küçük betizi
ismailşanal
Üye
Üye
 
İletiler: 13
Kayıt: Çrş Tem 04, 2012 13:16

Şu dizine dön: Sizin Makaleleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x