Hıristiyanlaşan Anadolu'nun Müslüman AKP'lileri, Bu Vebal...

Emekli Jandarma Albay - Yazar

Hıristiyanlaşan Anadolu'nun Müslüman AKP'lileri, Bu Vebal...

İletigönderen TÜRKK » Pzt Ağu 16, 2010 23:20

Hıristiyanlaşan ANADOLU’NUN MÜSLÜMAN AKP’LİLERİ, BU VEBALDEN NASIL KURTULACAKSINIZ SİZ!

Trabzon’da Rum Ortodoks kilisesi 15 Ağustos’ta ayine başlıyor, hayırlı olsun size. Hem de PKK’nın Şemdinli’ye ve Eruh’a saldırdığı günde.

Ardından Van’daki Akdamar Ermeni Kilisesi de ayine başlayacak, o da hayırlı olsun, ben Müslümanım diyen sizlere.

Bülent Arınç Heybeliada Ruhban Okulu’nun açılabileceğini söyledi, açın, papaz yetiştirin ve her ilçeye dinler arası diyalog deyip bir de papaz gönderin.

Ardından Bizans açılımı yapıp kiliseleri tamir edin, onları da açın. Durmayın yola devam edin, İncil dağıtın bu Müslüman halka. Dinler arası diyalog değil mi nasıl olsa, diyalog yapın sizin dininizi ve peygamberimizi tanımayan insanlarla.

Tayyip Erdoğan Fener Rum Patrikliğini de ekümenik yapacakmış, tanıyacakmış Doğu Bizans Patrikliğini. Yapın ve tanıyın, hayırlı olsun size.

Arada bir patrikliğe gidip namaz da kılın, elini öpün, ne de olsa dinler arası diyalog bu. Ama unutmayın, orada “Ya Muhammed ya Resulallah” diyemeyeceksiniz, çünkü gittiğiniz yer bizim peygamberimizi tanımıyor.

Bu, oy verip bağlandığınız AKP siyaseti Rumları Kıbrıs’ta tanıdı ama Kıbrıs Türk Devleti’ni tanıyan yok, bunu biliyorsunuz değil mi? Rumlar devlet oldu AKP sayesinde, AB üyesi devlet oldu, Türk’ü tanıyan yok ve siz buna çözüm diyorsunuz öyle mi?

Kerkük’ü Barzani işgal etti, Kürt Vali atadı, Kürdistan’ın merkezi diyor Kerkük’e, Kürdistan’ı kurdu Barzani, tüm bunları biliyorsunuz değil mi?

Buna yol açanın AKP siyaseti olduğunu, bu siyasetin ABD ile işbirliği yaptığını da biliyorsunuz, değil mi? İyi, hayırlı olsun.

Ama unutmayın, biz durduramazsak bu Barzani’yi, çocuklarımız onunla savaşmak zorunda kalacak, bu vebal kimin?

ABD’nin Barzani peşmergeleriyle askerimizin başına çuval geçirdiğini biliyorsunuz, ABD’nin AKP siyaseti sayesinde 1.5 milyon Müslüman’ı da öldürdüğünü biliyorsunuz, Müslüman kadınlara tecavüz ettiğini, 3 milyon Müslüman’ın göç etmek zorunda kaldığını da biliyorsunuz ve bu AKP siyasetini destekliyorsunuz öyle mi? İyi, size hayırlı olsun.

AKP siyasetinin yanlış karar ve uygulamaları sonucunda ülkemizin kardeş kavgasının eşiğine geldiğini görüyorsunuz değil mi? Hem görüyor hem de bu AKP’yi destekliyorsunuz öyle mi? İyi, size hayırlı olsun.

Etnik köken ve dini mezhep temelinde ayrıştırmanın bir İsrail siyaseti olduğundan haberiniz yok her halde sizin. Açın bakın internete, 1980’lerde İsrail için strateji adlı planı okuyun ve bu siyasetin bir İsrail siyaseti olduğunu görün ve artık bir düşün ne yaptığınızı, yoksa iş işten geçecek, son pişmanlık fayda vermeyecek hepimizi için.

PKK siyasetçisi Ahmet Türk’ün; “sizin Başbakanınızla İmralı aynı çizgide yürüyor” dediğinden de haberiniz yok sizin, anladığım kadarıyla.

Diyarbakır belediye başkanı Osman Baydemir’in devlete, millete, Cumhurbaşkanı Gül’e, Başbakan Erdoğan’a küfrettiğinden de haberiniz yok öyle mi?

PKK örgüt üyesi olmaktan yargılanan Baydemir’i, İçişleri Bakanı Atalay’ın görevden dahi almadığını da biliyorsunuz, öyle mi?

Mehmet Haberal terörist diye hapiste yatarken Baydemir’in dışarıda olduğunu da biliyorsunuz. İyi, hayırlı olsun size.

Savunması alınmadan terör örgütü lideri diye Orgeneral Saldıray Berk hakkında dava açıldığını ama 74 askerimizin katili Osman Öcalan hakkında dava açılmadığını da siz biliyorsunuz, iyi öyleyse, hayırlı olsun size.

Allah Aşkına siz, AKP siyasetinin PKK ile birlikte aynı yoldan yürüdüklerini görmüyor musunuz?

Doğu’da bayrak istiyorlar hem de PKK’nın, Doğu’da ayrı bir devlet istiyorlar, Türk devleti eritiliyor, gerçekten görmüyor musunuz?

Anadolu’nun karış karış satıldığından haberiniz yok, bankaların, şirketlerin, borsanın, fabrikaların yabancılara satıldığından da haberiniz yok öyle mi?

Ben Müslümanım diyorsanız, bu Müslümanlık değil!

Ben vatanımı seviyorum diyorsanız, bu, vatanı sevmek değil!

Allah devlete millete zeval vermesin diyorsanız, asıl zevali kendi oylarınızla sizin verdiğinizin, hem devlete hem de millete zeval verdiğinizin farkında değil misiniz siz?

AKP siyaseti kış günü buzdolabı, yaz günü kömür dağıtırken, benim bu göz nurlarım sizleri ne kadar aydınlatabilir, düşünüyorum, ama yine de yazıyorum, bu bir umut.

AKP siyaseti tüm televizyon ve gazeteleri emrine almış propaganda yaparken, şu benim göz nurlarım sizi ne kadar aydınlatabilir, düşünüyorum, yine de yazıyorum, bu bir umut.

AKP siyaseti devletin tüm parasını, yetim hakkı kul haklarını bir mirasyedi gibi harcayıp sizin gözlerinizi kör etmeye çalışırken, bir başıma döktüğüm şu göz nurları sizin gözlerinizi ne kadar aydınlatabilir ki, düşünüyorum ve yine de yazıyorum, bu benim umudum.

Ben size siyaset yapmıyorum, benim derdim vatanım, milletim ve bayrağım, ben size vatan olmaz ise devlet olmaz, millet olmaz, bayrak olmaz diyorum. Din olmaz, iman olmaz diyorum, sesimi işitin.

Bu vebal büyüktür, bu AKP siyasetinin körü körüne peşinden gitmenin vebali büyüktür.

Bu vebalden, her gün oruç da tutsanız kurtulamazsınız, her gün dua etseniz de kurtulamazsınız, çünkü siz, bu siyasete, bu bizim olmayan siyasete destek vermekle hem vatanımızı hem de geleceğimizi tehlikeye atıyorsunuz. Bunu Allah kabul etmez ve affetmez!

Bu vatan uğruna şehit olanları düşünüyorum, bir de, bu vatanı, tarihini
ve geleceğini tehlikeye atanları düşünüyorum, biz bu vatan uğruna şehit düşenlerin yanındayız, aynı saftayız. Peki ya siz, hangi saftasınız?

Ahreti düşünüyorum, şehitlerimize olan sorumluluğumuzu yerine getirebilmek için elimizden geleni yapıyoruz biz, içimiz rahat, peki ya siz?

Çocuklarımızı düşünüyorum, onlara huzurlu ve güvenli bir ülke bırakabilmek için çabalıyoruz biz, gönlümüz rahat, peki ya siz?

Sizi düşünüyorum, körü körüne bu AKP siyaseti peşinden giden sizi düşünüyorum ve soruyorum:

Siz ne yapıyorsunuz, ülkemizi ve çocuklarımızın geleceğini nasıl bir tehlikenin içine attığınızın farkında mısınız?


ERDAL SARIZEYBEK, 13 Ağustos 2010
Kullanıcı küçük betizi
TÜRKK
Üye
Üye
 
İletiler: 152
Kayıt: Sal Mar 09, 2010 20:44

Şu dizine dön: Erdal SARIZEYBEK

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x