Hoş Geldin Putin / Zahide UÇAR

Hoş Geldin Putin / Zahide UÇAR

İletigönderen Oğuz Kağan » Sal Mar 06, 2012 13:14

Hoş Geldin Putin

ABD istihbaratının bütün çalışmasına rağmen Rusya’da seçimi Putin kazandı.

Putin karizmatik, ülkesinin çıkarlarını koruyan ve sinirleri sağlam bir lider. 2006 yılında mevcut siyasete bir gönderme olarak; “Rusya’dan Putin’i Rica etmiştim.”

Ortadoğu’nun kan gölüne döndürülmek istendiği günümüzde, dengeleri korumak adına Putin gibi bir lideri olan Rusya’ya ihtiyaç vardır. Güncelliğini koruması nedeniyle yazımı tekrar ilginize sunarken, Putin Rusya için hayırlı olsun diyorum.


Pardon...Rusya’dan Putin’i Rica Edebilir Miyim??
04.11.2006

Dostlar, bu da nereden çıktı demeyin, anlatacağım. Rusya çözüldüğünde, o korkulan ülkenin içindeki sefalet ortaya çıkmıştı. Karı-koca doktorlar bile bir şişe zeytinyağına sahip olamadıklarını anlatıyordu. Çarlık Rusya’sı yıkılınca ülkemize gelen Ruslar gibi, komünist Rusya yıkılınca da Rus akınına uğradık. Bugün 200 bin Rus gelinimizin olduğundan bahsediliyor.

O yokluktan çıkmışlığın açlığı ile ülkemize geldiklerinde birçok ürüne saldırdılar. Açlık ve sefalet nedeniyle doktorundan mühendisine fuhuş yapan Rus kadını Nataşalar gördük..

Bu yıl sahillerde konuştuğum esnaf, artık Rusların alışveriş yapabildiğinden bahsediyor. Hani şu girmek için ayaklarına ülkemi paspas yaptıkları AB ülkeleri var ya? İşte onların en iyi para harcayanı Almanlardı. Şimdi ise o Almanlar bizler gibi kredi kartı ile taksit yaptırarak tatile geliyor. Yani para harcayamıyorlar. Bizi 15-20 yıl sonra AB’ye alsalar bile ancak onların sefaletini paylaşabiliriz. Tabii böyle bir birlik kalırsa??..

Peki neden Putin’i rica ediyorum? Putin Rusya’nın satılan stratejik kurumlarını geri aldı. Enflasyon canavarı bitti. Borçlarını bitirdi. Dikkatinizi çekerim, daha çok uzun olmayan bir zamanda Ruble yerlerde sürünüyordu. Ülke iflas durumunda idi. Ruslar sabun ve şampuanı bile buralardan götürüyordu.

Bush Rusya’yı ziyaretinde Rusya’nın politikalarını eleştirdiğinde Putin ne dedi? "Kendi evinizin önünü süpürün" dedi. Irak’ta 3 Rus öldürüldüğünde Putin ne dedi? "Faillerini bulup ortadan kaldırın" dedi. İşte devlet adamı olmak budur.

Rusya Rusya’dan çözülen ve bağımsızlıklarını kazanan ülkelerle bağlarını yeniden kuruyor. ABD’nin pembe devrimlerine rağmen... Biz sömürmediğimiz halde Osmanlı’dan kopan ülkelerle bırakın gönül bağını, bir de düşman haline getirildik..

Rusya belki sefilleri yaşamış ama, iyi bir şey yapmış. İnsanlarını okutmuş. İşte en önemli yatırım budur. İnsana yatırım… Rusya bu nedenle düştüğü yerden çabuk çıktı. Her proje "İNSAN" ile yürütülebildiğine göre, alt yapı iyi kurulmuş.

Şimdi haksız mıyım? Türk insanına Türkçe bile öğretememiş siyasilerimizi düşünün birde... Mecliste AB-D’nin tercüme bürosu gibi çalışanları. Emir-komuta zinciri gibi, AB-D’nin isteklerini emir telakki edenleri. Askeri’nin başına çuval geçirenlerden medet umanları ve bunun hesabını soramayanları... MİT elemanlarını derdest edenler ile kol kola girenleri... Polislerini öldürenlere hesap soramayanları... Ülkeyi şamar oğlanına çevirenleri... Bu liste uzayıp gider.

Bu durumda Rusya’dan Putin’i rica ediyorum. Bize 2 yıllığına gelmez mi acaba(!)? Stratejik kurumlarımızı geri almak için.. Fransa ve AB’ye, Bush’a "önce kapınızın önünü süpürün" demesi için. Çuvalın sorumlularını bulup yok edin demesi için. Derdest edilen MİT yetkililerinin hesabını sormak için. Ülkemizde adeta sefa süren, yabancı istihbarat görevlilerini kulağından tutup dışarı atabilmek için.. Yani adam gibi onurlu bir dış-iç politika izleyebilmek için.. Ben Rusya’dan en az iki yıllığına "PUTİN’i" rica ediyorum(!)...

Haksız mıyım sevgili okurlar? Sizlerin tercüme bürosu gibi çalışan ve AB-D memuru gibi hareket eden bu siyasilerden bir beklentiniz kaldı mı??

Zahide UÇAR, 6 Mart 2012
http://www.zahideucar.com
zahide@zahideucar.com
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Şu dizine dön: Zahide UÇAR

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x