İbrahim Kutluay:"Hak eden bizdik"

Basketbol ile ilgili hersey burada

İbrahim Kutluay:"Hak eden bizdik"

İletigönderen Veled » Cmt Haz 02, 2007 22:01

"Hak eden bizdik"

BEKO Basketbol Ligi play-off final serisinin 4. maçında Efes Pilsen'i 98-76 mağlup eden ve rakibine 4-0'lık üstünlük kuran Fenerbahçe Ülker, 2006-2007 sezonunun şampiyonu oldu.

Maç bitiminde büyük sevinç yaşayan Fenerbahçe Ülkerli basketbolcu İbrahim Kutluay, şampiyonluğu en çok isteyen takımın kendilerinin olduğunu ifade ederek, "Böyle bir takımın oluşmasında katkısı olan başkan ve yöneticilere teşekkür ediyorum. Şampiyonluğu hak eden bizdik" dedi.

Ömer Onan ise, 100. yılda şampiyon oldukları için büyük mutluluk yaşadıklarını ifade ederek, "Bu takıma şampiyonluk için geldik. İyi bir kadroya sahiptik ve camiamıza da söz vermiştik. Bu sözümüzü tuttuğumuz için ayrıca çok mutluyum. Efes Pilsen gibi çok iyi bir takımı 4-0 yenmek büyük bir olay. Aldığımız bu şampiyonluk camiamıza hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Ülkerli başarılı basketbolcusu Damir Mrsic, bütün maçlarda kendileri yalnız bırakmayan taraftarlarına teşekkürlerini dile getirerek, "Elimizden gelen her şeyi yaparak finale kadar yükseldik. Takım olarak bu şampiyonluğu istiyorduk. Efes Pilsen'de güçlü bir takım. Geçen sene şampiyon olamadıkları için bu sene çok hırslıydılar. Fakat, bizim için bu sene çok önemliydi ve şampiyon olduğumuz için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Futbol Takımı İdari Menajeri Volkan Ballı, futbol takımından sonra basketbol takımının da 100. yılda şampiyon olmasıyla, tarifsiz bir mutluluk yaşadıklarını belirterek, "Basketbolcu arkadaşlarımızı kutluyorum. Onlarda takımımızın 100. yılında şampiyon oldular. Bundan daha büyük bir mutluluk olamaz. Bütün branşlarımızla hepimiz bir aileyiz" diye konuştu.

Fenerbahçe Ülker Antrenörü Aydın Örs, basın toplantısında yaptığı açıklamada, büyük bir kulübün 100. yılında şampiyon olmaları nedeniyle büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Oyuncuları kutluyorum. Sahada neredeyse parkeyi yiyecek şekilde hazırlandılar. Avrupa'nın hangi takımı karşımızda olsaydı yenerlerdi" diye konuştu.

Efes Pilsen'in başında 5 şampiyonluk yaşadığını vurgulayan Örs, "Bu 6. şampiyonluğum çok anlamlı oldu. 10 yıl sonra tekrar şampiyonluk sevinci yaşadım. Efes Pilsen'e teşekkür ediyorum. Antrenörlüğüme çok katkı yaptı. Taraftar konusunda da kısıtlama yapmadılar. Bu da büyüklüğü gösteriyor. Şampiyonluk birkaç gün sonra bitecek, ama bu şampiyonluk tarihe yazılacak. Ölsek bile tarihe yazılacak. Bu bakımdan, bu başarı başka anlam taşıyor. Bu kulübün hedefi şampiyonluk olmamalı. Avrupa Ligi'nde bir şeyler yapmalıyız. Gelecek sene çok daha iyi performans göstereceğiz. Şampiyonluk her zaman kazanılır, önemli değil. Avrupa'da başarılı olmalıyız" dedi.

Kaynak: DHA
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Ayberk » Sal Haz 05, 2007 21:15

Semih R.Cabalar Doru Söylemiş Valla Hakeden Kazanır :)
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye
 
İletiler: 1400
Kayıt: Prş Mar 01, 2007 21:04

İletigönderen Veled » Pzr Haz 10, 2007 1:42

PoLaT, evet kardesim 4-0 hemde efesi geçerek hak eden şampiyon oldu helal olsun fenerbahçe ülkere
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46


Şu dizine dön: Basketbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x