İbrahim Yattara:F.Bahçe'den teklif gelmedi

Futbol ile ilgili hersey burada.

İbrahim Yattara:F.Bahçe'den teklif gelmedi

İletigönderen Veled » Cum Nis 13, 2007 16:19

“F.Bahçe'den teklif gelmedi“

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu İbrahim Yattara, sakatlıktan yeni çıktığını ve kendisini toparlaması için zamana ihtiyacı bulunduğunu belirterek, "Bir iki hafta içinde eski Yattara sahada olacak" dedi.



Trabzonspor Kulübü'nün resmi internet sitesinde Cola Turka ile soru-cevap köşesinin konuğu olan Gineli yıldız İbrahim Yattara, taraftarların sorularını cevaplandırdı. Bordo-mavili takımın yıldız futbolcusu İbrahim Yattara, Fenerbahçe'ye transferi ile ilgili sorular üzerine yaptığı açıklamada, Trabzonspor'la 2 yıllık sözleşmesi bulunduğunu ifade ederek şöyle konuştu: "Şu an için öyle bir düşüncem yok. Burada mutluyum. Öyle bir düşüncem yok. Zaten şu ana kadar bana Fenerbahçe'den teklif gelmedi. Ben Trabzonspor'da kalmak istiyorum. Sözleşmem bittiğinde önce Trabzonspor'la görüşeceğim daha sonra ne olur bilemem."

Sakatlıktan yeni çıktığını ve kendisini yeni yeni toparladığını kaydeden Yattara, şöyle konuştu: "Ligin ilk yarısında Denizlispor maçında kötü bir sakatlık yaşadım. O nedenle takımdan ayrı kaldım. Bu sakatlık beni üzdü. Takımdan ayrı kalmak çok kötü. Maçları izlerken arkadaşlarımı yürekten destekledim. Form tutmam için biraz zamana ihtiyacım vardı. Bir iki hafta içinde eski Yattara sahada olacak. Taraftarın benden beklentisi var. Bu beklentilere en kısa süre içinde cevap vereceğim"
Marcelinho ve Musampa'nın takıma uyum sağlayamamaları ve başarılı olamamaları ile ilgili soru üzerine Gineli yıldız şöyle konuştu: "Trabzon'da çok mutluyum. Burayı çok seviyorum. Hiç uyum sorunu yaşamadım. Sanki evimde gibiyim. Taraftarın bana ilgisi çok iyi. Bu belki de yapı meselesi"

Yattara, Trabzonspor'da 5. yılını geçireceğini de hatırlatarak gelecek yıl Türk vatandaşı olmak için başvuruda bulunacağını söyledi. Belçika'da futbol oynadığını anlatan Yattara, "Ancak Belçika vatandaşı olmadım. Sadece Gine vatandaşıyım. Türk vatandaşı olmam halinde ismim İbrahim Üçüncü olacak. Benim takımda kardeşim var. O da Hasan Üçüncü" diye konuştu.

Hayatının golünü Apoel'e karşı attığını ve bu golü hiç unutamayacağını belirten Yattara, sözlerini şöyle tamamladı: "Bu golü asla unutamam. Bir önceki sezon yine bir Rum takımı olan Anorthosis Famagusta'ya karşı elenmiştik. O maçta kırmızı kart görerek takım arkadaşlarımı yalnız bırakmıştım. Apoel karşısında son dakikada attığım frikik golüyle kendimi affettirdim ve takımım da burada tur atladı"
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen checker854 » Cum Nis 13, 2007 18:19

fener'e yattara gibi oyuncu gerek yok zaten bence
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye
 
İletiler: 341
Kayıt: Sal Nis 03, 2007 18:43
Konum: Viyana

İletigönderen yattara » Cmt Nis 14, 2007 22:04

Fener Yattaraya yakışmazki
Resim
Resim
Kullanıcı küçük betizi
yattara
Üye
Üye
 
İletiler: 273
Kayıt: Pzr Nis 08, 2007 10:59
Konum: Nereye


Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

cron

x