İçimizdeki Yunan Lobisi

İçimizdeki Yunan Lobisi

İletigönderen pamuk611 » Pzr Mar 03, 2019 10:55

Garip şeyler oluyor. Perde önünde kayıkçı kavgası, perde gerisinde karanlık satış!!. Devlet ağacına kurt işlemiş, içten içine kemiriyor. Perde önünde kayıkçı kavgasına tutuşanlar, bu gerçeğin görülmesini, tartışılmasını, TEDBİR ALINMASINI engelliyor. Ve millet Karagöz-Hacivat gölge oyunu seyrederken, vatan her tarafından kemiriliyor.

2005 yılıydı. Yunan askerleriyle işbirliği yapan Hüsnüdiyanis’in yeğeni, Kubilay’ı şehit eden yobaz Derviş Mehmet’in torunu Arınç;

“Ege kıta sahanlığı savaş nedeni olmamalıdır” demiştir.

Sonra öğrendik ki, 2004 yılından beri Ege adalarımız, kıta sahanlığı ile birlikte Yunan’a peşkeş çekilmiş. Yani, “VATANA İHANET SUÇU” işlenmiştir.

Bu ihanetten; dönemin Başbakanı, Dışişleri Bakanı, İçişleri Bakanı, Balıkesir-İzmir-Aydın Valileri, 2004 yılından beri Genelkurmay Başkanlığı yapan isimler sorumludur!!.Konu yazılıp çizildiği halde, soruşturma başlatmayan yetkili Cumhuriyet Baş Savcıları da sorumludur!!.

İşgal edilen adalarımız ve karasularımız için mücadele eden emekli Albay Ümit Yalım, şimdi de Akdeniz kıta sahanlığımız içinde bulunan karasularımızı Yunanistan’ın küresel petrol şirketlerine satışa çıkardığını belgeleriyle açıklıyor.

Anlaşılan o ki, içimizde bir Yunan lobisi var. Yunan tezlerini hayata geçirmek için çalışıyor.

-AKP’nin Afyon Belediye başkanı Burhanettin Çolak, Yunan şehitleri(!) adına anıt yapmaya kalkmıştı. Toplumsal baskı, amacına ulaşmasını engelledi. İşgalci, tecavüzcü Yunan askerlerini şehit ilan eden Çolak’a, 2017 yılnda ADD Genel Başkanı Süheyl Batum teşekkür plaketi verdi iyi mi(!)?

-Atatürk’ün hain ilan edip 1925 yılında mübadelede Yunanistan’a gönderdiği Rum papaz 6. Konstantin’in kemikleri 86 yıl sonra, 2011 yılında AKP’nin verdiği izinle İstanbul’a getirildi. AKP’nin Fener Rum Kilisesine hizmeti, Kurtuluş Savaşı veren Atatürk ve silah arkadaşlarına, Türk Milletine meydan okumak değil de nedir?!…

-Kurtuluş Savaşında ihanet içinde olan ve dini siyasete alet eden Fener Rum Patrikhanesine karşı mücadele veren ve müstakil Türk Ortodoks Patrikhanesini kuran Papa Eftim’in torunu Sevgi Erenerol’dan, Ergenekon kumpasıyla intikam alındı. “Ben Türk dostu değil, Türk oğlu Türküm” diyen Papa Eftim’in torunu Sevgi Erenerol, CİA’nın önüne atıldı. Fener Rum Patriği Bartholomeos o dönemde bir gazeteye verdiği beyanatta;

“’Sevgi Erenerol bizi çok incitiyordu. Çok aleyhimizde konuşuyordu. Şimdi ortaya çıktı ki orada (Türk Ortodoks Patrikhanesi Kilisesi) Ergenekon toplantıları yapılıyormuş. Devlete, hükümete, AK Parti’ye, bize karşı toplantılar yapılıyormuş. Bunların bir ibadet mekanında yapılıyor olması daha da üzücü” demiştir.

Zahide Uçar
Kullanıcı küçük betizi
pamuk611
Üye
Üye
 
İletiler: 20
Kayıt: Pzt Şub 11, 2013 22:49
Konum: Ankara

Re: İçimizdeki Yunan Lobisi

İletigönderen Gönül Pınar Atacı » Pzr Mar 10, 2019 10:18

Türk, Türkiye ve Atatürk düşmanlığının Megalo İdea'cı eski ve yeni emellerini, söylemlerini ve eylemlerini teşhir ve tel'in eden belgeler ve bilgiler. Sayın Zahide UÇAR'a, sayın Sevgi ERENEROL'a ve sayın Ümit YALIM'a en yürekten tebrikler, teşekkürler, sevgiler, saygılar ve en iyi dilekler.
Kullanıcı küçük betizi
Gönül Pınar Atacı
Üye
Üye
 
İletiler: 1285
Kayıt: Sal Ara 01, 2015 9:02


Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 4 konuk

x