IŞİD’in dergisinde kapak resmi olmak!

IŞİD’in dergisinde kapak resmi olmak!

İletigönderen Erkan Güçiz » Sal Ara 15, 2015 3:30


IŞİD’in en son teknolojilerle hazırlanmış bir aylık dergisi olduğunu biliyor muydunuz?! Turgut Özal’ın deyimi ile “bir avuç baldırı çıplak”tan, DABIQ gibi bir yayın organı nasıl çıkar, çok uzun düşünmek gerekmez. Malum, IŞİD’in “Büyük Abi”si bu işlerin ustası. Mükemmel baskılı IŞİD dergisini hazırlıyor ve hatta Amazon adlı İnternet satıcısının tezgâhlarını kullanarak basıyor ve dağıtıyor...

Derginin 11. sayısındaki yazı, IŞİD Türkiye ilişkileri konusunda ilginç cümleler kuruyor...

IŞİD dergisindeki yazının ana konusu, Suriye’de “Ilımlı Muhalefet” denilen kırk küsur değişik çeteden biri olan “Ahrār ash-Shām”ın, Türk Hükümeti ve Türk Halkı’ndan övgü ile bahsedişinden, IŞİD’i bir “bela” olarak tanımlamasından IŞİD’in duyduğu rahatsızlık. Işid dergisi önce Ahrar - ash Sham'ın DAEŞ'e saldıran cümlelerini aktarıyor:

“Son dört yıldır Türk Hükümeti ve Türk Halkı’nın Suriye halkı ve devrimlerini destekledikleri inkâr edilemez bir gerçek. Türk Hükümeti üzerinde içeriden ve dışarıdan gelen büyük baskılara ve Türkiye’nin güvenliği tehdit altında olmasına rağmen, bu destek devam etti. Türkiye, halkımıza ve devrimlerimize karşı ahlâki ve insani tutumundan hiç şaşmadı. Türkiye’nin bu anlayışlı ve sorumlu tutumu onu Suriye devriminin en önemli müttefiki yaptı; Türkiye içinde ve bölgesel olarak ortak çıkarlar için yeni kapılar açtı.

DAEŞ’e (eski adıyla IŞİD) karşı mücadele bu ortak çıkarların en yenisi. DAEŞ, Suriye devriminin başına gelen en büyük bela olduğu gibi Türkiye’nin güvenliği ve istikrarı için de gerçek bir tehdit. Beşar Esad’ın mezhepçi politikaları ve DAEŞ’in aptal siyaseti, Suriye’yi uluslararası bir çatışma ortamına ve başkaları adına çarpışanların savaş alanına çevirdi. Bu, Suriye’nin müttefiklerinin güvenliğini etkiledi.”


Bu Ahrar ash Sham alıntısından sonra, IŞİD Dergisi İstanbul’a Hilâfet bayrağı çekeceği günler için Allah’a dua ediyor ve şu analizi yapıyor:

“Ahrār ash-Shām” apaçık bir şekilde kâfir Türk Devleti ve Türk Ordusu’na el uzattı; onların Suriye’deki ajanları olmayı üstlendi.
...
Bizim Allah’tan niyazımız, Hilâfet bayrağı İstanbul ve Vatikan üzerinde dalgalanana kadar, İslam Devleti (eski adıyla IŞİD) mücahitlerini, putperestlere ve haçlılara karşı koruması.”

...
Dergi IŞİD'e ait. ABD desteğiyle yayın ve dağıtımda! Kapağında Erdoğan!

ABD bombardımanlarıyla 2006’da öldürülen IŞİD’in en azılı teröristi Abū Mus’ab az-Zarqāwī’in “Irak’ta kıvılcım parladı, Allah’ın izniyle ateş, Dābiq’deki haçlı ordularını yakana kadar büyüyecek", kehaneti de IŞİD’in aylık dergisi DABIQ'de!


Kaynak: http://www.clarionproject.org/docs/Issue%2011%20-%20From%20the%20battle%20of%20Al-Ahzab%20to%20the%20war%20of%20coalitions.pdf
Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir. Çünkü meclisler bile despotluk yapabilir ve bu despotluk bireysel despotluktan daha tehlikeli olabilir. Meclislerin öyle kararları olabilir ki, bu kararlar ulusun yaşamına giderilmesi olanaklı olmayan zararlar verebilir.
Gazi Mustafa Kemâl Atatürk

Erkan Güçiz

Facebook - TC ERKAN GÜÇİZ
Kullanıcı küçük betizi
Erkan Güçiz
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 421
Kayıt: Çrş Eyl 29, 2010 5:18

Şu dizine dön: Erkan GÜÇİZ

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x