İşte Celal Kolot gerçeği!

Futbol ile ilgili hersey burada.

İşte Celal Kolot gerçeği!

İletigönderen Veled » Çrş Ağu 01, 2007 21:06

İşte Celal Kolot gerçeği!

Beşiktaş'ın gündemine Celal Kolot damgasını vurdu. Gün boyunca istifa edeceği yönünde haberler çıkan Celal Kolot hakkında net açıklamayı Başkan Yıldırım Demirören yaptı.



Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, futbol şubesini kendisine bağladığını açıkladı. Futbol şubesi sorumlusu Celalettin Kolot ve futbol takımı menajeri Ali Gültiken'in istifa ettikleri iddialarıyla hareketlenen siyah-beyazlı kulüpte, yönetim kurulu toplantısı Swissotel'de gerçekleştirildi. Yıldırım Demirören, toplantı sonrası basın mensuplarına açıklama yaptı.

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte medya mensuplarının karşısına çıkan Demirören, "Beşiktaş'a gönülden bağlı, kulübe herşeyini veren Celalettin Kolot son dönemde çok yıpratıldı. Kamuoyunda durum onuruna ve kişiliğine hakaretler seviyesine geldi. 30 yıllık dostum olan kendisinin ve Beşiktaş'ın daha fazla yıpranmaması için futbol şubesini kapatma kararı aldım. Şu anda futbol şubesi tamamen bana bağlı. Celattin Kolot da denim sağ kolum olarak yönetim kurulundaki görevine devam edecek. Maç 90 dakika ve kamuoyu 1-0 önde ama biz maça devam ediyoruz" diye konuştu.

Takımda Sinan Engin'in genel menajerlik görevine getirilip getirilmeyeceği sorularına ise Demirören, "Bu konuda yönetim kurulu olarak konuşup karar vereceğiz" demekle yetindi.

Açıklamanın ardından Demirören ve yönetim kurulu üyeleri bir minibüsle FC Sheriff Tiraspol karşılaşmasını izlemek üzere BJK İnönü Stadı'na geçti.

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=23719
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen MedceziR » Çrş Ağu 01, 2007 21:25

Şu kilot bi istifa etsede kurtulsak haa :r
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."


Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye
 
İletiler: 1763
Kayıt: Pzr Nis 08, 2007 15:54
Konum: Yiğidin Harman Olduğu Yerden...


Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x