İşte vadinin yeni kurtlarıyla ilgili bilgiler

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İşte vadinin yeni kurtlarıyla ilgili bilgiler

İletigönderen TÜRKHAN » Çrş Nis 18, 2007 17:02

[img]http://www.kurtlarvadisi-pusu.com/haberresim/hakan_piskin.jpg[/img]
VELİAHT HAZARBEYOĞLU ROLÜNDE HAKAN PİŞKİN
Tiyatronun genç yeteneklerinden Hakan Pişkin, Kurtlar Vadisi Pusu’nun kadrosunda, Bozkurt Kuruç’un canlandırdığı Ahmet Kudret Hazarbeyoğlu’nun oğlu Bekir Hazarbeyoğlu karakteriyle ekranda olacak.

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Hakan Pişkin, Engin Cezzar-Gülriz Sururi Tiyatrosu'nda oyunculuk yaptı. Tiyatro Ti, Pera Güzel Sanatlar Tiyatro Bölümü ve İstanbul Güzel Sanatlar Tiyatro Bölümü'nün kuruluşlarında yer aldı. Televizyon izleyicileri onu 20’nin üzerinde reklam filminden ve Zerda dizisinden tanıyor.




[img]http://www.kurtlarvadisi-pusu.com/pusu-haber-arsivi/index.php?Itemid=9[/img]

KARACADAĞLARIN VELİAHTI ROLÜNDE EMRE KARAYEL

Tiyatronun genç ve başarılı isimlerinden Emre Karayel, Celal ve Cemal Karacadağ kardeşlerin yeğeni, ailenin veliahtı Zafer Sasonlu rolüyle Kurtlar Vadisi Pusu’nun kadrosunda olacak.

Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Karayel, bir yandan bağımsız tiyatro çalışmalarını sürdürürken, bir yandan televizyon dizilerinde rol aldı. Ekrandaki çıkışını “Bir İstanbul Masalı” dizisindeki Zekeriya karakteriyle yaptı. Karayel son olarak Zincirbozan adlı sinema filminde rol aldı.

[img]http://www.kurtlarvadisi-pusu.com/haberresim/fedailer_ic.jpg[/img]
YALÇIN BULUT (Hüseyin Avni Danyal)
Davut Tataroğlu’nun illegal işlerdeki sağ koludur. Çocukluğundan itibaren
ailenin içerisinde yer almış ve Davut Tataroğlu tarafından özel yetiştirilmiştir.
Tereddütsüz sadıktır.

İBRAHİM VELİD (Payidar Tüfekçioğlu)
Hazarbeyoğlu ailesinin illegal işlerinden sorumludur. Kendisi de sporcu olan İbrahim, ekibini spor salonlarından seçmektedir. Gaddarlığı, kesin itaat isteyen yapısıyla öne çıkar. Avcılığa düşkündür…

BEDRİ FİNCANCI (Volkan Özgömeç)
Karacadağ ailesinin illegal işlerinden sorumludur. Gaddarlığı, kuralsızlığı nedeniyle çocuklara bile tetikçilik yaptırabilmektedir. Cemal ve Celal Karacadağ kardeşlerin her ikisine de ayrı ayrı sadakati vardır…

HAKKI BAFRALI (Yılmaz Meydaneri)
Turan Kaçgar’ın yıllardır bir arada olduğu sağ koludur. Birçok kez evlenmesine rağmen erkek çocuğu olmamıştır. Ava meraklıdır ve özel bıçak, kılıç koleksiyonu vardır…
25 YIL SONRA KURTLAR VADİSİ PUSU DA BULUŞTULAR
[img]http://www.kurtlarvadisi-pusu.com/haberresim/can_selcuk.jpg[/img]
Türkiye’nin ilk televizyon fenomenlerinden olan 1983 tarihli “Kartallar Yüksek Uçar” dizisinin iki oyuncusu Can Gürzap ve Selçuk Özer, 25 yıl aradan sonra yine bir başka ekran fenomenin setinde, Kurtlar Vadisi Pusu’da buluştu!

TRT, 1983 yılında Atilla İlhan imzalı Kartallar Yüksek Uçar’ı yayınladığında, bütün Türkiye o diziyi konuşuyordu. Olay yaratan dizide Mustafa Karabulut adlı karakteri Can Gürzap, Hasan Çolakefe karakterini ise Selçuk Özer canlandırıyordu.

İşte bu iki usta oyuncu, aradan geçen 25 yılın ardından, yine Türkiye’nin çok konuştuğu bir dizide, ekranların son fenomeni Kurtlar Vadisi’nde buluştular.

Kurtlar Vadisi Pusu’da Can Gürzap ve Selçuk Özer dizideki 4 Baron’dan ikisini canlandırıyorlar. Gürzap, Tataroğlu ailesinin reisi Davut Tataroğlu karakterine hayat verirken, Selçuk Özer ise Kaçgar ailesi reisi Turan Kaçgar rolünü canlandıracak.

RAGIP SAVAŞ VELİAHT BARON ROLÜYLE KADRODA


[img]http://www.kurtlarvadisi-pusu.com/haberresim/ragip_savas.jpg[/img]
Tiyatro ve sinemanın son dönemde en çok öne çıkan aktörlerinden olan Ragıp Savaş, başarı dolu oyunculuk kariyerine şimdi de Kurtlar Vadisi Pusu ile devam ediyor. Savaş, dizide, Can Gürzap’ın hayat verdiği Davut Tataroğlu karakterinin oğlu Fuat Tamer Tataroğlu rolünde…

Sinema kariyerine adım attığı “Neredesin Firuze” filmindeki rolüyle akıllara kazınan Savaş, “Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?” filminde Orhan gazi’yi oynadı. Savaş’ı sinema izleyicisi en son “Yandım Ali”de Recep Yüzbaşı karakteriyle izledi. Unutulmaz performanslarından bir diğerini
İse “Yıldızların Altında” müzikalinde gösterdi.
1990 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olarak tiyatroya başlayan Savaş, halen Kocaeli Büyükşehir Belediye Şehir Tiyatrosu’nun Genel Sanat Yönetmenliği’ni yapıyor

PUSLU VADİNİN YENİ BARONLARI

[img]http://www.kurtlarvadisi-pusu.com/haberresim/aileler_ic.jpg[/img]
Kurtlar Vadisi Pusu’da Polat Alemdar’ın peşine düşeceği karanlık ilişkilerde 4 büyük ailenin parmağı var. Bu ailelerin reisleri, Vadi’nin yeni baronları olacak. İşte isimler:

Tataroğlu Ailesi: Davut Tataroğlu (Can Gürzap)
Hazarbeyoğlu Ailesi: Ahmet Kudret Hazarbeyoğlu (Bozkurt Kuruç)
Karacadağ Ailesi: Celal Karacadağ (Ecder Akışık)
Kaçgar Ailesi: Turan Kaçgar (Selçuk Özer)

Kurtlar Vadisi Pusu’da Polat Alemdar’ın peşine düşeceği karanlık ilişkilerde 4 büyük ailenin parmağı var. Bu ailelerin reisleri, Vadi’nin yeni baronları olacak.


İŞTE VADİ’NİN 4 BARONU!
Tataroğlu Ailesi: Davut Tataroğlu (Can Gürzap)
Hazarbeyoğlu Ailesi: Ahmet Kudret Hazarbeyoğlu (Bozkurt Kuruç)
Karacadağ Ailesi: Celal Karacadağ (Ecder Akışık)
Kaçgar Ailesi: Turan Kaçgar (Selçuk Özer)

VE İŞTE O 4 AİLENİN SOYAĞACI!

TATAROĞLU AİLESİ
Davut Tataroğlu’nun (Can Gürzap) reisi olduğu aile, bir çok sektörde adından söz ettiren, ancak kirli işlere de bulaşmış bir aile. Davat Tataroğlu’nun oğlu Fuat Tamer (Ragıp Savaş) babasıyla birlikte holding yönetiminde. Tataroğlu ailesinin kızı İnci Yıldız (Sema Şimşek), yine babasının sağ kolu Yalçın Yıldız’ın (Zafer Algöz) erkek kardeşi Kemal Yıldız (Özgür Yüksel) ile evli. Tataroğlu ailesinin kirli işlerine bakan kişi ise Yalçın Bulut (Hüseyin Avni Danyal).

HAZARBEYOĞLU AİLESİ
Hazar göçmeni olan bu ailenin reisi Ahmet Kudret Hazarbeyoğlu (Bozkurt Kuruç). Küçük kardeşi Mehmet Fikret Hazarbeyoğlu ile (Neco) yıldızları bir türlü barışmıyor. Ailenin kirli işlerine İbrahim Velid (Payidar Tüfekçioğlu) bakıyor.

KARACADAĞ AİLESİ
Karacadağ ailesinin reisi Celal Karacadağ (Ecder Akışık). Üvey kardeşi Cemal Karacadağ (Atsız Karaduman) ile hemen hemen hiçbir konuda geçinemiyorlar. Ailenin sağ kolu Bedri Fincancı (Volkan Özgömeç), kirli işlere bakıyor.

KAÇGAR AİLESİ
Kaçgar ailesinin reisi Turan Kaçgar (Selçuk Özer). Turan Kaçgar’ın abisinin oğlu Kabil Kaçgar (Savaş Özdemir), amcasının gözdesi olarak işlerin içinde. Kaçgar ailesinin kirli işlerine Hakkı Bafralı (Yılmaz Meydaneri) bakıyor.

GÖNÜL KADROSUNDAN KURTLAR VADİSİ PUSU OYUNCU KADROSUNA


[img]http://www.kurtlarvadisi-pusu.com/haberresim/ne_co.jpghttp://www.kurtlarvadisi-pusu.com/ha ... /ne_co.jpg[/img]
Kurtlar Vadisi dizisinin hayranlarından biri olduğunu her fırsatta dile getiren Neco, Kurtlar Vadisi Pusu konseptiyle yayına girecek yeni bölümlerde gönül kadrosundan oyuncu kadrosuna geçiş yaptı.

Neco, Kurtlar Vadisi Pusu’da Hazarbeyoğlu ailesinin oğlu Mehmet Fikret Hazarbeyoğlu karakterini canlandıracak. Dizide Neco’nun abisi Ahmet Kudret Hazarbeyoğlu karakterinde ise tiyatronun duayen isimlerinden Bozkurt Kuruç var.

Sanat dünyasında geçen 40 yılı aşkın süre boyunca hep lafını esirgemeyişi ile tanınan Neco, renkli kişiliği ile Kurtlar Vadisi’ne de renk getirecek


HER ROLÜN OYUNCUSU ZAFER ALGÖZ
[img]http://www.kurtlarvadisi-pusu.com/haberresim/zafer_algoz.jpg[/img]
Parlak oyunculuk kariyerinde canlandırdığı her farklı karakterle akıllara kazınan Zafer Algöz, Kurtlar Vadisi Pusu’da, Can Gürzap’ın hayat verdiği Davut Tataroğlu karakterinin sağ kolu olan avukat Yalçın Yıldız olarak karşımıza çıkacak.

Bugüne kadar üztlendiği rollerle kimi zaman güldüren, kimi zaman ağlatan, kimi zaman korkutan, kimi zaman kızdıran Zafer Algöz, “her rolün oyuncusu” ifadesini tartışmasız taşıyacak isimlerden biri.
Salkım Hanımın Taneleri filmindeki rolüyle gerçek bir karakter oyuncusu olduğunu kanıtlayan Algöz, tiyatroda ise Mozart’ı canlandırdığı Amadeus oyunuyla akıllara kazınmıştı. 1985 yılından beri Devlet Tiyatrosu kadrosunda oyunculuk yapan Zafer Algöz, 40’ın üzerinde tiyatro oyununda yer aldı. Algöz’ün rol aldığı sinema eserleri arasında Ağır Roman, Duruşma, Sınav ve O Şimdi Mahkûm filmleri de var.

PUSUDA UNUTULMAZ BİR SİMA: SELÇUK ÖZER

[img]http://www.kurtlarvadisi-pusu.com/haberresim/selcuk_ozer.jpg[/img]
Yeşilçam’ın ve beyazcamın unutulmaz isimlerinden biri olan Selçuk Özer, Kurtlar Vadisi Pusu’da Kaçgar ailesinin reisi Turan Kaçgar’ı canlandırıyor…

1970’li yıllardan bu yana Yeşilçam’ın içinde olan Selçuk Özer, rol aldığı filmler ve dizilerle, Türk izleyicisinin ekranlarda en çok gördüğü simalardan biri oldu. Bir zamanların televizyon fenomeni Kartallar Yüksek Uçar’dan beri beyazcamda olan Özer, en son Hayat Bağları ve Hacı dizilerinde rol almıştı.


50 YILLIK TİYATROCU ECDER AKIŞIK PUSUDA
[img]http://www.kurtlarvadisi-pusu.com/haberresim/ecder_akisik.jpg[/img]
Devlet Tiyatroları’nda 50 yıllık bir hizmet geçmişine sahip olan Ecder Akışık, Kurtlar Vadisi Pusu’da, Karacadağ ailesinin reisi Celal Karacadağ rolüyle izleyicinin karşısına çıkacak.

Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan ve Devlet Tiyatroları’nda 50. yılını bu sene dolduran yılların ustası ve hocası Ecder Akışık, oyunculuk, yönetmenlik, idarecilik, seslendirme, diksiyon hocalığı gibi sektörün her kademesinde çalışmalara imza atmış bir duayen.

19 Nisan’da yayına girecek Kurtlar Vadisi Pusu’nun konusundan oldukça etkilendiğini belirten Akışık, “Yeni konseptte kötülüklerle mücadele çeşitli başlıklar altında toplanmış. Uyuşturucu, kaçakçılık, kara para aklanması gibi. Bu tür konuların sağlıklı olarak topluma televizyon aracılığıyla aktarılmasının, yarar sağlayacağı kanısındayım” diye konuşuyor
Kullanıcı küçük betizi
TÜRKHAN
Üye
Üye
 
İletiler: 426
Kayıt: Pzr Nis 08, 2007 10:12
Konum: Kadıköy Meslek:Geleceğin Avukatı

İletigönderen TÜRKHAN » Çrş Nis 18, 2007 17:04

PUSUDA UNUTULMAZ BİR SİMA: SELÇUK ÖZER

[img]http://www.kurtlarvadisi-pusu.com/haberresim/selcuk_ozer.jpg[/img]
Yeşilçam’ın ve beyazcamın unutulmaz isimlerinden biri olan Selçuk Özer, Kurtlar Vadisi Pusu’da Kaçgar ailesinin reisi Turan Kaçgar’ı canlandırıyor…

1970’li yıllardan bu yana Yeşilçam’ın içinde olan Selçuk Özer, rol aldığı filmler ve dizilerle, Türk izleyicisinin ekranlarda en çok gördüğü simalardan biri oldu. Bir zamanların televizyon fenomeni Kartallar Yüksek Uçar’dan beri beyazcamda olan Özer, en son Hayat Bağları ve Hacı dizilerinde rol almıştı.


50 YILLIK TİYATROCU ECDER AKIŞIK PUSUDA
[img]http://www.kurtlarvadisi-pusu.com/haberresim/ecder_akisik.jpg[/img]
Devlet Tiyatroları’nda 50 yıllık bir hizmet geçmişine sahip olan Ecder Akışık, Kurtlar Vadisi Pusu’da, Karacadağ ailesinin reisi Celal Karacadağ rolüyle izleyicinin karşısına çıkacak.

Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan ve Devlet Tiyatroları’nda 50. yılını bu sene dolduran yılların ustası ve hocası Ecder Akışık, oyunculuk, yönetmenlik, idarecilik, seslendirme, diksiyon hocalığı gibi sektörün her kademesinde çalışmalara imza atmış bir duayen.

19 Nisan’da yayına girecek Kurtlar Vadisi Pusu’nun konusundan oldukça etkilendiğini belirten Akışık, “Yeni konseptte kötülüklerle mücadele çeşitli başlıklar altında toplanmış. Uyuşturucu, kaçakçılık, kara para aklanması gibi. Bu tür konuların sağlıklı olarak topluma televizyon aracılığıyla aktarılmasının, yarar sağlayacağı kanısındayım” diye konuşuyor
Kullanıcı küçük betizi
TÜRKHAN
Üye
Üye
 
İletiler: 426
Kayıt: Pzr Nis 08, 2007 10:12
Konum: Kadıköy Meslek:Geleceğin Avukatı

İletigönderen EreNN » Çrş Nis 18, 2007 17:17

teşekkürler
[img]http://img227.imageshack.us/img227/6135/pboardoyuncular305ak6.gif[/img]

[img]http://img243.imageshack.us/img243/7434/kverenncc4.jpg[/img]

Resim

At asil hayvandır... Üstüne her adamı almaz...

[img]http://img491.imageshack.us/img491/791/1318604562ab.jpg[/img]
Kullanıcı küçük betizi
EreNN
Üye
Üye
 
İletiler: 107
Kayıt: Pzr Nis 08, 2007 9:19

İletigönderen TÜRKHAN » Çrş Nis 18, 2007 17:18

EreNN, rica ederim :artis:
Kullanıcı küçük betizi
TÜRKHAN
Üye
Üye
 
İletiler: 426
Kayıt: Pzr Nis 08, 2007 10:12
Konum: Kadıköy Meslek:Geleceğin Avukatı

İletigönderen checker854 » Çrş Nis 18, 2007 17:35

bilgiler icin saol
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye
 
İletiler: 341
Kayıt: Sal Nis 03, 2007 18:43
Konum: Viyana

İletigönderen TÜRKHAN » Çrş Nis 18, 2007 17:38

checker854, önemli değil
Kullanıcı küçük betizi
TÜRKHAN
Üye
Üye
 
İletiler: 426
Kayıt: Pzr Nis 08, 2007 10:12
Konum: Kadıköy Meslek:Geleceğin Avukatı

İletigönderen Ayberk » Çrş Nis 18, 2007 17:38

TÜRKHAN, Bilgiler İçin Teşekkürler.
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye
 
İletiler: 1400
Kayıt: Prş Mar 01, 2007 21:04

İletigönderen Veled » Çrş Nis 18, 2007 17:48

TÜRKHAN, bende verdim bunları ama böyle bir araya toplaman çok iyi olmuş arkadaşım emeğine sağlık sağolasın
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen shadow39 » Çrş Nis 18, 2007 17:49

gercekten cok kaliteli oyuncular
tesekkur ederim
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye
 
İletiler: 2230
Kayıt: Cmt Mar 03, 2007 20:27

İletigönderen TÜRKHAN » Çrş Nis 18, 2007 17:50

Ayberk, önemli değil
Semih R.Cabalar, baktım ama göremedim olduğunu neyse paylaştık bi kere rica ederim
Kullanıcı küçük betizi
TÜRKHAN
Üye
Üye
 
İletiler: 426
Kayıt: Pzr Nis 08, 2007 10:12
Konum: Kadıköy Meslek:Geleceğin Avukatı


Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x