Jeopolitik Analiz - 10 Mayıs / Ümit ÖZDAĞ-Özcan YENİÇERİ

Yaşar Hacısalihoğlu ile Jeopolitik Analiz

Jeopolitik Analiz - 10 Mayıs / Ümit ÖZDAĞ-Özcan YENİÇERİ

İletigönderen Ram » Cmt May 17, 2008 20:42

Doç. Dr. Yaşar HACISALİHOĞLU tarafından hazırlanan Jeopolitik Analiz Türkiye ve dünya gündemini farklı bir boyut da inceliyor… Ülkelerin uzun vadede yapmış oldukları tüm stratejik çalışmaları değerlendiren program, her hafta farklı konu ve konuklarla uzun soluklu yayın saati ile tüm tartışılan konuları masaya yatırıyor… Gerçeklerin konuşulup; yarının cevabını arayan Jeopolitik Analiz programı ART'de.

Konuk: 21. Yüzyıl Türkiye Enstitüsü Başkanı - Prof. Dr. Ümit ÖZDAĞ / Niğde Üniversitesi Öğretim Üyesi - Prof. Dr. Özcan YENİÇERİ

[img]http://img221.imageshack.us/img221/2852/jeo2px9.jpg[/img]

İzle

Görüntünün tamamını izleyebilmeniz için, ücretsiz Veohtv programını indirmeniz yeterli olacaktır.

Programı İndir

Görüntü: DivX 5 25.00fps 237Kbps [Video 0]
Ses: MPEG Audio Layer 3 48000Hz mono 94Kbps [Audio 1]
Süre: 202 dk. 27 sn.
Boyut: 500 MB
Çözünürlük: 496x368

Şifre
guncelmeydan

İNDİR

İlişimler
Parça I
Parça II
Parça III
Parça IV
Parça V
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen tuba » Cmt May 17, 2008 23:08

Çok teşekkürler...
Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletiler: 1113

İletigönderen hirbo06 » Pzr May 18, 2008 9:28

Cok tesekkurler....Guzel ve anlamli bir program olmus...Sona dogru Ozcan hocanin soylemleri gercekten dinlenilmesi gereken ifadeler...Ne var ki programin son 30-40 dakikalik kismi sanirim bir sekilde kesilmis veohta. 3 saat 22 dakikasinin sadece 2.46 dakikasi calismakta izlenildiginde. Ugras verip bize ulastiranlarin ellerine, bilgilerini bizden esirgemeyen hocalarimizinsa dillerine emeklerine saglik. Saygilar.
ONCE AHLAK,TERBIYE VE NEZAKET SONRA FIKIR ALISVERISI! Terbiyesiz (insan), yalnız kendine kötülük etmez, bütün utanç ve erdem ufuklarını ateşler (Mevlana). Ahlak mukaddestir; çünkü aynı kıymette eşi yoktur... Bir millet, zenginliğiyle değil, ahlak değeriyle ölçülür…Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir(K.Ataturk)
Kullanıcı küçük betizi
hirbo06
Üye
Üye

İletiler: 156
Konum: ONCE AHLAK,TERBIYE VE NEZAKET SONRA FIKIR ALISVERISI! SAYGIMIZ; BILGI,DUSUNCE VE EMEGE, REP'E DEGIL!

İletigönderen erenay » Pzr May 18, 2008 15:34

Teşekkürler.
Veoh 2,5 saatten fazla videoları kesiyormuş ama Rapidshare'e izlencenin tamamını arkadaşlar yüklemiştir.
"...Mısır'da 11 yıl kaldım fakat 11 saat daha kalsaydım artık çıldırırdım. Sana halisane bir fikrimi söyleyeyim mi?
İnsanlık da Türkiye'de, milliyetçilik de Türkiye'de, müslümanlık da Türkiye'de, hürriyetçilik de Türkiye'de
Eğer varsa Allah benim ömrümden alıp Mustafa Kemal'e versin"
M. Akif Ersoy (Muhittin Nalbantoğlu'na yazılan bir mektuptan alıntı)
Kullanıcı küçük betizi
erenay
Üye
Üye

İletiler: 68

İletigönderen altinkopru » Pzr May 25, 2008 18:54

İzlenceyi 21 parça halinde youtube'a yükledim.
İlk 7 parça:

...Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır.
Genç, �Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir� diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Onu hapse atacaklar. Diyecek ki, �Ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir.�
İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği.
Kullanıcı küçük betizi
altinkopru
Üye
Üye

İletiler: 77

İletigönderen soma45 » Cum Tem 18, 2008 23:08

sagol kardes!!!
“Milleti kurtaracak, yine milletin kendi iradesi ve azmidir. Manda kabul edilemez!”
Kullanıcı küçük betizi
soma45
Üye
Üye

İletiler: 298

Şu dizine dön: Jeopolitik Analiz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x