Kahramanları İntihar Eden Bir Ordu Vatan Sav... / Ali ERALP

Kahramanları İntihar Eden Bir Ordu Vatan Sav... / Ali ERALP

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Tem 31, 2010 0:06

Kahramanları İntihar Eden Bir Ordu Vatan Savunması Yapabilir Mi?

“Yakalama” emri çıkarılan subayların çoğu görev başında bugün. İçlerinde Başbakana brifing sunan paşalar bile var…

“Darbeci, çeteci” denilerek, kendilerine en ağır suçlamalarda bulunulan komutanlarımız birliklerini yönetmeye devam ediyorlar… Buyrukları altında yüzlerce subay, astsubay, binlerce er, erbaş hâlâ eğitim görüyor. Vatanı, bayrağı, hudutları bekliyorlar… Dağlarda PKK’lı kovalıyorlar. Vatan savunması yapıyorlar. Şehit düşüyorlar..

Sormak gerekmez mi şimdi?

İhanet içerisinde olan darbeci subayların, sınırlarda, mevzilerde, dağlarda ne işi var? Niçin hala teröristlere karşı dişe diş bir mücadele yürütüyorlar? Ne diye canlarını tehlikeye atıyorlar? Niçin Fethullah Gülen gibi yaşamlarını Amerika’da sürdürmüyorlar? Niçin kaçıp gitmiyorlar? Ne “yakalanma”, ne tutuklanma, ne de gözaltı sorunları yaşarlardı o zaman. Günlerini gün ederlerdi.

Yine sormak gerekmez mi?

Neden “yakalama” emri çıkarılan bir komutan siperlerde Başbakana, Genel Kurmay Başkanına brifing veriyor, yani bilgilendirme toplantısı yapıyor?

Neden İçişleri bakanı, şehit cenazesinde “Balyoz Davası sanığı” bir korgeneralle bir araya geliyor ve “Ne yaparsanız yapın, bitirin bu terörü…” diyerek, adeta yalvarırcasına, bir “darbeci (!) general”den kendilerine yardımcı olmasını istiyor?

    Komutansız ordu olur mu? Komutansız bir ordu terörü ve teröristi bitirebilir mi?

    Subayları dört duvar arasına atılan bir ordu, vatan savunması yapabilir mi?

Sen önce “çeteci, darbeci” suçlamaları ile komutanlara “yakalama emri” çıkaracak, onları gözaltına alacaksın. Sonra da “git bu vatanı koru” diyeceksin.

Bir ülkeyi komutansız, ordusuz bırakırsan, elbette dağdan inen üç beş çapulcu serseri de elini kolunu sallayarak gelir, gün ortasında, kentin merkezinde seni vurur, askerini, polisini şehit eder. Sonra da nasıl geldiyse öylece elini kolunu sallayarak çekip gider.

Bu koşullarda bitmez bu terör… Bitirilemez. Hele bir de bu ihanet çetesinin arkasında ABD, İsrail varsa, Barzani, Talabani varsa… Hiç bitmez…

Adları “darbeci subaylara” çıkarılan ordumuz bugün ne yazık ki, iki ateş arasında kalmıştır… İçeriden ve dışarıdan saldırıya uğramıştır, düşman muamelesi görmektedir.

Bu nedenle, canını ortaya koyarak, terörle, teröristle mücadeleye giren değerli komutanlarımız, yapılan hakaretler, suçlamalar karşısında intihar etmektedirler. Dünyanın hangi ülkesinde kahramanlar böyle cezalandırılmaktadır?

Vatanı parçalamak, bölmek isteyen teröristler Habur sınır kapısında davulla zurnayla karşılanıp, ayaklarına yargıçlar, savcılar gönderilirken; vatanın birliğinden, bütünlüğünden yana olan subaylar hakkında “yakalama” kararı çıkarılıyor. “Cani” muamelesi yapılıyor. PKK’lılara uygulanmayan davranış, onlara reva görülüyor.

Yıllar önce emekliye ayrılmış generaller nasıl darbe yapar? Gece gündüz PKK ile çarpışan, mevziden mevziye koşan bir subay nasıl vatanına ihanet eder? O emekli paşalar, güç, kuvvet, silah ellerindeyken ihtilal yapmamışlar da şimdi mi yapacaklar?

Sonra kim kime darbe yapıyor? Kim kime tertip düzenliyor? Şunu birileri anlatsa, biz de öğrensek…

  • Ordu mu darbe yapıyor, yoksa ABD’si, AKP’si, Fethullah Gülen’i birleşip, bütünleşerek, sırt sırta verip, orduya mı darbe yapıyor?

Kendi ordusunu düşman bilip, komutanlarına savaş açan bir başka ülke daha gösterebilir misiniz yeryüzünde?

Kaçan, göçen, yurdunu, ocağını terk eden ya da ifadeye çağrıldığında gitmeyen bir subay var mı ki “yakalama” emri çıkarılıyor?

Bir mahkemenin serbest bıraktığını, öteki mahkemenin tutuklamaya kalkması, nasıl bir hukuk anlayışıdır. Yargıcın yargıca, savcının savcıya güveni kalmamışsa, adalet nasıl “mülkün temeli olabilir ülkemizde?”

Ama gerçek adalet bir gün ortaya çıkacak, “mülkün temeli olacak”, tüm yasa dışı uygulamaların hesabını soracaktır.

O gün gelip çattığında, kimlerin yurdu terk edeceğini, kimlerin Amerika’lardan oturma izni isteyeceğini yaşayıp, hep birlikte göreceğiz. Ama kaçanlar, göçenler asla, yurtsever Türk subayları olmayacaktır. Çünkü onlar, ne hayali ihracat yapmıştır, ne ihaleye fesat karıştırmıştır… Ne de çoluğunu, çocuğunu, yedi sülalesini bir gecede Türkiye’nin en zenginleri arasına katmıştır.

Kimse kimseyi aldatmasın… Kimse, “şu çeteci, bu darbeci” diye ulusumuzu kandırmaya kalkmasın. Çünkü güneş o yüce dağların doruklarından güzel yüzünü göstermiştir. Artık halkımız kimlerin yurtsever, kimlerin hain olduğunu anlamaya başlamıştır. Şanlı ordumuzla oyuncak gibi oynanmasından sağduyulu AKP’li vatandaşlarımız bile rahatsız olmaktadır. Egemen güçlerin telaşı da bundan kaynaklanmaktadır zaten.

Yoksa ne diye YAŞ arifesinde terfi alacak subayları yakalatmaya kalksınlar? Ne diye çoluğu çocuğu, torunu ile emekliliğini huzur içinde yaşamak isteyenleri dört duvar arasına hapsetsinler?

Bütün bu çabaların altında yatan tek bir amaç vardır: Sırası gelen Kemalist, yurtsever subayların terfilerini yaptırmayarak, onların önemli mevkilere atanmalarını engellemek, önünü kesmek… Orduyu Kemalist, ulusalcı, laik subaylardan temizlemek, kurulacak özel güçler için dikensiz gül bahçesi yaratmak…

Bu nedenlerle, Kemal Kılıçdaroğlu ile olumlu bir rüzgâr yakalamış olan CHP de “ordunun iç hizmet kanununda yer alan 35. Maddeyi kaldıracağız” gibi boş laflarla, AKP’nin değirmenine su taşımamalı, bu türden çözümsüz önerilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalıdır. Ne darbeler ne de ihtillaller bu yöntemle önlenebilir? Referanduma az bir zaman kalmışken hedef saptırmanın ne yeri ne de zamanıdır şimdi…

CHP’nin gücü yetiyorsa eğer, her şeyden önce, Referandumdan “HAYIR” oyunun çıkmasını sağlayarak, ordumuza uygulanan darbeyi durdursun… Yurdumuza yapılacak en büyük iyilik, en büyük görev budur şimdi…



Ali ERALP, 30 Temmuz 2010
ali-eralp@hotmail.com
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

Re: Kahramanları İntihar Eden Bir Ordu Vatan Sav... / Ali ERALP

İletigönderen Urunguj » Cmt Tem 31, 2010 0:47

POLİSLERİN ELİNE DEMİR ÇUBUĞU KİM VERDİ

polislerin-eline-demir-cubugu-kim-verdi-t25932.html?hilit=Nihat%20gen%C3%A7#p139522

"Tutuklamalar başladı!

Balyoz sanıklarından emekli Albay Ahmet Şentürk Afyon'da gözaltına alındı.

''Balyoz Planı'' davasında hakkında yakalama emri çıkarılan 102 sanık arasında yer alan Emekli Kurmay Albay Ahmet Şentürk, Afyonkarahisar'da gözaltına alındı."

http://www.gercekgundem.com/?p=300567

Polis, pkk teröristi yerine emekli olmuş emekli bir albay'ı takip ediyor, ve orduevinden çıkarçıkmaz yakalayıp Afyon sivil cezaevine konmasını sağlıyor!

Sanki düşman, işgal ordusu!

http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/ya ... aber=14278



Evet, TSK düşmandır, ve mensuplarına alçaltıcı operasyonlar yapılmalıdır zihniyeti hakimdir bugünlerde!

Vatan'ın savunulamaması, bu zihniyetin umurunda bile değildir!
Kullanıcı küçük betizi
Urunguj
Üye
Üye
 
İletiler: 222
Kayıt: Cmt Ara 05, 2009 0:44


Şu dizine dön: Ali ERALP

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x