Kaldırın elleri! Ben "Sheriff" Bobo !.. (0-3)

Futbol ile ilgili hersey burada.

Kaldırın elleri! Ben "Sheriff" Bobo !.. (0-3)

İletigönderen Veled » Prş Ağu 09, 2007 11:01

Kaldırın elleri! Ben "Sheriff" Bobo !..

Resim

Kartal'da tur çoşkusu !.. Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda temsilcimiz Beşiktaş Moldova'nın Sheriff takımını Bobo ve Koray'ın attığı gollerle 3-0 yenmeyi başararak tur atladı ve 3. ön eleme turunda İsviçre'nin Zurich takımını rakibi oldu

Rakibini ilk maçta 1-0 yenmenin avantajı ile karşılaşmaya başlayan Beşiktaş ilk yarıda tutuk bir oyun ortaya koymasına rağmen işi sıkı tuttu ve ikinci yarıda oynadığı baskılı oyunla tur atlamasını bildi.

İlk yarının 27.dakikasında İbrahim Üzülmez'e yaptığı centilmenlik dışı hareket sonrasında kırmızı kart gören Mamah'tan yoksun bir biçimde mücadele eden Sheriff karşısında Beşiktaş'a turu getiren golleri 57. ve 69. dakikalarda Bobo 90. dakikada ise Koray kaydetti.

Bu sonucun ardından Şampiyonlar Ligi'nde 3. ön eleme turuna kalmayı başaran Beşiktaş'ın rakibi İsviçre temsilcisi Zurich oldu.


Sheriff:0 Beşiktaş:3


Stat: Sheriff
Hakemler: Iain Robertson Brines, Gordon Middleton, Willie Dishington

Sheriff: Pascenco, Gnanou, Chinwo, Tarkhnishvili, Corneencov (Dk. 71 Demalde ), Balima, Roumba
(Dk.30 Gumenyuk ), Arbanas, Constancia (Dk. 63 Suvorov ), Mamah, Kuchuk

Beşiktaş: Hakan, Serdar Kurtuluş, İbrahim Kaş (Dk. 46 Baki ), İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Cisse, Koray, Tello, Delgado (Dk. 67 Ricardinho ), Bobo (Dk. 75 Nobre )

Sarı kartlar: Dk. 22 Tello, Dk. 40 İbrahim Kaş, Dk. 66 Koray (Beşiktaş), Dk. 88 Kuchuk (Sheriff

Kırmızı kart: Dk. 27 Mamah (Sheriff )

Goller: Dk. 57 ve 69 Bobo, Dk. 90 Koray



İLK YARIDAN DAKİKALAR
8.Dakikada Sheriff'in sağ kanattan gerçekleştiği tehlikeli atakta Balima'nın kafa vuruşu üsten az farkla auta gitti.

12.Dakikada Tello'nun sağ çaprazdan vurduğu sert şut kaleci Pascenko'da kaldı

20.Dakikada Serdar Özkan'ın sağdan açtığı sert ortada kafayı sert bir şekilde vuran Tello'nun bu vuruşu kalecide kaldı.

Sarı Kart 22.Dakikada Tello sarı kart gördü.

Kırmızı Kart 27.Dakikada İbrahim Üzülmez'e kasıtlı bir biçimde vuran Mamah, hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı.

29.Dakikada Tello'nun sol kanattan açtığı ortada topla buluşan Serdar'ın kafa vuruşu üstten auta çıktı.

34.Dakikada Delgado'nun sağ kanattan geliştirdiği atakta ceza sahası içerisinde kendisini bir anda unutturan İbrahim Kaş'ın vuruşu direği yalayarak dısarıya çıktı.

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR
48.Dakikada Rakip savunmanın yaptığı hatayı değerlendiren Delgado'nun ara pasında topla buluşan Bobo'nun vuruşunu kaleci son anda çıkardı.

Gooolll.. 57.Dakikada Koray'ın ara pasında topla buluşan Delgado'nun zor pozisyonda yaptığı ortaya kafayı vuran Bobo topu ağlarla buluşturdu ve Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.

Gooolll.. 69.Dakikada Ceza sahasına şık çakımlarla giren Serdar Kurtuluş'un pasında topla buluşan Tello'nun yaptığı ortaya Bobo şık bir biçimde vururak takmını 2-0 öne geçirdi

72.Dakikada Ricardinho ile verkaçının ardından savunmanın arkasında topla buluşan Bobo topu yerden köşeye bırakmak istedi ancak top az farkla auta çıktı

85.Dakikada Serdar Özkan'ın sağ kanattan yaptığı ortaya Cisse'nin yakın mesafeden vuruşu auta gitti.

Gooolll.. 90.Dakikada Ricardinho Nobre paslaşmasının ardından topla buluşan Koray'ın vuruşu Beşiktaş'ı 3-0 öne geçirdi.

RICARDINHO YEDEK, KALEDE YİNE HAKAN...
Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa maçında görev vermediği Ricardinho'yu, Sheriff Tiraspol karşısında da yedek soyundurdu.
Kaleyi yine genç file bekçisi Hakan Arıkan korurken, Rüştü ise yedekler arasında yer aldı.

NOBRE 18 KİŞİLİK KADRODA
Siyah-beyazlılarda uzun süren sakatlığının ardından takımla birlikte çalışmalara başlayan Mert Nobre, Sheriff Tiraspol karşısında 18 kişilik maç kadrosuna alındı.
Ricardinho, Rüştü ve Nobre'nin yanı sıra Ali Tandoğan, Baki, İbrahim Akın ve Batuhan yedek kulübesinde oturan diğer futbolcular oldu.

BEŞİKTAŞ, 1 SAATLİK OTOBÜS YOLCULUĞU İLE TIRASPOL'A GELDİ
Moldova'nın başkenti Kişinev'de kalan Beşiktaş, yaklaşık 70 kilometre mesafedeki Tiraspol'a otobüsle 1 saat süren bir yolculuğun ardından geldi.
Yöneticiler de ayrı otobüsle Tiraspol'a ulaştı. Yönetimi taşıyan otobüs yolda kısa süreli bir arıza yaşadı. Arıza giderildikten sonra yöneticiler otobüsle stada geldi.

TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI
Beşiktaş'ı, Sheriff Tiraspol karşısında Türk taraftarlar yalnız bırakmadı.
Moldova'da yaşayan, İstanbul ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden gelen yaklaşık 400 Türk taraftar, Sheriff Stadı'ndaki yerlerini alarak Türk bayrakları ve siyah-beyazlı flamalarla takımlarını destekledi.

TİRASPOL'A GİRİŞ VİZEYLE
Karşılaşmayı izlemeye gelen siyah-beyazlı taraftarlar, maçın oynanacağı Tiraspol kentinin yer aldığı Transnistria özerk bölgesine ayrı vize alarak girdi.
Takımı ve yönetimi taşıyan otobüs ile gazeteciler, isimleri sınır kapısına bildirildiği için rahat bir şekilde giriş yaparken, taraftarlar vize almak için bir süre uğraştı. Bu nedenle sınır kapısında araç kuyrukları oluştu.

Lig T.V
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=24075
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Veled » Prş Ağu 09, 2007 11:03

"Bir daha böyle takım göremem"

Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam maçtan sonra yaptığı açıklamada oyuncularına övgüler yağdırırken Zurich'i de eleyip Şampiyonlar Ligi'ne katılacaklarını söyledi.
Ertuğrul Sağlam maçtan sonra şu açıklamaları yaptı: "Sezon boyunca ben böyle koşan bir takımla oynayamam. Çok genç bir takım Sheriff. Herşeyden öte en önemlisi iki kez üst üste maç oynayan takımın mücadelesinden çok memnunum. Onlar 3 haftadan beri maç yapmıyor. Bizim boş olan haftamıza bile maç konuyor. Ama iyiki bir sürpriz olmadı. Bundan sonraki rakibimizi de yenip Şampiyonlar Ligi'ne kalmak istiyoruz.
İbrahim Kaş'ın yerine Baki'yi almam onun kırmızı kart görmesinden korktuğum içindi. İyi paslaşmalar yaptık. Oyun 2-0'dan sonra daha rahat hale geldi. Oyuncularımızın performansından son derece memnunum.

Bizim için 3 kaleci de çok iyi. Rüştü'nün hafif bir sakatlığı vardı. Ama bundan sonr abunları çok göreceksiniz. Her kaleciye şans tanıyacağım.

Bobo'nun kafası karışık değil. Onunla Sinan Engin konuştu ben saha içindeki performansından sorumluyum"

KAŞ VE TELLO CEZALI
Siyah-beyazlılarda bu akşam ki maçta sarı kart gören Tello ve İbrahim Kaş cezalı duruma düştü. İstanbul'da oynanan ilk karşılaşmada da sarı kart gören 2 futbolcu Beşiktaş'ın 3. ön eleme turunda FC Zürih ile yapacağı ilk mücadelede forma giyemeyecek.

FUTBOLCULAR
Beşiktaş'ın Arjantinli futbolcusu Delgado, Sheriff Tiraspol karşısında özellikle ikinci yarıda ortaya koydukları performansla turu geçmeyi başardıklarını söyledi.

Arjantinli futbolcu, daha önce İsviçre'de futbol oynadığının hatırlatılması ve 3. ön eleme turundaki rakipleri Zürih'i değerlendirmesi istendiğinde de, "Zürih bu takımdan daha iyi ama önemli olan rakip değil, bizim ortaya koyacağımız futbol. İyi konsantre olursak Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalırız" dedi.

İbrahim Toraman da rakiplerinin ilk yarıda golü bulmak için üzerlerine geldiğini ancak buna izin vermediklerini kaydederek, "10 kişi kaldılar. Daha sonra bizim işimiz kolaylaştı. İkinci yarıda bulduğumuz gollerle turu geçtik, mutluyuz" diye konuştu.

Bobo da ilk yarıda zorlandıklarını belirterek, ikinci yarıdaki etkili oyunlarıyla sonucu gittiklerini söyledi. Bobo, bir Fransa takımının kendisini istediği yönünde duyumlar alındığının belirtilmesi ve takımdan ayrılıp ayrılmayacağının sorulması üzerine de, "Ben zaten bir yere gitmek istemiyorum" dedi.
Bu arada siyah-beyazlılar, 3. ön eleme turundaki rakipleri FC Zürih ile 15 Ağustos'ta deplasmanda, 29 Ağustos'ta da İstanbul'da karşılaşacak.

Diğer yandan siyah-beyazlılar İstanbul'a dönmek için otobüsle Kişinev Havalimanına hareket etti.

KOUTCHOUK, 10 KİŞİ KALMALARINDAN YAKINDI
Sheriff Tiraspol Teknik Direktörü Leonid Koutchouk da, 10 kişi kalmalarının oyunlarını etkilediğini ifade etti. Beşiktaş'ın çok güçlü bir ekip olduğunu 10 kişi kalmalarının, bu nedenle kendileri için dezavantaj oluşturduğunu belirten Koutchouk, "Biz 10 kişi kaldıktan sonra teknik direktörleri devreye girdi. İkinci yarıda oyun tamamen değişti. Eğer 11 kişi kalsak sonuç farklı olabilirdi" diye konuştu.


(Ligtv.com.tr)
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46


Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x