Kamp kadrosunda Alex yok

Futbol ile ilgili hersey burada.

Kamp kadrosunda Alex yok

İletigönderen Veled » Pzt Tem 09, 2007 11:19

Kanarya Avusturya yolcusu

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarının İstanbul bölümünü bugün tamamladı.



Samandıra Tesisleri'nde 7 gündür çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli takım, bu sabah teknik direktör Arthur Zico yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla Avusturya kampı öncesi İstanbul'daki son idmanını yapmış oldu.

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından yardımcı antrenör Moraci Vasconcelos Sant'anna yönetiminde uzun süre kondisyon idmanı gerçekleştirdiler.

Adeta pestillerinin çıktığı kondisyon çalışmasının sonunu alkışlarla kutlayan ve antrenör Sant'anna'yı omuzlarına alan futbolcular, yine de bir tur daha koşmaktan kurtulamadı.

Tedavisi için bu sabah ülkesi Brezilya'ya giden Alex, sakatlığı bulunan Kerim, eşi doğum yapan Semih ve dünkü çalışmada sakatlanan Tümer antrenmana katılmazken, Appiah'ın ise salonda çalıştığı bildirildi.
Öte yandan, dün akşamki antrenmanı tamamlayamayan Tümer'in sağ ayak aşil tendonu alt bölümünde ödem olduğu bildirilirken, bu oyuncunun 2 gün dinlendirileceği açıklandı.

Ayrıca, yarın yurt dışı kampı için Avusturya'ya gidecek Fenerbahçe'de eşi doğum yaptığı için izinli olan Semih'in 1 gün gecikmeli olarak takıma katılacağı bildiril

lig tv


Kamp kadrosunda Alex yok

Kasıklarındaki sakatlığın tedavisini sürdürmek için yarın sabah Brezilya'ya gidecek Alex de Souza, Fenerbahçe'nin Avusturya kampına katılmayacak.

Alex'in, yarın sabah erken saatlerde sakatlığının tedavisi için ülkesine gideceği ve Fenerbahçe'nin Avusturya kampını tamamlayıp İstanbul'a dönmesinin ardından takıma katılabileceği açıklandı. Alex'in, tatil süresince Brezilya'da süren tedavisiyle ilgili raporların incelenmesinin ardından tedavisini ülkesinde sürdürmesine karar verildiği ifade edildi. Geçen sezonun sonunda sol dizinden ameliyat edilen ve tedavisini sürdüren Appiah'ın kampa katılıp katılmayacağı da yarın netlik kazanacak. Ganalı futbolcunun, bugün öğleden sonra tesislerde tedavi olup çalıştığı bildirildi.

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını, bugün yaptığı çift antrenmanla sürdürdü. Samandıra'daki tesislerde akşam yapılan çalışmada sarı-lacivertliler, ısınma koşusu ve pas çalışmalarının ardından, orta alanda pres ve dayanıklılık çalışmaları yaptı. 1.5 saat süren antrenmanda, pas çalışmalarının ardından idman eksiği bulunan Edu, Deivid, İlhan ve Edmar de Souza takımdan ayrı çalıştı. Antrenman eksiği bulunan Aurelio da takımdan ayrı tempolu koşu gerçekleştirdi.

Takım halinde koşu sırasında arka adalesinde çekme olan Tümer, çalışmayı bırakarak tesislere girdi. Kalecilerden Volkan Babacan da takımdan ayrı koştu. Eşi doğum yaptığı için izinli olan Semih ve salonda çalışan Kerim, antrenmanda yer almadı. Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını, yarın sabah yapacağı antrenmanla sürdürecek.

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Takim.aspx?r=1&t=2&hid=22482
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Veled » Pzt Tem 09, 2007 21:49

Avusturya'da ilk idman

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi hazırlık kampı için geldiği Avusturya'da ilk antrenmanını yaptı.



Viyana'ya yaklaşık 100 kilometre uzaklıktaki Bad Tatzmanndorf kentindeki Avita Otel'e yerleşen Sarı-lacivertliler, akşam saatlerinde otelin sahasında ilk antrenmanlarını yaptı.

Teknik direktör Zico yönetiminden gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular ısınma hareketlerinin ardından çift kale maç yaptı.

lig tv
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46


Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x